ironman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλησπερα παιδες!! Εχω εναν σερβερ με win 2003 server και οι υπηρεσιες που εχει ειναι: DHCP,DNS,AD,RIS εχω και το ρουτερακι linksys ag241!! αλλα εχω το εξης προβλημα!! οταν ανοιγω πορτες στο ρουτερακι π.χ. emule,torrent εξακολουθει να μπλοκαρει τις πορτες αυτες! το ιδιο συμβαινει οταν εβαλα το emule στο σερβερ για να τον κανω και Download Server!! πηγα να ανοιξω τις αντιστιχες πορτες TCP,UDP αλλα τιποτα!! Ζητω την βοηθεια σας και τις αποψεις σας πανω στο θεμα!! ευχαριστω!! Υ.Γ. Ξεχασα να πω οτι τα PC περνουν IP απο τον Server oxi απο το ρουτερακι!!
ArisG88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Επιτελους πρεπει να σταματησει αυτη η καραμελα με το http://portforward.com/
million_voices Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Update routers firmware http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/index.php
kitsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 εγω θα σου πρότεινα να αφήσεις τον server στην ησυχία του και αν θες κατι να το κανεις με κάποιον αλλο υπολογιστή. Ο καθένας οτι θελει λέει βέβαια... αλλα όταν χαλάσει θα με θυμηθείς
Predatorkill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μηπως εχεις ρυθμισει το ΝΑΤ server στον server σου περα απο αυτα που μας ειπες οτι εχεις ρυθμισει; Εαν ναι τοτε πρεπει να κανεις και εκει μεσα ΝΑΤ. Καλο θα ηταν βεβαια να μην κανεις double natting και να αφησεις ενα εκ των δυο να το κανει, ή το ρουτερ ή τον server. Καπου εκει γινεται το conflict προφανως. kitsos τις IP στο δικτυο του τις δινει μεσω του server, οποτε δεν μπορει να τον αφησει ησυχο στο θεμα αυτο
kitsos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Αλλο να χρησιμοποιείς τον server στο δίκτυο... άλλο να του βάζεις emule να το κάνεις download machine... Ελεος... Ακομα και να έχει βάλει τον server να κάνει NAT θα είναι απο το εσωτερικό δίκτυο προς το εξωτερικό οπότε δεν τον πειράζει ιδιαίτερα. Εγω απλά υποθέτω οτι ο server έχει σηκωμένο το firewall service... αν το κάνει disable όλα θα είναι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.