Προς το περιεχόμενο

ανακάλυψα από που βγήκε ο καπνός! (SOS)

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά.

τελικά μετά από ψάξιμο βρήκα από που είχε βγει ο καπνός...ένα καμένο καλώδιο από το front panel του κουτιού (για τα ακουστικά και το μικρόφωνο) που το είχα σύνδεση πάνω στη μητρική στην υποδοχή ADH...θέλω να μου πείτε είναι σωστό η κάτι άλλο μπαίνει εκεί?!(και στο manual δεν λέει τίποτα για αυτή τι υποδοχή...κάποιος μου είπε ότι το ADH είναι azalia digital..)είναι δικό μου λάθος η κάτι άλλο παιζει?τι ακριβώς συνδέω εκεί?!και γιατί δεν το αναφέρει στο manual..?

μια άλλη απορία που έχω είναι ότι τώρα που τέσταρα το μηχάνημα μου φαίνεται σα να σέρνεται... το σύστημα που έχω (για όσους δεν το είχαν διάβαση στο προηγούμενο thread) είναι:

CPU:Q9450 2,66/12mb cache

MOBO:Asus Striker II Extreme

RAM:Corsair 2gb 1600mhz

GPU:Asus 9800GTX

PSU:Corsair 750w

HDD:Raptor X 150gb

Case:Cooler master Cosmos S

έβαλα το 3d mark 06 και μου έβγαλε score 11.500 (δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα άμα το χρειάζεστε θα το κοιτάξω να σας πω ακριβώς) επίσης να πω πως σε κάποιο σημείο του test έβγαζε 1fps:mad:.... τι είναι αυτά?μήπως φταίει η όλη ιστορία με το καμένο καλώδιο?η κάνω εγώ κάτι λάθος?:mad::mad:

επίσης οποιος ξέρει ας μου πει τι ακριβώς κάνει το ADH και τι συνδέω εκεί γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου!(επείγον οποιος ξέρει ας απάντηση!πρέπει να ξέρω μέχρι την δευτερα)

αυτά προς το παρόν...

:mad::mad:

• Moderators
Δημοσ.

Σιγα ηρεμησε...

1fps σου εβγαλε στο CPU test και κανενας cpu εκει δε βγαζει πανω απο τοσο...

Τωρα ηταν μεγαλη βλακεια αυτου που συνδεσε το DIGITAL audio out για front panel με το αναλογικο... Προφανως και βραχυκυκλωσε. Εαν δουλευει (η μητρικη οχι το καμμενο καλωδιο), που οπως φαινεται δουλευει, θεωρω οτι τη γλυτωσες φτηνα...

Δημοσ.

για να καταλάβω το καλώδιο από το front panel λέει hd audio καμια σχέση με αυτό τις μητρικής?εκεί τι συνδέω?και γιατί στο manual δεν λένε τίποτα..μυστικό το κρατάνε? :S

με το θέμα του κωλύματος και το score? έχει γίνει κάτι η είναι φυσιολογικό? ας πούμε έβαλα cod4 και m έβγαζε σταθερά 60fps με όλα full είναι σωστό η κάτι έχει γίνει?

επίσης να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλα μην ανοίγω άλλο θέμα τώρα...στην mobo δέχεται μνήμες μέχρι 1333 πως μπορώ να να το αλλάξω στα 1600? που είναι και η μνήμες μου? επίσης έτσι όπως είναι τώρα..η μνήμες δουλεύουν κανονικά?πάνε δηλαδή στα 1333 που υποστηρίζει το mobo η έχω πρόβλημα έτσι?

sorry για όλες αυτές τις ερώτησης αλλα έχω πανικοβληθεί λιγάκι :/

τόσα λεφτά και να ψιλό σέρνεται..?

είμαι στο desktop και κουνάω ένα παράθυρο και πάει ψιλό κολλημένα..

να επηρεάστηκε από το καλώδιο που κάηκε?

• Moderators
Δημοσ.

Για να δεις πού δουλεύουν οι μνημες σου βαλε το CPU-Z στην τεταρτη καρτελα και πες μας.

Μια χαρα νορμαλ σκορ ειναι για 9800GTX το 11500 (default παντα ε)

Εγω εδω με Core2Duo στα 4Ghz και HD3870 (Ati= best 4 benches) overclocked κι αυτη και με το ζορι επιανα 12500...

Οσο για τις μνημες, αφου ξερεις οτι ειναι 1600 και η μητρικη υποστηριζει εως 1333 γιατι τις επελεξες? Αν και νομιζω οτι με oc θα σε αφησει να τις τρεξεις εκει...

Δημοσ.

βασικά δεν είχαν άλλες στα 1333 δεύτερον η mobo φτάνει μέχρι τα 2000 με Ο/C αλλα δεν ξέρω πως..:P

ναι στα default το 3d mark

στο cpu-z δεν βλέπω κάτι στην τρίτη καρτέλα..

επίσης από θερμοκρασίες έχω στην cpu μετά από cod4 ας πούμε είναι στους 32 με 34 και η GPU 60 με 62

βεβαια δεν έχω κλίση τα πλαϊνά για να έχει air flow και να μπει η μεγάλος ανεμιστήρας σε λειτουργία..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη να δεις κατι στη τεταρτη καρτελα, αλλα να μας δωσεις μια φωτο...

Για το oc δε θα σου πω, θα ψαξεις στο φορουμ και αλλου.

Οι θερμοκρασιες ΜΕΤΑ απο cod4 ή cod54 δε μας ενδιαφερουν.

Μας ενδιαφερουν κατα τη διαρκεια. (βασικα δε μας ενδιαφερουν καν αφου δεν εχει προβλημα...)

Δημοσ.

εδώ η photo από το cpu-z http://img701.mytextgraphics.com/photolava/2008/06/15/untitled-fhhpnf8r.jpeg

έτρεξα πάλι το 3d mark με όλα τα test που έχει στην full έκδοση σε default ρύθμισις πάντα και μου έβγαλε score 13701..

ναι με θερμοκρασίες δεν έχω πρόβλημα απλά ρωτάω αν είναι ok για κάνα ο/c αργότερα.. :P

• Moderators
Δημοσ.

Αμα τις παει ποιος? :P

Οχι δε θα δεις καμια απολυτως διαφορα.

Απλα καλο θα ηταν να δουλευουν εκει που ειναι σχεδιασμενες...

Δημοσ.

κάτι άσχετο..ένα προγραμματάκι (μάλλον ) τις nvidia που έχει ένα βάτραχο :P πιο είναι? σαν bench είναι και αυτό..

άμα τις παο ήθελα να πω πιο πάνω :P άμεσος να βαρέσεις εσύ!! ;)

Δημοσ.

Το manual που έχει μέσα είναι αναλυτικότατο..ρίξε μια ματιά και θα τις βάλεις πολύ εύκολα στα 1600..

Αντε να βοηθήσω λίγο..μπαίνεις bios.πηγαίνεις στην καρτέλα extreme tweaker - αλλάζεις το AI overcklock tuner σε manual..(απο auto) - αλλάζεις στο FSB - Memory clock mode σε linked (απο auto) - και το βάζεις γράφοντας 1600..

Έτσι κάνεις κ στο επεξεργαστή σου ένα μικρό oc και οι μνήμες σου δουλεύουν στην συχνότητα που πρέπει..σελίδες 4 - 13, 4 - 14 στο manual..

Αν δεν θέλεις να ανέβει η cpu σου επιλέγεις unlinked και βάζεις 1600 μόνο στο actual mem ddr..

Άνοιξε το bios και το manual και θα τα βρείς όλα..είναι πανεύκολο...

Δημοσ.

στο θέμα τις υποδοχής ADH δεν μου είπατε....τι μπαίνει εκεί κανονικά?

δηλαδή το καλώδιο από το front panel που λέει hd audio δεν έχει σχέση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...