Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδι για test?

dimitris_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορείτε να μου πείτε ενα παιχνίδι μια και δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν γνωρίζω ενα (απαιτητικό)για να δοκιμάσω το νεο μου pc που εφτιαξα? ειναι ενα QUAD 2,4 με 4gb-ram στα 800mhz και κάρτα γραφικών την 8800GT.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα με της ερώτησης σας..δηλαδή καλά pc φτιάχνει κάποιος μονο για να παίξει παιχνίδια???έχετε υπ όψιν σας το ΗD video και (montaz) τι απαιτήσεις έχει?? Mαλων οχι, και μικρο είναι αυτό που έφτιαξα για την δουλειά που θέλω.

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειπαι να το γαμισει το pc να το δοκιμασει επιδι ειμαι προγραματιστεισ χρονια 8α ελεγα το crysis η το call of duty 4 και με το crysis σιγα σιγα εεεεε προσεχε μην τον καπσεισ (που λεει ο λογοσ καπσεις) ειναι πολη βαρι το crysis

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα με της ερώτησης σας..δηλαδή καλά pc φτιάχνει κάποιος μονο για να παίξει παιχνίδια???έχετε υπ όψιν σας το ΗD video και (montaz) τι απαιτήσεις έχει?? Mαλων οχι, και μικρο είναι αυτό που έφτιαξα για την δουλειά που θέλω.

Sry.. Απλα θα μπορουσες να τον δοκιμασεις στον τομεα που τον εχεις φτιαξει για να δουλεψει.

Γιαυτο και η ερωτηση. tespa, συμφωνω και εγω με το crysis.

Δημοσ.

Δηλαδή τα HD video και το μονταζ εκμεταλλεύονται την δύναμη της 8800GT;

Μια κάρτα επιπέδου HD3650 νομίζω είναι υπεραρκετή για τέτοιες δουλειές. Και επιπλέον, για το μοντάζ ένας γρήγορος δίσκος (αν δεν υπάρχει ήδη) θα βοηθούσε πολύ περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...