dimitris_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Παιδια μπορείτε να μου πείτε ενα παιχνίδι μια και δεν ασχολούμαι με αυτά και δεν γνωρίζω ενα (απαιτητικό)για να δοκιμάσω το νεο μου pc που εφτιαξα? ειναι ενα QUAD 2,4 με 4gb-ram στα 800mhz και κάρτα γραφικών την 8800GT.
antonl Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Crysis Αλλά αν δεν ασχολείσαι γιατί να δοκιμάσεις;
ravage19 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλα αφου δεν ασχολεισαι με παιχνιδια γιατι να φτιαξεις τετοιο υπολογιστη????
padelis71992 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Για να ξεκινησει να ασχολειται Crysis συμφωνω και εγω!
makis2424gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Kai ego symfono me ton ravage.giati na ftiaksis tetoio pc an den asxolisai me paixnidia.to crysis einai to pio apaititiko paixnidi ston kosmo auth th stigmi.
dimitris_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δεν κατάλαβα με της ερώτησης σας..δηλαδή καλά pc φτιάχνει κάποιος μονο για να παίξει παιχνίδια???έχετε υπ όψιν σας το ΗD video και (montaz) τι απαιτήσεις έχει?? Mαλων οχι, και μικρο είναι αυτό που έφτιαξα για την δουλειά που θέλω.
gregoriadisjim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ρε παιδια δεν ειπαι να το γαμισει το pc να το δοκιμασει επιδι ειμαι προγραματιστεισ χρονια 8α ελεγα το crysis η το call of duty 4 και με το crysis σιγα σιγα εεεεε προσεχε μην τον καπσεισ (που λεει ο λογοσ καπσεις) ειναι πολη βαρι το crysis
ravage19 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δεν κατάλαβα με της ερώτησης σας..δηλαδή καλά pc φτιάχνει κάποιος μονο για να παίξει παιχνίδια???έχετε υπ όψιν σας το ΗD video και (montaz) τι απαιτήσεις έχει?? Mαλων οχι, και μικρο είναι αυτό που έφτιαξα για την δουλειά που θέλω. Sry.. Απλα θα μπορουσες να τον δοκιμασεις στον τομεα που τον εχεις φτιαξει για να δουλεψει. Γιαυτο και η ερωτηση. tespa, συμφωνω και εγω με το crysis.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μήπως απλά να έτρεχες κάνα bench? 3dMark ίσος? Δηλαδή τι θες να δεις? Fps?
antonl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δεν κατάλαβα με της ερώτησης σας..δηλαδή καλά pc φτιάχνει κάποιος μονο για να παίξει παιχνίδια???έχετε υπ όψιν σας το ΗD video και (montaz) τι απαιτήσεις έχει?? Mαλων οχι, και μικρο είναι αυτό που έφτιαξα για την δουλειά που θέλω. Δηλαδή τα HD video και το μονταζ εκμεταλλεύονται την δύναμη της 8800GT; Μια κάρτα επιπέδου HD3650 νομίζω είναι υπεραρκετή για τέτοιες δουλειές. Και επιπλέον, για το μοντάζ ένας γρήγορος δίσκος (αν δεν υπάρχει ήδη) θα βοηθούσε πολύ περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.