geo99rge Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ου ρε, και κοβω και την συνδεση αμα το χοντρινουν αυτα εχω να πω.
danaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Σκεφτείτε τη μέρα που θα το πουν όλοι αυτό - να κόψουν τη σύνδεση -. Φανταστείτε εκφράσεις που θα πάρουν τα πρόσωπα κάποιων στρουμπουλών στελεχών...
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Σκεφτείτε τη μέρα που θα το πουν όλοι αυτό - να κόψουν τη σύνδεση -. Φανταστείτε εκφράσεις που θα πάρουν τα πρόσωπα κάποιων στρουμπουλών στελεχών... Θα χει τρελό γέλιο.Μα απορώ οι Αμερικανοί που τους έχουν πρήξει τα @@ οι ISP's τους τι τις κάνουν τις συνδέσεις 40Μb/s +? Για να βλέπουν το mail τους κ να μακακίζονται στο youtube?
danaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο τρελό μου φαίνεται... Αντί να βγουν στα cafe και να μαζέψουν τη σάρα και τη μάρα που πουλάει προκλητικά και θρασσύτατα τα χίλια μύρια cd και dvd, αποφάσισαν να καθαρίσουν το δίκτυο. Φαίνεται ότι όλοι οι Νιγηριανοί και οι Πακστανοί από το δίκτυο τα κατεβάζουν. Μην τρελαθούμε... Ακόμα δεν έχω καταλάβει πάντως, γιατί δε στέλνουν μερικούς αστυνομικούς - με πολιτικά - να μαζέψουν όλο το συρφετό που κυκλοφορεί στο Κουμ Καπί και στο λιμάνι. Έρχονται και σου χώνουν τα πακέτα τα cd κάτω από τη μύτη σου, χωρίς καν να σε ρωτήσουν αν ενοχλούν! Γιατί δεν τους αγγίζουν αυτούς; Ίσως γιατί αυτοί δεν είναι πειρατές, ίσως είναι κάτι άλλο, στο πιο συμπαθητικό, κάτι σε Μαύρο Πητ του Disney...
o_magazatoras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο τρελό μου φαίνεται...Αντί να βγουν στα cafe και να μαζέψουν τη σάρα και τη μάρα που πουλάει προκλητικά και θρασσύτατα τα χίλια μύρια cd και dvd, αποφάσισαν να καθαρίσουν το δίκτυο. Φαίνεται ότι όλοι οι Νιγηριανοί και οι Πακστανοί από το δίκτυο τα κατεβάζουν. Μην τρελαθούμε... Ακόμα δεν έχω καταλάβει πάντως, γιατί δε στέλνουν μερικούς αστυνομικούς - με πολιτικά - να μαζέψουν όλο το συρφετό που κυκλοφορεί στο Κουμ Καπί και στο λιμάνι. Έρχονται και σου χώνουν τα πακέτα τα cd κάτω από τη μύτη σου, χωρίς καν να σε ρωτήσουν αν ενοχλούν! Γιατί δεν τους αγγίζουν αυτούς; Ίσως γιατί αυτοί δεν είναι πειρατές, ίσως είναι κάτι άλλο, στο πιο συμπαθητικό, κάτι σε Μαύρο Πητ του Disney... Μήπως γιατί είναι καλύτερα να σμπρώχνουν cdιά και dvdιά παρά πρέζα;
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μήπως γιατί είναι καλύτερα να σμπρώχνουν cdιά και dvdιά παρά πρέζα; Nαι ως γνωστόν πρέπει πάντα να σπρώχνεται κάτι από τα 2 ΟΠΩΣδήποτε.Λες και δεν σπρώχνουν πρέζα LOL.
StavrosD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Τώρα πλεον και να κλείσουν τα P2P, το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει. Με τους file hostin servers δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Η λογική είναι απλή. Είτε τους χρησιμοποιείς δωρεάν με κάποιο όριο (π.χ. 1 αρχείο την ώρα) ή πληρώνεις μια συνδρομή (π.χ. 5 ευρώ τον μήνα). Ανεβάζεις τα backup σου στον server και τα λινκ τα βλέπει μόνο ο uploader. Οι server αυτοί δεν έχουν μηχανή αναζήτησης. Συνεπώς η ευθύνη για διαρροή Links (σε κάποιο forum ή blog) με copyrighted περιεχόμενο είναι του χρήστη που ανέβασε τα αρχεία. rapidshare.com rapidshare.de megaupload.com sexuploader.com mytempdir.com slil.ru sendspace.com turboupload.com speedshare.org hyperupload.com getfile.biz depositfiles.com webfile.ru fileshare.in.ua rapidupload.com yourfile.org yourfilehost.com filehd.com mooload.com letitbit.net filepost.ru justupit.com simpleupload.de 2shared.com yourfilelink.com files.to savefile.com filebest.ru freefileupload.net 4shared.com netload.us uploading.com f-forge.com hotfile.ru ifolder.ru oxyshare.com filecloud.com datenklo.net zshare.net filefactory.com filespace.ru badongo.net easy-sharing.com upload2.net dosyaekle.com up-file.com rapidshare.fr uploadyourfiles.de quickdump.com megashares.com box.net takdata.com bonpoo.com share.am recfile.com speedyshare.com free-transfer.de mediafire.com come2store.com ultrashare.de rapidsafe.de rapidshare.ru filecache.de shareua.com up.spbland.ru mihd.net sceneupload.net bigshare.net
Tigran Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Η τρομοκρατία δίνει και παίρνει από ότι βλέπω. Δε πρέπει να αφήσουμε να περάσουν τέτοια μέτρα παιδιά. Το ίντερνετ είναι η τελευταία διέξοδος της ελευθερίας. Και δεν το λέω μονο για τα downloads, αλλά κυρίως και για τα blogs κτλ.
danaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για τα blogs συμφωνώ. Για τα άλλα, ε, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά...
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για τα blogs συμφωνώ. Για τα άλλα, ε, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά... Συμφωνώ.Πλέον έχουμε αποκτήσει όλοι μουσική κ ταινίες για να βλέπουμε και να ακούμε μέχρι να πεθάνουμε .Aν και για μένα το internet αποτελεί το trial είτε για μουσική είτε για games που αγοράζω ή δεν αγοράζω εφόσον πρώτα τα σκίσω στην δοκιμή.Αγαπημένη μου ατάκα"If you like this software,BUY IT!".Όσο για τα filehosting τα έχουν βάλει κι αυτά στο μάτι.
eliask Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν αφού και εγώ μια από τα ίδια έχω κάνει δεν είναι λογικό να μην επιτρέπετε αυτή η διακίνηση ? Ειτέ είναι μουσική έιτε softaware ή ταινίες ? Δεν πρέπει να υπάρχει ένας περιορισμός ?
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Υπάρχουν ήδη περιορισμοί.Tην τελευταία φορά που κοίταξα ακόμα υπάρχουν κλειδωμένα προγράμματα και audio cd με προστασία.Αυτά παρακάμπτονται.Αλλά κανένας δεν έχει δικαίωμα να σου κάνει την κινέζικη αστυνομία στο Internet.Είναι σαν βγαίνεις από το σπίτι και με το καλημέρα να έχεις τον μπάτσο να σου ψάχνει την τσάντα ασχέτως αν είσαι ύποπτος ή οχι.Αν κοπούν τα πειράτικα(αρκετά δύσκολο εως αδύνατο) οι μεγάλες ταχύτητητες δεν θα χρειάζονται πλέον.Όλοι οι ελληνικοί isp's χρωστάνε τρελά λεφτά ΠΑΝΤΟΥ.Αν κάνουν τέτοιες μαγκιές όχι μόνο θα χάσουν πελάτες αλλά θα χρεωκοπήσουν.100% guaranteed.
eliask Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Συμφων'ω ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να σε έλεγχει αλλά από την άλλη θα πρέπει να υπάρχει και ένας τρόπος ελέγχου της παρανομίας. Γιατί είναι παράνομο.Και δεν είναι απάντηση τι θα κάνουμε τις μεγάλες ταχύτητες και το τι θα κάνουν οι isps ....
Spyros7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Σιγουρα είναι παράνομο. Υπάρχει όμως και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών το οποίο επίσης καθορίζεται από νόμο. Γιατί είναι πιο σημαντικός ο ένας νόμος από τον άλλο για σένα? Στην τελική, όταν είναι νόμιμο π.χ. ένα μουσικό cd κόστους παραγωγής 1Ε να πωλείται 30Ε το να ψάχνεις τι είναι νόμιμο και τι είναι παράνομο δεν έχει και πολύ νόημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα