Getta Robo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Οι αγαπητοι φιλοι οπου ειναι κατοχοι / χρηστες της vivodi, ας σκεφτουν σοβαρα κατα ποσο τους ικανοποιει η εταιρια οπου διαλεξανε με αυτες τις κινησεις
user12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Πρωτα θα κλισει η rapidshare και μετα να ανησυχείτε για torrents.Σιγα μην γινει ποτε κατι το μονο κακο ειναι οτι θα πληρωσουν κάποιοι για παραδειγματισμο τιποτα δεν προκεται να γινει
ellilili Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αν κρύψω την ΙΡ μου θα μπορούν να με βρούν ή τζαμπα η διαδικασία? Έλεος πια οι μακάκες εγω νομιζα οτι κάτι τέτοιο στο Ελλάντα θα αργούσε πολύ.... :mad::mad:να πάνε να @@@@
dimitris2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ellilili οπως ειπα και πιο πανω αν κατεβαζεις τορρεντς και αν κανεις ενα encryption νομιζω δε θα χεις προβλημα
vtecakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 To θεμα ειναι ομως απλο...το rapidshare θα κλεισει και την θεση του θα παρει καποια αλλο site και παει λεγοντας!
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Για το rapid πάντως υπάρχει κι άλλη εκκρεμότητα που εγώ τουλάχιστον δεν έχω ενημερωθεί ακόμα.Δημήτρη είσαι σίγουρος πως το encryption κάνει δουλειά?
dimitris2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 100% οχι δεν ειμαι και κανεις δε μπορει να ειναι πιστευω
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Το encryption αποκρυπτει απο τον παροχο την ταυτοτητα των δεδομενων που διακινουνται αλλα οσοι διαμοιραζονται καποιο αρχειο βλεπουν τις IP που παιρνουν/δινουν ετσι και οι εταιριες πνευματικων δικαιωματων ψαρευουν IP και μετα ζητανε απο τους παροχους οπου ανηκουν οι συγκεκριμενες IP να προβουν σε συστασεις-κυρωσεις τον χρηστων αν δεν μπορουν οι ιδιοι να κανουν κατι δραστικοτερο π.χ μηνυση και απαιτηση αποζημιωσης (περιπτωσεις RIAA)
Ma3str0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Βάλτε Steganos Internet Anonym αν φοβάστε τόσο πολύ αν και κάτι τέτοιες κινήσεις έχουν σκοπό να εκφοβίσουν τον κόσμο...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Βάλτε Steganos Internet Anonym αν φοβάστε τόσο πολύ αν και κάτι τέτοιες κινήσεις έχουν σκοπό να εκφοβίσουν τον κόσμο... Δεν ξέρω αν συμφέρει ιδιαίτερα την τσέπη,τις ταχύτητες, και το ping να το κάνουμε αυτό
alerasta Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Θεωρώ πως δε θα ήταν κακό ένα εξώδικο προς τη vivodi με την απαίτηση να γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο συλλέχθηκαν αυτά τα στοιχεία, γιατί τον παρακολούθησαν ώστε να συλλέξουν τα στοιχεία κ.λ.π. Απ' όσο έχω καταλάβει, έχουν δικαίωμα (και υποχρέωση) να κρατούν logs. Δεν νομίζω να έχουν δικαίωμα ανάλυσης των στοιχείων που συλλέγονται (φυσικά και το κάνουν αλλά επίσημα δε μπορούν ούτε να το παραδεχτούν, ούτε να βασιστούν σ' αυτό).
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Περιμένω ακόμα τον υπερασπιστή των πνευματικών δικαιωμάτων να μπει μαινόμενος και να πει" Σαν δεν ντρέπεστε που κλέβετε,μιλάτε κιόλας" Ακόμα θυμάμαι τον τύπο με τα βιντεοκλάμπ.
pan34 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ο συνδρομητηs τηs vivodi ειναι ο δευτεροs που την παταει!ο πρωτοs ηταν πριν απο λιγα χρονια και ηταν συνδρομητηs τηs altec.Τα πραγματα ειναι απλα¨μακρια απο παροχουs που σε ελεγχουν παρανομα για να τουs τσουξει και να μην το ξανακανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα