Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι αγαπητοι φιλοι οπου ειναι κατοχοι / χρηστες της vivodi, ας σκεφτουν σοβαρα κατα ποσο τους ικανοποιει η εταιρια οπου διαλεξανε με αυτες τις κινησεις :)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτα θα κλισει η rapidshare και μετα να ανησυχείτε για torrents.Σιγα μην γινει ποτε κατι το μονο κακο ειναι οτι θα πληρωσουν κάποιοι για παραδειγματισμο τιποτα δεν προκεται να γινει

Δημοσ.

Αν κρύψω την ΙΡ μου θα μπορούν να με βρούν ή τζαμπα η διαδικασία? Έλεος πια οι μακάκες εγω νομιζα οτι κάτι τέτοιο στο Ελλάντα θα αργούσε πολύ....

:mad::mad::mad::mad:να πάνε να @@@@

Δημοσ.

To θεμα ειναι ομως απλο...το rapidshare θα κλεισει και την θεση του θα παρει καποια αλλο site και παει λεγοντας!

Δημοσ.

Για το rapid πάντως υπάρχει κι άλλη εκκρεμότητα που εγώ τουλάχιστον δεν έχω ενημερωθεί ακόμα.Δημήτρη είσαι σίγουρος πως το encryption κάνει δουλειά?

Δημοσ.

Το encryption αποκρυπτει απο τον παροχο την ταυτοτητα των δεδομενων που διακινουνται αλλα οσοι διαμοιραζονται καποιο αρχειο βλεπουν τις IP που παιρνουν/δινουν ετσι και οι εταιριες πνευματικων δικαιωματων ψαρευουν IP και μετα ζητανε απο τους παροχους οπου ανηκουν οι συγκεκριμενες IP να προβουν σε συστασεις-κυρωσεις τον χρηστων αν δεν μπορουν οι ιδιοι να κανουν κατι δραστικοτερο π.χ μηνυση και απαιτηση αποζημιωσης (περιπτωσεις RIAA)

Δημοσ.

Βάλτε Steganos Internet Anonym αν φοβάστε τόσο πολύ αν και κάτι τέτοιες κινήσεις έχουν σκοπό να εκφοβίσουν τον κόσμο...

Δημοσ.
Βάλτε Steganos Internet Anonym αν φοβάστε τόσο πολύ αν και κάτι τέτοιες κινήσεις έχουν σκοπό να εκφοβίσουν τον κόσμο...

Δεν ξέρω αν συμφέρει ιδιαίτερα την τσέπη,τις ταχύτητες, και το ping να το κάνουμε αυτό:mad:

Δημοσ.

Θεωρώ πως δε θα ήταν κακό ένα εξώδικο προς τη vivodi με την απαίτηση να γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο συλλέχθηκαν αυτά τα στοιχεία, γιατί τον παρακολούθησαν ώστε να συλλέξουν τα στοιχεία κ.λ.π.

Απ' όσο έχω καταλάβει, έχουν δικαίωμα (και υποχρέωση) να κρατούν logs. Δεν νομίζω να έχουν δικαίωμα ανάλυσης των στοιχείων που συλλέγονται (φυσικά και το κάνουν αλλά επίσημα δε μπορούν ούτε να το παραδεχτούν, ούτε να βασιστούν σ' αυτό).

Δημοσ.

Περιμένω ακόμα τον υπερασπιστή των πνευματικών δικαιωμάτων να μπει μαινόμενος και να πει" Σαν δεν ντρέπεστε που κλέβετε,μιλάτε κιόλας" Ακόμα θυμάμαι τον τύπο με τα βιντεοκλάμπ.

Δημοσ.

ο συνδρομητηs τηs vivodi ειναι ο δευτεροs που την παταει!ο πρωτοs ηταν πριν απο λιγα χρονια και ηταν συνδρομητηs τηs altec.Τα πραγματα ειναι απλα¨μακρια απο παροχουs που σε ελεγχουν παρανομα για να τουs τσουξει και να μην το ξανακανουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...