Προς το περιεχόμενο

Φθηνο εξωτερικο δισκο?

JohnnieWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο μπορει να ειναι ο πιο φθηνος εξωτερικος δισκος.... θελω 1ΤΒ (1.000 GB) ποσο περιπου θα κοστισει.... μπορω να τον βρω κατω απο 139 ευρω οπως εχει το e-shop? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αν ναι πειτε μου ποσο και απο που.... ή και μεταχειρισμενος να ειναι δεν εχω προβλημα.... καλα και 2ΤΒ να ειναι σε πολυ καλη τιμη θα ηταν τελεια...

Δημοσ.

Nομιζω η τιμή για 1TB είναι αρκετά καλή. μια αναζήτηση στο skroutz πράγματι ειναι ο ποιο φτηνός. αν και η μάρκα του προσωπικά δεν μου αρέσει,αλλά και ούτε το οτι είναι μονο USB.Θα κοίταζα για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

α) το e-shop είναι ό,τι πιο φθηνό Ελλάδα.

β)μεταχειρισμένο...τον βασίζεσαι ; Ειδικά χωρίς απόδειξη αρχικής αγοράς = εγγύηση ; Πόσο μάλλον USB (χαλάνε πιο εύκολα, χαλάνε τα κουτιά, έχουν μέσα δίσκους ολίγο γτπ κλπ) .Και ειδικά για τέτοια μεγέθη. Τί θα κάνεις αν σου κρασάρουν 1terra αρχεία ; Έχεις τουλάχιστον αρκετά μαλλιά για τράβηγμα ; Και ΘΕΣ και παραπάνω σε μέγεθος...:rolleyes:

Για όλα τα παραπάνω, σου προτείνω απλά να πάρεις τον πιο φθηνό εξωτερικό 500gb Seagate από e-shop.

"Ασφάλεια" κι εγγύηση.

Δημοσ.

ναι το ξερω αλλα δε τον θελω για μενα οποτε δε με ενδιαφερει ουτε οι αποδηξεις,ουτε ποτε θα χαλασει....

Δημοσ.

Τότε για καινούριο e-shop.

Για μεταχ/ένο , έχει και topic αγγελιών εδώ. Κάνε μια καταχώρηση στη ζήτηση, και κοίτα και τις πωλήσεις.

Επίσης υπάρχει το e-bay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...