JohnnieWalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ποσο μπορει να ειναι ο πιο φθηνος εξωτερικος δισκος.... θελω 1ΤΒ (1.000 GB) ποσο περιπου θα κοστισει.... μπορω να τον βρω κατω απο 139 ευρω οπως εχει το e-shop? :rolleyes: αν ναι πειτε μου ποσο και απο που.... ή και μεταχειρισμενος να ειναι δεν εχω προβλημα.... καλα και 2ΤΒ να ειναι σε πολυ καλη τιμη θα ηταν τελεια...
dimitris_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Nομιζω η τιμή για 1TB είναι αρκετά καλή. μια αναζήτηση στο skroutz πράγματι ειναι ο ποιο φτηνός. αν και η μάρκα του προσωπικά δεν μου αρέσει,αλλά και ούτε το οτι είναι μονο USB.Θα κοίταζα για κάτι καλύτερο.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 α) το e-shop είναι ό,τι πιο φθηνό Ελλάδα. β)μεταχειρισμένο...τον βασίζεσαι ; Ειδικά χωρίς απόδειξη αρχικής αγοράς = εγγύηση ; Πόσο μάλλον USB (χαλάνε πιο εύκολα, χαλάνε τα κουτιά, έχουν μέσα δίσκους ολίγο γτπ κλπ) .Και ειδικά για τέτοια μεγέθη. Τί θα κάνεις αν σου κρασάρουν 1terra αρχεία ; Έχεις τουλάχιστον αρκετά μαλλιά για τράβηγμα ; Και ΘΕΣ και παραπάνω σε μέγεθος... Για όλα τα παραπάνω, σου προτείνω απλά να πάρεις τον πιο φθηνό εξωτερικό 500gb Seagate από e-shop. "Ασφάλεια" κι εγγύηση.
JohnnieWalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ναι το ξερω αλλα δε τον θελω για μενα οποτε δε με ενδιαφερει ουτε οι αποδηξεις,ουτε ποτε θα χαλασει....
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Τότε για καινούριο e-shop. Για μεταχ/ένο , έχει και topic αγγελιών εδώ. Κάνε μια καταχώρηση στη ζήτηση, και κοίτα και τις πωλήσεις. Επίσης υπάρχει το e-bay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.