fe31h Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ενταξει βρε παιδιά! Γιατί πατε σε ατι αφού υπάρχει και η nvidia.... Δεν λέω ίσως σήμερα δεν είναι και τόσο καλή αλλά ποιο παλιά ήταν κατά την γνώμη μου ποιο καλή! Να εγώ εχω την 7600gt agp 512 silent και παίζω μέχρι και το ποιο βαρύ σημερινό παιχνίδι σε 1024*768! Και είναι αν δεν κάνω λάθος ποιο παλιό μοντέλο... Δεν λέω, είχα κάποια προβληματάκια στην αρχή αλλά λύθηκαν μετά! Οπότε τι να το κάνω εγώ το DRΧ 10 και το ΗD το αν δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι καλά καλά.... Για πείτε μου... Ίσως είναι λίγο ποιο ακριβές αλλά αξίζουν οι γ@μι....ς!!! Εγώ πάντως μέχρι και σήμερα θα το σκεφτόμουν για ατι!!!(γνώμη μου έτσι???)
Αρχέλαος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά με αφορμή προηγούμενο μήνυμα έχω πάρει και εγώ την ίδια κάρτα (αλλα σε PCI-express όμως) και όταν τη πήρα (απο το e-shop) τo κουτί ήταν ανοιγμένο! Βέβαια ευτυχώς η σακούλα που ήταν μέσα η κάρτα ήταν σφραγισμένη(τώρα αν την είχαν ανοίξει πριν και την ξανασφράγισαν αυτο δε το ξέρω...αλλά ήταν καλά κλειστή....).Λέτε να ήταν χρησιμοποιημένη η κάρτα? Στα παιχνίδια(στο Crysis που την δοκίμασα) μια χαρά έπαιζε.Eπίσης μου ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες(85 βαθμούς...).
fe31h Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Βρε φίλε μου... Έχεις καλή ροή του αέρα στο κουτί??? Είπαμε και στο ξαναλέω κάρτες που έχουν παθητική ψύξη θέλουν καλή κυκλοφορία του αέρα!!
Αρχέλαος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Βρε φίλε μου... Έχεις καλή ροή του αέρα στο κουτί??? Είπαμε και στο ξαναλέω κάρτες που έχουν παθητική ψύξη θέλουν καλή κυκλοφορία του αέρα!! Οχι ανεμιστηράκια και τέτοια δεν έχω αλλά και πάλι έχω όμως μεγάλο και ευρύχωρο κουτί.Σιγά μη κάθομαι τώρα να βάζω ανεμιστηράκια και τέτοια.Εμένα με ενδιαφέρει να μην ήταν η κάρτα χρησιμοποιημένη...
fe31h Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Αν δεν βάλεις κανέναν ανεμηστηρα τότε δεν πάει να την βάλεις και σε πλατεία ολόκληρη... Πάλι θα ψύνεις το καφεδάκι σου επάνω!!! Τώρα όσο για το αν είναι ενταξει η κάρτα από την πρώτη στιγμή που το είδες ανοιχτό το κουτί έπρεπε να τους την φέρεις στο κεφάλι!!! τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα και απλά μου έφεραν σφραγισμένο κουτάκι.... Αλλά οκ αφού έχει εγγύηση 1 χρόνο νομίζω... Που το πρόβλημα? Εξαλου οι κάρτες δεν παθαίνουν και τίποτα... Είχα μια 5 χρόνια και την .... Στα παιχνίδια που δεν σήκωνε και τίποτα! Απλώς μου τα έκλεινε... όχι λόγο προβλήματος αλλά λόγο το ότι δεν τα σήκωνε. Για πες μου και εσυ, ξέρεις πολλούς να έχουν πετάξει κάρτα γραφικών? Να την έχουν πουλήσει ναι... Να την έχουν στο παλιό πισί ναι αλλά όχι να τους κάηκε ξαφνικά και τέλος στα σκουπίδια!!!!
fe31h Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Και κάτι άλλο που ξέχασα! Αν δεν κάνεις τον κόπο να βάλεις κανένα ανεμηστηρα τότε σε βλέπω να λες πάλι εδώ η κάρτα μου τα έπαιξε και πάει στους 100 βαθμούς! Τι να κάνω??? Και εγώ τότε θα σου λέω ότι σίγουρα δεν έφταιγε ότι ήταν ανοιχτό το κουτί αλλά ότι την άφηνες και έβραζε στο ζουμί της τόσο καιρό... (μακάρι να μην γίνει πότε όμως όλο αυτό!!!)
pabou13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 παιδια στο παλιο μου πισι (ακριβως ιδιο συστημα με τον topic starter), αλλα με 512mb μνημης εχω την 1950προ και εχει τρελες αποδοσεις σε σχεση με την FX5700, αφου παλια που πηγαινα να παιξω Test drive unlimited δεν μου ανοιγε ουτε καν η κυρια οθονη που φορτωνει και απο την στιγμη που την πηρα το παιζω σε very high με 4ΧAA χωρις κανενα κολλημα. Μπορει να επεσε σε ελλατωματικο μοντελο (δεν σημαινει ομως και οτι ολες οι agp καρτες της Ati δεν ειναι καλες)
fe31h Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ναι μόνο που είσαι τυχερός γιατί η 1950προ αποτελεί εξαίρεση σε όλη την υπόθεση της ατι με το agp... Πολύ απλά!!!!
Αρχέλαος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Και κάτι άλλο που ξέχασα! Αν δεν κάνεις τον κόπο να βάλεις κανένα ανεμηστηρα τότε σε βλέπω να λες πάλι εδώ η κάρτα μου τα έπαιξε και πάει στους 100 βαθμούς! Τι να κάνω??? Και εγώ τότε θα σου λέω ότι σίγουρα δεν έφταιγε ότι ήταν ανοιχτό το κουτί αλλά ότι την άφηνες και έβραζε στο ζουμί της τόσο καιρό... (μακάρι να μην γίνει πότε όμως όλο αυτό!!!) Ναι όντως έπρεπε να τη πάω πίσω! Αλλα όπως είπα τη δοκίμασα στο Crysis (τα γραφικά ΟΛΑ στο MEDIUM,κλειστό φυσικά το antialiasing,1280X1024 ανάλυση(μονο έτσι το σηκώνει) ) και δεν είδα κανα πρόβλημα παρα μόνο τη θερμοκρασία.Της έκανα και scan artifact με το ATI tool για 36 λεπτά και δε βρήκε τίποτα! Αρα δε πιστεύω να έχει κάτι.Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως.Οντως 2-3 ανεμιστηράκια τα χρειάζομαι!
vagy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Γεια και χαρά, αγόρασα και εγώ το παλτό ATI AH3650 SILENT και έχω τα προβλήματα που αναφέρετε και εσείς. Στην περίπτωσή μου ουσιαστικά η κάρτα είναι παντελώς άχρηστη αφού δεν κατάφερα ποτέ να φτάσω στα Windows, το σύστημα κόλλαγε κατά το POST (motherboard MSI ΚT4V, με VIA KT400 και 8235 southbridge). Σε κάποιο από τα άπειρα reboot έφτασε μέχρι το progress bar των Windows όπου και είδα αλλοιωμένα χρώματα όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post. Φυσικά δοκίμασα ότι πιθανές (και απίθανες) ρυθμίσεις του BIOS μπορούσα να σκεφτώ. Έβγαλα όλο το περιττό hardware και άφησα μόνο κάρτα-πληλτρολόγιο-ποντίκι. Δοκίμασα ένα-ένα τα DIMM μνήμης μπας και... Για το χαβαλέ εκκίνησα και ένα live cd με Ubuntu το οποίο κόλλησε στο progress bar επίσης. Εν ολίγοις σκατούλες. Εκτός από 70 ευρώ έχασα και μισή μέρα. Την πήρα από το e-shop, eλπίζω να δεχτούν να την αλλάξω με κάποια άλλη. Καλή τύχη σε όσους την έχουν.
legend7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μόλις πήρα την ASUS ATI AH3650 SILENT και έχω παρόμοιο πρόβλημα επειδή δεν έβρισκα άλλη AGP στην αγορά πήρα αυτήν, αλλά έβαλα τους drivers (την βρήκε την κάρτα κανονικά) και μόλις ανεβάζω την ανάλυση και rate και κάνω restart κολλάει στο progress bar των xp!! Την πήρα από το πλαίσιο και δεν ξέρω τι να κάνω γιατι δεν υπάρχει άλλη AGP στην αγορά!!! Καμμια βοήθεια μήπως ξέρετε που να βρω πιο νέους drivers?
legend7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Α επίσης πήρα και καινούργιο τροφοδοτικό 420w, στα 12v δίνει 16Α μάρκα με έκαψες!! Υπάρχει περίπρτωση να μην φτάνει το ρεύμα να δουλέψει η κάρτα?
meganium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ααααα καλα να παθετε που πατε και αγοραζετε απο το eshop προιοντα.... (πλακα πλακα αμα την αγοραζατε απο Πλαισιο θα την επαιρνε πισω, ενω το eshop εχει αυτη την ηλιθια τακτικη να μην δεχεται τιποτα πισω για αγνωστο λογο, την εχουν πατησει πολλοι γνωστοι μου) Τωρα οσον αφορα την καρτα αυτη το eshop την δινει 50 ευρω πλεον και σκεφτομουν να την παρω και εγω αφου εχω την LE5700 και αρχισε να κανει σιγα σιγα το ανεμιστηρακι της σαν τουρμπινα αεροπλανου καποιες στιγμες. Αλλα σκεφτηκα να κανω μια βολτα απο εδω πρωτα για να δω κριτικες και επεσα πανω σε αυτο το τοπικ καταλαθος. Οποτε μαλλον με βλεπω να παιρνω κανα ανεμιστηρακι καλυτερα μεχρι να πεταξω ολο το μηχανημα και να παρω καινουριο pc. Αληθεια εχει κανεις ιδεα τι ανεμιστηρακι παιρνει η LE5700; Και που μπορω να βρω?
vagy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 legend7: Για drivers έχω να σου προτείνω το AGPHotFix, το δίνει η ίδια η ΑΤΙ στο site της και (αν και δε λέει τί ακριβώς φτιάχνει και σε ποιές περιπτώσεις) το όνομά του ακούγεται...ελπιδοφόρο Προσωπική εκτίμηση είναι ότι η κάρτα σε άλλα συστήματα παίζει και σε άλλα όχι, π.χ. έχω διαβάσει θετικά posts σε ξένα forums ενώ στο σύστημά μου δε bootάρει καν. Με λίγα λόγια go figure. Ελπίζω το fixάκι να σου λύσει τα προβλήματα. meganium: Ποιός το λέει ότι το e-shop δε δέχεται επιστροφή προϊόντων; Αν δεν έχεις εμφανώς καταστρέψει τη συσκευασία τους και τα επιστρέψεις σε 14 μέρες τα δέχονται πίσω και σε πληρώνουν κανονικά. Στην περίπτωσή μου τουλάχιστον αυτό έγινε. Δες και εδώ: http://www.e-shop.gr/how_return.phtml Τί ανεμιστηράκι παίρνει η κάρτα σου δεν ξέρω, μπορείς όμως να δοκιμάσεις να ρίξεις λίγο λεπτό λάδι στον άξονά του. Το είχα κάνει σε κάποιο παλιό ανεμιστηράκι CPU και τα αποτελέσματα ήταν ενυπωσιακά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.