Προς το περιεχόμενο

δημιουργια wifi hotspot

pch22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα από οποιον ξέρει να με βοηθήσει λίγο για την δημιουργία ενός wifi hotspot.exo κάποιες γνώσεις σχετικά με τα δίκτυα γενικότερα αλλα επειδή δεν έχω ξαναασχοληθει με κάτι τέτοιο οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη αυτό λοιπόν που θέλω να φτιάξω είναι ένα hotspot το οποιο θα καλύπτει μια απόσταση 750 περίπου μέτρον περιμετρικά του σημείου που θα βρίσκεται η adsl σύνδεση.

θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια η κάποιες κεραίες omni (καλο θα ήταν να χρησιμοποηθεί μια κεραία) που θα με βοηθούσε να καταφέρω να φτάσω την επιθυμητή ασύρματη κάλυψη.επιπλέον θα ήθελα να

μου προτείνεται και ένα λογισμικό προκειμενου να γίνετε η χρέωση τις υπηρεσίας αυτής.

P.S: ο χορός είναι εξωτερικός και δεν υπάρχουν εμπόδια.

συγνώμη αν έγινα λίγο κουραστικός

Δημοσ.

Η λύση στο ερωτημα σου είναι μία και λέγεται fon.

Λινκ http://www.fon.com/en/

Μπορείς να πληρώνεσαι για το bandwith που προσφέρεις ή να δουλεύεις ώς εθελωντής αλλα να έχεις πρόσβαση στο κοινό fon δύκτιο.

Τώρα για κερέες και ρούτερ δέν ξέρω πολλά αλλα θα σου πρότεινα να χρησημοποιήσεις στον σερβερ σου (αν βάλεις σέρβερ και δεν κρατησεις μόνο ρούτερ )mandriva λινουξ, είναι πολύ πιο αξιοπιστο, ασφαλες και πολλοί ειναι αυτοί που το συνιστούν ιδιέτερα για το δύκτιο της fon, αλλα και γενικά για wi-fi sharing.

Δημοσ.

κατ'αρχας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο τον πουλινο για τα γρικλις.η συνηθεια ειναι κακο πραγμα αν και δεν ειχα δει το μηνυμα που μου εστειλε παρα μονο οταν εκανα ξανα το ποστ.

επισης θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε οσον αφορα το χαρντγουεαρ καποιο συγκεκριμενο τυπο κεραιας και αξες ποιντ προκειμενου να πετυχω την επιθυμητη καλυψη.

τελος θα ηθελα να ρωτησω αν θα χρειαστω καποιον ενισχυτη σηματος και αν ναι που ακριβως θα τον συνδεσω?

Δημοσ.

Ρε συ ηταν 2post live για λιγο αυτο το post, ισως μεχρι να το διορθωσεις, ειχα απαντησει στο αλλο , κανε copy paste την απαντηση μου plz

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια άλλη συσκεύη(μόνο μέσω online παραγγελίας) στο meraki.com. Όταν τοποθετήσεις μια ίδια συσκευή σε απόσταση 45 μέτρων το σήμα ενισχύεται και καλύπτει πολύ μεγαλύτερη απόσταση.

Δημοσ.
θα ήθελα από οποιον ξέρει να με βοηθήσει λίγο για την δημιουργία ενός wifi hotspot.exo κάποιες γνώσεις σχετικά με τα δίκτυα γενικότερα αλλα επειδή δεν έχω ξαναασχοληθει με κάτι τέτοιο οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη αυτό λοιπόν που θέλω να φτιάξω είναι ένα hotspot το οποιο θα καλύπτει μια απόσταση 750 περίπου μέτρον περιμετρικά του σημείου που θα βρίσκεται η adsl σύνδεση.

θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια η κάποιες κεραίες omni (καλο θα ήταν να χρησιμοποηθεί μια κεραία) που θα με βοηθούσε να καταφέρω να φτάσω την επιθυμητή ασύρματη κάλυψη.επιπλέον θα ήθελα να

μου προτείνεται και ένα λογισμικό προκειμενου να γίνετε η χρέωση τις υπηρεσίας αυτής.

P.S: ο χορός είναι εξωτερικός και δεν υπάρχουν εμπόδια.

συγνώμη αν έγινα λίγο κουραστικός

ιτ'ς οκ με τα greeklish.οσο για αυτο που θες με μια κερεα ειναι λιγο δυσκολο.μετα θα μπορουσες να βαλεις πολλες κερεες που θα ενωνονται μεταξυ τους με καλωδια ethernet που ειναι και το πιο stable.μετα αν εισαι ξενοδοχειο καποοοι providers αναλαμβανουν να σου φτιαξουν Hot spot και ειτε το πληρωνεις και ειναι ολο δικο σου ειτε τα πληρωνουν ολα αυτοι και απλα εσυ πουλας καρτεσ και περνεις ποσοστα.γενικως το να βαλεις πολλα repeaters που θα παιζουν wireless δεν θα το κανει stable και κατευθυντικες κερεες θα ειναι λιγο οριακα.

Δημοσ.

802n ειναι το πρωτοκωλλο που θα παιξεις. Το εχω βαλει και πανω απο 1000μετρο και παιζει τελεια. τα αλλα βαριεμε να τα ξαναγραψω που μου εσβησε ο πουλ

Δημοσ.

δεν εσβησα τιποτα ωρε :P ναι αυτος θα βαλει 802ν αλλα αυτοι που θα ρχονται και θα παιζουν με g εκει να δεις αποτελεσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...