Προς το περιεχόμενο

Upgrade για multimedia pc

Neo106

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλες καλησπερες απο ενα νεο μελος:-)

Τελευταια σκεφτομαι να αναβαθμισω το συστημα μου γιατι μετα απο 3 χρονακια εχει μαλλον αρχισει να κανει κοιλια.Οποτε σκεφτομαι για ενα 4πυρηνο με 8gb ddr2 ram(θα βαλω vista στα 64 μπιτια και ασχολουμαι που και που με encoding οποτε μαλλον οι 4 πυρηνες θα βοηθησουν).Εφοσον το pc θα το κρατησω για τουλαχιστον 3 χρονια χωρις να αλλαξω κατι λεω να παρω μια ποιοτικη μητρικη που να αντεξει χωρις προβληματα,με οχι απαραιτητα το τελευταιο chipset.Επισης δεν με ενδιαφερουν καθολου τα games ουτε και το oc,αλλα να βλεπω βαρυ hd περιεχομενο.Και ερχομαι και σε αυτο που με καει πανω απο ολα.Επιλογη ηχειων και καρτας ηχου.Επειδη εχω μικρο δωματιο θελω απαραιτητα 2.1 με οπτικη ινα αν γινεται και φυσικα την απολυτως κορυφαια καρτα ηχου που υπαρχει.Τροφοδοτικο,κουτι και σκληροι υπαρχουν.Προτιμω πλαισιο λογω after sale service...Ελπιζω να μην σας κουρασα.Περιμενω τις αποψεις σας:-)

Δημοσ.

4πυρηνο με 8gb ddr2 ram

Μήπως υπερβάλεις λιγάκι? Σε κάθε περίπτωση εν αναμονή των νέων CPU θα σου πρότεινα να αφήσεις να περάσει το καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να κάνεις τις αγορές σου.

ΥΓ: Τι να την κάνεις την κορυφαία κάρτα ήχου όταν παίρνεις ανάλογης πιστότητας ήχο από τις σύγχρονες εσωματωμένες κάρτες ήχου της μητρικής. Πεταμένα χρήματα.

Δημοσ.

Ισως εχεις δικιο για τον τετραπυρηνο και την ram απλα ειμαι ηδη στο περιμενε αρκετους μηνες.Επισης σκεφτομαι οτι σε αυτο το μηχανημα θελω να δοκιμασω τα επομενα windows οποτε θελω να ειναι κατι που να με παει για τουλαχιστον αλλα 3 χρονια,σχετικα απροσκοπτα αν εξαιρεσεις τα games.Και για την καρτα ηχου που ειπες,προσφατα αλλαξα την ενσωματωμενη με μια φτηνη της trust και εκει που παρατηρησα διαφορα ειναι σε ορισμενα τραγουδια,δλδ σε ορισμενες συχνοτητες στις οποιες η ενσωματωμενη τις χαλαει τελειως..Δλδ λες να μην παρω μια πολυ ακριβη καρτα ηχου?

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου,εγω θα σου προτεινα για μητρικη αυτην.

τωρα για cpu συμφωνω με τον michalis2610 αλλα εαν βιαζεσαι πηγαινε σε κατασκευη 45nm με 4 μυρηνες.Μπες στο site του πλαισιου και δες,εκει δεν μπορω να σου δωσω καλη προταση γιατι δεν τους εχω μελετησει καλα...Τωρα για καρτα γραφικων μην πας σε κατι καλλο μιας και δεν θελεις παιχνιδια,κατι τετοιο ισως να σου κανει.Για ραμ δεν χρειαζεσε με τιποτα 8GB!! αμα θες πολλη ραμ παρε 4GB.Τωρα για οθονες,ηχο κ.α δεν ειμαι ιδικος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...