dkoum Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 καλημερα εχω παρει το συγκεκριμενο μοντελο και σε 1 εβδομαδα χρησης μου βγαζει προβληματα οταν το δουλευω μονο με την μπαταρια οταν κοντευει να τελιωσει η μπαταρια το μηχανημα κολλαει και οταν κανω επανακινηση μου βγαζει unexpected shutdown error επισης μου βγαζει διαφορα μηνυματα του τυπου ati driver recoverd from error η flash cards stop working δεν ξερω τι να πω ειμαι στεναχωρημενος εχει αντιμετωπισει κανενας τετοια προβληματα ?
nikolas_7_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Γεια σου φιλε μου. Αντιμετωπίζεις ακόμα το ίδιο πρόβλημα? Εγώ πήρα το ίδιο μηχάνημα εχθές και παρατήρησα ότι υπάρχει ένα καμμένο pixel στην οθόνη. Πρόβλημα σαν το δικό σου δεν παρατήρησα αλλα τώρα με προβλημάτισες.
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 δεν υπαρχει τπτ για να σε προβληματισει, ελαττωματικα κομματια θα υπαρχουν παντα. Φιλε μου εσυ που εχεις το προβλημα στειλε το πισω κατ ευθειαν δεν υπαρχει λογος να παιδευεσαι γι αυτο το λογο υπαρχει η εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.