Προς το περιεχόμενο

Κάνει από μόνο του restart!!!!

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα το πάω... όσο για το format το ξέρω αλλά το πρόβλημά μου είναι τα drivers. Που θα τα βρω μετά??? οεο????

υπάρχει κάποιος τρόπος για να τους βρω ποιο εύκολα???

Για τα drivers μπορείς να τα κατεβάσεις από το internet.

Πρώτον: πρωτού κάνεις format δες τη μάρκα έχεις στην μητρική σου, κάρτα γραφικνών.

Δεύτερον: πχ αν έχεις msi όπως είπες πήγαινε στο google και γράψε msi, πρώτη σελίδα θα είναι. Επίσης πάλει με την κάρτα γραφικών σου θα πας στο google.

Τώρα αν δεν ξέρεις :) πως μπορείς να βρείς τη model είναι η μητρική σου κατέβασε το πρόγραμμα cpu-z http://www.cpuid.com/cpuz.php. Αυτό το πρόγραμμα σου λέει τη CPU έχεις και τη μητρική έχεις, RAM και άλλα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για τα drivers μπορείς να τα κατεβάσεις από το internet.

Πρώτον: πρωτού κάνεις format δες τη μάρκα έχεις στην μητρική σου, κάρτα γραφικνών.

Δεύτερον: πχ αν έχεις msi όπως είπες πήγαινε στο google και γράψε msi, πρώτη σελίδα θα είναι. Επίσης πάλει με την κάρτα γραφικών σου θα πας στο google.

Τώρα αν δεν ξέρεις :) πως μπορείς να βρείς τη model είναι η μητρική σου κατέβασε το πρόγραμμα cpu-z http://www.cpuid.com/cpuz.php. Αυτό το πρόγραμμα σου λέει τη CPU έχεις και τη μητρική έχεις, RAM και άλλα.

Μακάρι να είναι τόσο εύκολο όσο λες... όσο για τις πληροφορίες του hardware έχω το pc wizard 08 που με βολεύει...

Τώρα κάτι άλλο...τα μόνα drivers που χρειάζονται μετά το format είναι της μητρικής και της κάρτας γραφικών???

Δημοσ.

Βασικά στον υπολογιστή σου έχεις και άλλα PCI? Εκτός την κάρτα γραφικών και μητρική. Δηλαδή έχεις PCI κάρτα δικτύου, PCI κάρτα ήχου η κάτι άλλο που να έχεις βάλει στον υπολογιστή σου.

Δημοσ.
Βασικά στον υπολογιστή σου έχεις και άλλα PCI? Εκτός την κάρτα γραφικών και μητρική. Δηλαδή έχεις PCI κάρτα δικτύου, PCI κάρτα ήχου η κάτι άλλο που να έχεις βάλει στον υπολογιστή σου.

Ναι αμέ...έχω κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου(και bluetooth μαλιστα...). Όχου αντε να τα ψάχνεις και αυτά...:fear::fear:

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο?? το πρόγραμμα που μου είπες λέει στην κατηγορία SPD SLOT 1 2 3 4 κτλ... στο 2 έχει την ram...στα άλλα δεν έχει τίποτα! αυτό σημαίνει ότι η μητρική έχει ''άδειες θήκες''???? αν ναι τι μπορεί να μπει εκεί???

Δημοσ.
Ναι αμέ...έχω κάρτα ήχου, κάρτα δικτύου(και bluetooth μαλιστα...). Όχου αντε να τα ψάχνεις και αυτά...:fear::fear:

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο?? το πρόγραμμα που μου είπες λέει στην κατηγορία SPD SLOT 1 2 3 4 κτλ... στο 2 έχει την ram...στα άλλα δεν έχει τίποτα! αυτό σημαίνει ότι η μητρική έχει ''άδειες θήκες''???? αν ναι τι μπορεί να μπει εκεί???

Στο SPD δίνει τα στοιχεία της RAM και το SLOT είναι η θύρα για να βάζεις RAM. Στο PC σου έχεις μια 512 RAM που είναι στην θύρα SLOT 2. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα ;) Μια χαρά είσαι.

Τώρα για να κατεβάσεις τα drivers πρέπει να πας σε κάθε εταιρία μεσό internet. πχ όπως NVIDIA που το URL της είναι εδώ

Δημοσ.
Στο SPD δίνει τα στοιχεία της RAM και το SLOT είναι η θύρα για να βάζεις RAM. Στο PC σου έχεις μια 512 RAM που είναι στην θύρα SLOT 2. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα ;) Μια χαρά είσαι.

Τώρα για να κατεβάσεις τα drivers πρέπει να πας σε κάθε εταιρία μεσό internet. πχ όπως NVIDIA που το URL της είναι εδώ

Κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ... δηλαδή να σου πω...μπορω να βάλω 4 ram?? πχ 4 Χ 512=2gb ram????

Για τους driver της κάρτας γραφικών εντάξει είμαι(εξάλου θα βάλω καινούρια...)

Της μητρικής έχω πρόβλημα...πάω στο site της msi και κάνει πάρα πολύ ώρα δίχως αποτέλεσμα!!!:-(:mad::fear::eek: μήπως ξέρεις γιατί???

Δημοσ.
Κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ... δηλαδή να σου πω...μπορω να βάλω 4 ram?? πχ 4 Χ 512=2gb ram????

Για τους driver της κάρτας γραφικών εντάξει είμαι(εξάλου θα βάλω καινούρια...)

Της μητρικής έχω πρόβλημα...πάω στο site της msi και κάνει πάρα πολύ ώρα δίχως αποτέλεσμα!!!:-(:mad::fear::eek: μήπως ξέρεις γιατί???

Ναι. Μπορείς να βάλεις άλλες 3 + αυτή που έχεις για να γίνουν 4 Χ 512 = 2GB.

Για πες μου. Τι model? Είμαι στην msi για να σου στήλω το link έτημο για να κατεβάσεις τα drivers.

Δημοσ.
Ναι. Μπορείς να βάλεις άλλες 3 + αυτή που έχεις για να γίνουν 4 Χ 512 = 2GB.

Για πες μου. Τι model? Είμαι στην msi για να σου στήλω το link έτημο για να κατεβάσεις τα drivers.

Έχω το μοντέλο ms 6585 ακριβώς! και όχι το 6585-020 που βρίσκω (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Δημοσ.
Μην κανεις format

Αν στην εικονα δεν ετρεξες το pc σου σε safe mode σημαινει οτι εφτιαξες τον υπολογιστη σου

Δεν κατάλαβα φίλε μου... τι ρόλο παίζει το safe mode εδωπέρα????

Δημοσ.

...τί ρόλο ;

Έλα ντε. Αλλά από τη στιγμή που ανακατεύτηκε ακόμη ένας "άσχετος" στο thread, και είπε ότι έχει αλλάξει μητρική, όλοι έχουν αρχίσει να ΣΟΥ δίνουν συμβουλές περί φορμάτ, περί μη, και γενικώς έχει χαθεί η μπάλα.

Εντυπωσιακό που δεν το έχει πάρει πρέφα κανένας.

Όσο για 'σενα fe31h , αφού προτίθεσαι να πας τον υπολογιστή στο Πλαίσιο, τί το κουράζεις.

Θα σου περάσουν ΤΟΝ driver της κάρτας γραφικών (...ΕΝΑΣ είναι ο ρημάδης για κάθε συσκευή...:rolleyes:) ,θα σου δώσουν ΚΑΙ το cd με τον driver για να μην τον κατεβάζεις από το web, θα τσεκάρουν ΠΟΣΗ RAM σηκώνει η μητρική σου (...διότι δεν πάει ΠΑΝΤΑ με απλά μαθηματικά, 4χ512=2Gb - έχει να κάνει ΚΑΙ με το module size, ΚΑΙ με τον τύπο της RAM που θα περάσεις, ΚΑΙ με το αν θα αφήσεις επάνω το αρχικό module = "καρτα μνήμης" κλπ κλπ κλπ...), εφ' όσον θα τους ρωτήσεις ΠΟΣΗ μνήμη μπορείς να βάλεις, και θα βάλουν ΑΥΤΟΙ τη σωστή μνήμη.

Στο τέλος θα του πατήσουν και 'κεινο τον καθαρισμό που λέγαμε, και θα ξανάρθεις από 'δω για το ζήτημα των restart, μιας και όλα τα προηγούμενα μάλλον δε θα λύσουν τίποτα, και 'γω θα είμαι πάντα με την "απορία" (ε δε θα πεθάνω κι όλας ) ΤΙ ήταν αυτό το μήνυμα περί BIOS που σε ρώτησα 2 φορές κι απάντηση δεν πήρα...

Όσο περί drivers γενικά, το λειτουργικό έχει συνήθως τους περισσότερους που χρειάζονται για το hardware που βρίσκει μπροστά του. Σπανίως χρειάζεται driver για την κάρτα γραφικών, για την κάρτα ήχου, ακόμη σπανιότερα για κάρτα δικτύου pci. Τουλάχιστον για να λειτουργήσουν αρχικά. Από 'κει και πέρα, υπάρχουν updates του επιμέρους hardware (για controlles, USB θύρες , κάρτες γραφικών, που έχουν βελτιωμένες εκδόσεις του αρχικού driver).

Kαι τον κάθε driver τον βρίσκεις είτε στο site της μητρικής, είτε στων επί μέρους καρτών ή άλλων συσκευών.

Όσο για το sp3, τί έχεις να χάσεις ; Κοπάνα το επάνω (τρέξε δηλαδή το .exe που κατέβασες), και δες αν σου λύσει το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις.

Μόνο που όπως είπα, κάποιες φορές τα service packs δημιουργούν προβλήματα σε παλιές εγκαταστάσεις, γι' αυτό και "προτείνεται" η εγκατάστασή τους ΚΑΤΟΠΙΝ μιας νέας εγκατάστασης λειτουργικού.

Δεν έχεις παρά να το "ρισκάρεις".

Δημοσ.

να ρισκάρω ε??? μπα! άστο καλύτερα...(αν πάρω εξωτερικό σκληρο και κρατήσω τα αρχεία μου τότε ίσως)

ναι...οκ καλα λες! θα τον πάω στο πλαίσιο και μετά από όλα αυτά που είπαμε να κάνουμε αν τότε λειτουργει κανονικά εντάξει αν όχι (το απευχομαι!!!!) τότε εδώ είμαστε... θα ξαναποστάρω!!! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθειά σας...:)

Δημοσ.

Δεν εννοούσα ότι ντε και καλά δεν θα ανοίγουν κι όλας τα Windows (αν και έχω διαβάσει περιπτώσεις εδώ που μετά από εγκατάσταση του sp2 συνέβει ΚΑΙ αυτό), μάλλον περισσότερο πως ΙΣΩΣ να έχεις προβλήματα (πχ με το δίκτυο θυμάμαι είχε κάποιος, πάλι εδώ στο φόρουμ).

Απλά το "σοφρωνέστερο" είναι να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση, και μετά το service pack από πάνω κατευθείαν.

Δημοσ.

Καλά κατσε να το καθαρίσω όλο το σύστημα και αν συνεχίσει τις επανεκινισεις τοτε θα παω για format...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...