Προς το περιεχόμενο

Κόκκινο Χ ο σκληρός!!!!

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!! θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση...

είχα κολλήσει αρκετούς ιούς τους οποίους τους έβγαλα με το avast 4,7 pro και το spybot...

Από τότε και μετά όταν πάω στον υπολογιστή μου τον σκληρό μου τον έχει με κόκκινο Χ!!! καμιά ιδέα????

Δημοσ.

...και τί χρώμα θέλεις να το κάνεις ;

...πες περισσότερα, τί γίνεται-τί δεν γίνεται πλέον με τον σκληρό, δεν ανοίγει, δεν κλείνει, δεν πίνει, δεν καπνίζει, τί κάνει τέλος πάντων.

Κι ανέβασε κι ένα screenshot να το δούμε ιδίοις όμμασι

Δημοσ.
...και τί χρώμα θέλεις να το κάνεις ;

...πες περισσότερα, τί γίνεται-τί δεν γίνεται πλέον με τον σκληρό, δεν ανοίγει, δεν κλείνει, δεν πίνει, δεν καπνίζει, τί κάνει τεός πάντων.

Κι ανέβασε κι ένα screenshot να το δούμε ιδίοις όμμασι

:-):-) πολύ καλός :lol:

Δημοσ.

Ε όχι...αλλά θα το προτιμούσα γκρι..:P

Οκ...δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα το μόνο ότι αργεί λίγο παραπανω ο υπολογιστής να εκτελέσει διάφορα πράγματα...

πως να ανεβάσω την εικόνα????

Δημοσ.
Ε όχι...αλλά θα το προτιμούσα γκρι..:P

Οκ...δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα το μόνο ότι αργεί λίγο παραπανω ο υπολογιστής να εκτελέσει διάφορα πράγματα...

πως να ανεβάσω την εικόνα????

Πηγαινε --> http://imageshack.us/ και κανε copy link εδω!:-)

Δημοσ.

Όσο για την ανασυγκρότηση νομίζω ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της...34855559tx3.jpg

34855559tx3.1f67fac2b9.jpg

Τώρα όσον αναφορά το format όχι δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω το cd των windows και των drivers της μητρικής κτλ...

Αλλά οριστε πως είναι ο σκληρός...:(mypcrc7.th.jpg

Δημοσ.

ναι καλέ!! όλα δουλεύουν καλά!! μόνο εκτός από το εικονίδιο που έχει αλλάξει καμιά φορά κολλάει κιόλας σπαστικά!!!!(αργεί πολύ να κάνει τις διάφορες δουλειές που του λέω)

Μηπως αργεί επιδι είναι χαμηλών στροφών κιόλας??? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το τσεκάρω????

Δημοσ.
Τώρα όσον αναφορά το format όχι δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω το cd των windows και των drivers της μητρικής κτλ...

Δεν ;

Και τα Windows που έχεις τώρα πώς εγκαταστήθησαν...Τηλεπαθητικά ;

(πέρα από το πείραγμα, ένα λειτουργικό που το 'χουν περάσει ένα χέρι διάφοροι ιοί και ένα δεύτερο διάφοροι μήνες, είναι σαν άλογο που έχει αναρρώσει από σπάσιμο ποδιού : Ποτέ δε θα τρέξει το ίδιο. Στη θέση σου θα το σκεφτόμουν σοβαρά ένα φορμάτ )

Δημοσ.

To ειχα παθει και εγω παλια αυτο.o δισκος δούλευε κανονικά σε ολα τα αρχεια και προγράμματα αλλα τελικά ηταν IOS και διορθώθηκε μονο με format

Edit ισως και Ad-aware δεν θυμάμαι ακριβως και το είχα κολησει απο μια κ....ο σελίδα που μπήκα.

Δημοσ.

καλα ενταξει...με format τα παντα διωρθωνωνται!!!! το θεμα ειναι να το γλητοσουμε αυτο... τεσπα τωρα κατεβαζω το HDDlife που ειπε ο φιλος παραπανω για να δω τι γινεται με τον σκληρο δισκο μου...

οσο για τα windows και τα drivers μου τα έβαλε το παιδι που μου εφτιαξε τον υπολογιστη και τα εγκατεστησε αυτος...( τα drivers μου τα εδωσε αλλα τα εχω χασει, τα windows δεν τα ειχα πληρωσει και αυθεντικα και ετσι απλως μου τα εβαλε δεν μου τα εδωσε...:( )

αν ειναι θα κατεβασω απο καπου τα windows, το θεμα ειναι τα διαφορα drivers που τα βρισκω μετα??? υπαρχει κανενα προγραμμα για να με βοηθησει???(ειναι λιγο εκτος του θεματος το ξερω αλλα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...