Προς το περιεχόμενο

Φτηνές στειρώσεις για τα αδέσποτα

staytrue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΠΑΖ - φτηνές στειρώσεις για αδέσποτα - http://www.spazgreece.com/

Η φιλοζωική οργάνωση ΣΠΑΖ έχει πρόγραμμα φτηνών στειρώσεων για αδέσποτα.

Για να στειρώσετε ένα αδεσποτάκι, έρχεστε σε επικοινωνία με έναν από τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους. Εκεί πληρώνετε την εγγραφή στο ΣΠΑΖ (15 ευρώ) και την ετήσια συνδρομή (35) και στη συνέχεια μπορείτε να στειρώσετε αδεσποτάκια με τις εξής τιμές:

Γάτα θηλυκή: 25 ευρώ

Γάτα αρσενική: 15 ευρώ

Σκυλάκι θηλυκό: 35

Σκυλάκι αρσενικό:30

Συμβεβλημένοι κτηνίατροι:

Γ. Τζινόπουλος τηλ. 2108981775, Γλυφάδα

Γ.Κιρκιλέση τηλ. 2109651853, Άνω Γλυφάδα

Κ.Χανδράς τηλ. 2109881717

Α.Μολφέτα τηλ. 22910 90250

Δ. Παναγιωτοπούλου τηλ.2109336777 Νέα Σμύρνη

Ρ.Μανωλοπούλου τηλ.2109933088 Ηλιούπολη

Εγω μέχρι στιγμης στειρωσα 21 σκυλόγατα και όλα ειναι μια χαρά χωρίς να πολλαπλασιαζονται!!!

ακομη και ένα γατι να στειρωσει ο καθενας μας θα δούμε τη διαφορά στους δρόμους και στους κάδους (ναι μερικοι τα πετανε και στους καδους....τι μοδα κι αυτή)

Δημοσ.

θυμάμαι το 25 (χρόνια τώρα, ειν' αλήθεια) για ΣΤΑΝΤΑΡ τιμή κτηνιάτρου για θηλυκή γάτα, κι αναρωτιέμαι που ακριβώς "συμβάλλει" το σωματείο που αναφέρεις...

Σίγουρα είναι "φτηνές στειρώσεις" ;

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι η τιμή για στείρωση θηλυκής γάτας αυτή τη στιγμή κυμαίνεται από 80 ευρώ έως 150 ευρώ στους ιδιώτες κτηνιάτρους. Τα 25 ευρώ που αναφέρονται στο μήνυμα είναι συμφέρουσα τιμή και αφορά ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για τα ζώα και πιστεύουν ότι με τη συμβολή τους θα βάλουν ένα λιθαράκι στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού (των αδέσποτων) της χώρας μας.

Δημοσ.

τις δικες μου γατες (που ειναι δεσποζωμενες ) τις στειρωσα σε πολυ φιλικη τιμη 100 ευρο την ακθε μια τις αδεσποτες που πηγα στον ιδιο κτηνιατρο 30 ευρο την καθε μια...

νομιζω ολοι καταλαβαινουμε γιατι γινεται αυτο..αν σκεφτει ακνεις οτι καθε ραμμα κοστιζει 7 ερυρο η θυλικη χρειαζετε απο 2-3 ραμματα....

συν την αναισθησια...νομιζω πως οι κτηνιατροι συμβαλλουν οσο μπορουν για τα αδεσποτα.

(οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι)

το σωματειο συμβαλει υποθετω με τη λογικη του μεσολαβητή, με βοηθας με συνδρομες σε βοηθαω με το αν σου στελνω υποψηφιους πελατες...γιατι αν κανεις σε ενα γιατρο 20 ζωα αδεσποτα και εισαι ικανοποιημενος μετα θα πας και τα δικα σου ζωα εκει και θα εισαι πελατης...

ολοι βοηθουμαστε ,εσα απο αυτο και εγω ειμαι η πρωτη που ειμαι κατα των σωματειων επειδη καποιοι θησαυρισαν τη δεκαετια του 90 με τον τροπο αυτο εις βαρος των αδεσποτων...

ομως σε εξαιρετικες και ζωρικες περιπωσεις χρειαστικα τη βοηεθια σωματειου....

αναγκαιο κακο που λεω και γω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...