vasilis_ck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 παιδια γεια σας... λοιπον πειτε μου τη γνωμη σας για κατι... εχω παρει ενα καινουριο λαπτοπ...και εχει τα "υπεροχα" vista...ο θεος να τα κανει λογισμικο...το προβλημα μου πιο ειναι...εχω ενα προγραμμα που ειναι της σχολης μου και της δουλειας μου...και μολις το περασω πανω στον υπολογιστη..τελος...δεν λειτουργει ουτε το msconfig ουτε το device manager και το χειροτερο μου λεει δεν εχω καρτα ηχου αν και οι ηχοι παιζουν... μηπως ξερει κανεις πως να το διορθωσω? κατι με το crypserv.exe παιζει ισως.. ξερει κανεις?
com_hs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλά κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανακούση αλλά σίγουρα το σιγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να φταίει για όλα τα παραπάνω έτσι πιστεύω τουλάχιστον
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αφου στο κανει μονο με το συγεκριμενο προγραμμα μαλλον υπαρχει ασυμβατοτητα με τα vista και κανει τα παραξενα που λες.
danaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλά, αφού ήξερες ότι πρέπει να δουλεύεις ένα σχετικά "αρχαίο" πρόγραμμα, γιατί δε ζήτησες να σου βάλουν xp στο laptop; Ρε παιδιά, μην τα ρίχνουμε όλα στα vista... Εγώ μια χαρά τα χρησιμοποιώ στο φορητό μου. Κανένα πρόβλημα... (Δε βάζω βέβαια την πούλια και τον αυγερινό πάνω...)
vasilis_ck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 απο το e-shop το πηρα και ερχεται με vista δεν σου βαζουν οτι θες. ρωτησα. καιι ναι φιλε μου com_hs μολις βαλω αυτο. 3 φορες εκανα φορματ για να το εντοπισω. το θεμα τωρα τι κανουμε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 απο το e-shop το πηρα και ερχεται με vista δεν σου βαζουν οτι θες. ρωτησα.καιι ναι φιλε μου com_hs μολις βαλω αυτο. 3 φορες εκανα φορματ για να το εντοπισω. το θεμα τωρα τι κανουμε? Νομιζω στο Πλαισιο βαζουν xp αν τα ζητησεις. Τωρα αφου σου ειναι απαραιτητο το προγρμμα που λες ψαχνεις για drivers για xp αν βρεις (αλλη πονεμενη ιστορια αυτη ...) κανεις format και περνας τα xp.Αυτα σιγουρα ...τα βρισκεις.
dali13gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Τρέξ' το με compatibility για Windows XP ή παλαιότερα. Κατά πάσα πιθανότητα θα στο τρέξει. Αν όχι, βάλε ΧΡ...
Bspus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Φτιαχνεις ενα virtual machine χρησιμοποιωντας το virtual pc 2007 (free) και εγκαθιστας xp πανω και την εφαρμογη σου. Ελπιζω να εχεις cd με xp
Tzimmys Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Θα βάλεις ένα Virual Machine στο pc σου. Και αφού είναι laptop, καλό είναι να μην το επιβαρύνουμε πολύ. Συνιστώ το Parallels Workstation. Δεν τρώει πολλούς πόρους από το σύστημα και παρόλα αυτά κάνει τα πάντα. Edit: Τι ήταν αυτό ρε παιδιά? Μέχρι να απαντήσω άλλοι τρεις? Αυτό είναι άμεση ανταπόκριση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Edit: Τι ήταν αυτό ρε παιδιά? Μέχρι να απαντήσω άλλοι τρεις? Αυτό είναι άμεση ανταπόκριση. Αυτο ειναι insomnia !!!!:-D
Kalavrezos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εγω φιλε μου ειχα vista απο τοτε που βγηκαν.Μεχρι προσφατα.Λογω διαφορων ασυμβατοτητων γυρισα σε xp.Και, πιστεψε με, ημουν υπερμαχος των vista.Μαλλον ειχα καυ@#$%& με τα εφε τους, δεν εξηγειται αλλιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.