Προς το περιεχόμενο

24" TFT: Samsung SM-245B ή LG L246WH-BN

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Samsung SM-245B ή LG L246WH-BN

Είμαι ανάμεσα στις 2 αυτές οθόνες μιας και δεν βγαίνω οικονομικά για ακριβότερες.

Το δίλλημα μου έγκειται στο τομέα της ποιότητας απεικόνισης αποκλειστικά.

Ποιά θα αγοράζατε;!

Δημοσ.

Βασικα στα χρηματα που θα διαθεσεις θα δεις τα ιδια πραγματα, οποτε για μενα παρε αυτη ποθ θα σου αρεσει αισθητικα... Εγω ισως επαιρνα την LG λογω εγγυησης και λογω οτι εχει κουμπι για profiles (night text-night movie) και με βολευουν αφανταστα... Δεν ξερω μπορει να εχει και η αλλη τετοιο...

Προσεγγισα το θεμα επιδερμικα τελειως, αν θελει καποιος να πει κατι παραπανο, καποιο παραπονο κτλ να το κανει... Παντως το θεμα της εγγυησης ειναι πολυ σημαντικο

Δημοσ.

Εχει μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα απεικονισης η δικια σου με τις υποψηφιες του Νικου. Εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα επειδη εχεις πολυ καλυτερο πανελ (...WP-...WH)...

Δημοσ.

Και εγώ LG είχα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά πήρα την 245Β. Κανα δυο βδομάδες την έχω. Ήμουνα και εγώ στο ίδιο δίλημμα με εσένα. Πήγα από κοντά και είδα ότι σε στατική εικόνα (το background του desktop ας πούμε) είχε πιο καλή εικόνα η LG. Αλλά μόνο εκεί υπερτερούσε. Στα videos είχε καλύτερη εικόνα η samsumg. Επίσης, μετά από διαβεβαίωση του μέλους kostasSTi ότι η οθόνη δεν έχει πρόβλημα με lag ή ghosting τη πήρα και είναι ακριβως έτσι. Στα παιχνίδια λοιπόν είναι μια χαρά. Κοίτα εδώ το θέμα που είχα ανοίξει όταν έψαχνα εγώ. Βασικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας και εσύ να τις δεις από κοντά. Εγώ είχα πάρει μαζί μου και ένα dvd με rippariσμένες ταινίες. Τέλος πάντων, αυτά. Από μένα Samsung 245B

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...