fasmatikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Γειά σας παίδες, Λοιπόν θέλω να πάρω μια οθόνη 22"....όμως να μην χρειάζεται να δώσω και μια περιουσία....αρχικά είδα την SAMSUNG SM2243NW ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168000 ), μετά όμως άρχισα να διαβάζω γνώμες στα forums και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα..Δηλαδή π.χ τι panel φοράει, αν είναι s-panel, αν ειναι κάτι άλλο κ.τ.λ. Ομολογώ ότι η 2232BW ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168192 ) φαίνεται να είναι πιο καλή, αλλά και πιο ακριβή, και επειδή στον χώρο των ηλεκτρονικών - PC Parts πας για κάτι που κάνει για παράδειγμα 100 Euro και στο τέλος καταλήγεις να αγοράζεις αυτό που κάνει 210 euro, θέλω να ρωτήσω το εξής : Γιατί να μην πάρω την 2243NW???? Μήπως γνωρίζει κάποιος τα ουσιώδη μειονεκτήματα της??? έναντι της 2232BW ή της 226BW ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168189 )??? Εντάξει βλέπω τα 5ms vs 2ms αλλά είναι τόσοοοο σοβαρό μειονέκτημα για να δικαιολογήσει την διαφορά στην τιμή???? Έχει αγοράσει κάποιος άλλος την 2243ΝW για να πει εντυπώσεις? [εκτός τον million_voices [http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229913] thanx man!] Σας ευχαριστώ!
com_hs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Θα δείς πόσα λεφτά διαθέτεις και τί ανάγκες έχεις μην πείς αυτή κάνει τόσο και έχει αυτά γιατί ενοείται ότι υπάρχει και με 1000 ευρώ και έινια και βέβαια καλύτερη απο 'ολες
Venisk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Η πρώτη..δεν έχει καν dvi.. Η οθόνη δεν είναι κάτι που αλλάζεις κάθε χρόνο, είναι τα μάτια σου.. Δεν νομίζω πως αξίζει να πάρεις την παλιά για 64 ευρώ..
xvagos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Αυτή την στιγμή θέλω να πάρω και εγώ 22' TFT και έχω τις ίδιες απορίες με σας. Η 2243NW είναι αρκετά φτηνή γιατί δεν έχει DVI. Από ποιότητα δεν ξέρω πως τα πάει, σε σχέση πάντα με την 2232BW, αλλά αξίζει να δώσεις 60-70? παραπάνω για το DVI και μόνο; Από γνώμες που έχω μαζέψει από εδώ και κει (περιοδικά, forums) η 2243ΝW αν και έχει μόνο 15DSUB θύρα, έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από την 2232BW!
gdp77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μόνο πολύ απαιτητικοί gamers και πολύ ΕΜΠΕΙΡΑ μάτια θα καταλάβουν διαφορές. Για office και internet δεν υπάρχει καμία διαφορά. Για όνομα του Θεού οι περισσότεροι δουλεύουμε με TFT 3-4 ετών και είμαστε ευχαριστημένοι. Δε θα μας καλύψει TFT ενός έτους που έχει καλύτερα specs από το 60-70% των οθονών που κυκλοφορούν; Αγοράστε άφοβα! Βέβαια, πάντα ισχύει ότι αν μπορείς να δώσει τη διαφορά τιμής, πάρε την καλύτερη.
fasmatikos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τελικά πήρα την SAMSUNG SM2243NW και είμαι υπέρ!ευχαριστημένος τελικά ο gdp77 είχε δίκιο... πολύ καλή οθόνη με πολύ ςραία χρ'ωματα Δεν είμαι δα και κανένας σκληροπυρηνικός Gamer....κανα pro και Hitman....περισότερο VHDL SYstem Design και για entertainment....ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
million_voices Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 edit δεν ειχα δει οτι αναφερεις το αλλο post μου εχω την SAMSUNG SM2243NW περιπου εναν μηνα και η οθονη ειναι μια χαρα αρκετα ισορροπημενα χρωματα ομορφη και λιτη σαν σχεδιο η μη υπαρξη DVI δεν ειναι προβλημα, γιατι εχοντας δει οθονες με συνδεση DVI και αμεσως μετα με DSUB εγω και αρκετοι αλλοι διαφορες δεν ειδαμε ωραια προγραμματακια μαζι για ρυθμιση της απο τα win και για calibration με αρκετα καλα αποτελεσματα Υγ αν θελησεις να δεις BLU_RAY βαζεις το anyDVDHD και καθαρισες με HDCP,ψηφιακες συνδεσεις κλπ μαλ**** marketing
xvagos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Έχω και εγώ την Samsung 2243NW και είναι μια χαρά. Για τα games που είπε ο gdp77 δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά με το αν έχεις DVI σύνδεση;
Hlapatsas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν νομίζω να αναφέρεται συγκεκριμένα στο dvi. Μάλλον ποιο πιθανό είναι να αναφέρεται στις διαφορές χαρακτηριστικών μιας φτηνής με μια ακριβή οθόνη.
gtsamour Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Πήρα και εγώ την SM2243NW την περασμένη Παρασκευή και μπορώ να πώ μόνο καλά λόγια. Άψογα χρώματα, έντονα και ζωντανά, πολύ καλό μαύρο. Το μόνο που κάπως μου τη βάρεσε είναι τα touch κουμπιά για τις ρυθμίσεις που αν το φώς στο χώρο δεν είναι ικανοποιητικό σε συνδυασμό με το φώς της οθόνης στα μάτια σου, σε κάνουν να μην μπορείς να δείς που είναι το κουμπί που θέλεις να πατήσεις. Η απουσία DVI δε με απασχολεί καθόλου και δεν είμαι κανένας άσχετος, εγώ πάντως διαφορά δεν μπορώ να καταλάβω σε σύγκριση με άλλη οθόνη που παίρνει σήμα από DVI. Ούτε και η οθόνη που είχα πρίν (LG Flatron 17'') είχε DVI, big deal! To ΣΚ τερμάτισα το Crisis σε High detail και μπορώ να πώ ότι έπαθα με την εμπειρία που μου πρόσφερε η οθόνη αυτή σε συνεργασία με την ATi 4850 βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.