vtsafantakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σας, προσπαθώ να βρώ πληροφορίες στο πώς μπορώ να ανοίξω εναν υπολογιστή μέσο ενός Router. Βασικά το Router μου είναι ενα D-link g624t αυτο που δίνει η forthnet για το ιντερνετ, θέλω να συνδέομαι απο ένα εξωτερικό δίκτυο στον δρομολογιτή-μοντεμ μου και μέσο αυτού να ανοίγω το PC μου. Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε όσο ποιό δυνατον συγκεκριμένα και ολοκληρομένα. Σας ευχαριστω vtsafantakis
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 αν εννοεις να κανεις wake τον υπολογιστη οταν αυτος ειναι κλειστος ειναι πολυ δυσκολο.εχουν ανοιξει ενα 8εμα εδωμεσα για το ποιες θυρες πρεπει να ανοιξεις και πρεπει να το υποστηριζει η καρτα δικτυου κτλ.
vtsafantakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 σε ευχαριαστω αλλα που θα μαθω το πως γινεται?>
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 remote administration Direct Broadcast - fritz!box Το router μου ανοιγεί το PC Wake On Lan
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 wake on wan λεγετε και πρεπει απλα να το υποστηριζει το router sou.... το πως κ.λ.π., ειναι απλες οδοντοκρεμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.