Προς το περιεχόμενο

πληροφοριες για δισκακια που μπορουμε να "καψουμε" επανω σχεδια...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν εχω ασχολιθει καθολου, μπορειτε να μου πειτε τιποτα για αυτα ?

αρχικα ειναι ειδικα δισκακια, η μπορει να γινει σε ολα.

σε περιπτωση που γινετε σε ειδικα, η τιμη τους ειναι ακριβοτερη ?

η διαδικασια ειναι δυσκολη, τη πρεπει να προσεξουμε....

με ποιο προγραμμα ?

ευχαριστω....

Δημοσ.

Ειναι ειδικα δισκακια ονομαζονται lightscribe η labelflash (αναλογα την εταιρια), κοστιζουν γυρω στο ευρω και πρεπει να υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα το αντιγραφικο σου.

Δημοσ.

την δυνατοτητα αυτη μου την δινει το hardware μου.

χρειαζομαι καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να το κανω αυτο ?

και εαν ναι, ειναι free ?

Δημοσ.

...φαντάζομαι πως θες γνώμες κι εμπειρίες ρωτώντας, αλλά αν απλά ρωτάς για ένα οποιοδήποτε, και το Nero γράφει lightcsribe (περεταίρω δεν έχω ιδέα. Άλλοςςςςςςςςςςςςςςς !!!! )

Δημοσ.

Ενα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα όταν έκαιγα cdακια lightscribe είναι το Droppix Recorder (http://www.droppix.com/produit.php?produit=4)

Επίσης αν τελικά χρησιμοποιήσεις δισκάκια lightscribe,έχουν βγεί και χρωματιστά-http://www.cdfreaks.com/reviews/Philips-Color-LightScribe/Introduction.html.

Δημοσ.
...φαντάζομαι πως θες γνώμες κι εμπειρίες ρωτώντας, αλλά αν απλά ρωτάς για ένα οποιοδήποτε, και το Nero γράφει lightcsribe (περεταίρω δεν έχω ιδέα. Άλλοςςςςςςςςςςςςςςς !!!! )

To nero μπορεί να γράψει και labelflash.

Δημοσ.
To nero μπορεί να γράψει και labelflash.

τι ειναι ακριβος το labelflash ? (πολλα καινουρια για εμενα ε ?)

Δημοσ.

Εκτός από labelflash και Lightscribe υπάρχουν κάποια cd recorders με την τεχνολογία tattoo.Δεν χρειάζονται ειδικά δισκάκια απλά χρησιμοποιούν τον εναπομείνοντα χώρο ενός cd για να γράψεις το δικό σου μήνυμα ή να περάσεις μια εικόνα.Αυτό γίνεται στην κάτω επιφάνεια μαζί με τα δεδομένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...