Προς το περιεχόμενο

Κολλημα του PC,freeze τελιως....

d@mi@NOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε και βγάλε τους drivers... το λέω για τρίτη φορά.... πια έκδοση έχεις τώρα; Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια ή σε αυτά τα 3 συγκεκριμένα;

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε φιλαρακο προχθες εκανα format και εβαλα τους drivers που συνοδευουν την gpu... να τους βγαλω και να τους ξαναβαλω??

γιατι οι drivers που δεινει η μιτρικη ειναι ATI!

Δημοσ.
ρε φιλαρακο προχθες εκανα format και εβαλα τους drivers που συνοδευουν την gpu... να τους βγαλω και να τους ξαναβαλω??

γιατι οι drivers που δεινει η μιτρικη ειναι ATI!

Τι λες ρε φίλε;; Εγώ σου μιλάω για τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, το cdάκι που είχε μέσα μαζί με την κάρτα σου το έβαλες; τι οδηγούς ΑΤΙ είχε η μητρική;

Δημοσ.

omfg...Μεσα στο κουτι της καρτας γραφηκων,εχει ενα cd με ορισμενους drivers.Πανε και ξανακαντους install!

Αν παλι δεν βρεις το cd,κατεβασε τους απο το site της ATI..

Δημοσ.

κοιτα και γω αυτο σου λεω προχθες εκανα format και περασα αυτο το cdακι , αφου τα εβαλα προχθες πως μπορει να εχουν προβλημα???

για τους drivers της μιτρικης εννοω οτι το cdaki που ειχε μεσα ειχε κατι drivers για το chipset και ηταν drivers ATI!

Και εγω εχω NVIDIA.. (johng4)

Δημοσ.
omfg...Μεσα στο κουτι της καρτας γραφηκων,εχει ενα cd με ορισμενους drivers.Πανε και ξανακαντους install!

Αν παλι δεν βρεις το cd,κατεβασε τους απο το site της ATI..

Ρε φίλε αφού σου λέει ότι έχει 8600, ΑΤΙ θα κατεβάσει...:shock:

d@mi@NOS: επείδη μάλλον δεν έχεις βάλει καθόλου drivers τις κάρτας γραφικών σου, πάρε το CD που είχε το κουτί τις κάρτας γραφικών σου και βάλτους.... Την ΑΤΙ αστην απέξω, δεν έχεις κάρτα γραφικών ΑΤΙ...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ οτιδήποτε άλλο..αν είχες πρόβλημα με τις μνήμες σου..ο υπολογιστής θα σου έκανε άλλα πράγματα..όχι πάντως να κολλάει μετά από κάποια ώρα..

Είναι το πιθανότερο..δεν αντέχει στα παιχνίδια αφού όλα θέλουν περισσότερο ρεύμα και έτσι κολλάει..

Δημοσ.

λοιπον ειπαμε...ρε παιδια εχω βαλει drivers δεν ειμαι αχρηστος..

οκ θα τους ξαναβγαλω και θα τους ξαναπερασω αν δεν γινει τιποτα μαλλον αυτο που ειπε ο Venisk θα ειναι....

Δημοσ.
Ρε φίλε αφού σου λέει ότι έχει 8600, ΑΤΙ θα κατεβάσει...:shock:

Γραψε λαθος..Απλως επειδη ελεγε κατι για ATI υπεθεσα πως εχει και καρτα γραγηκων ATI

Οσο για psu,καλο ειναι αυτο που σου προτινε και ο venish οπως και αυτο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650592 η καποιο αλλο απο τις σειρες purepower,toughpower και realpower(απο coolermaster)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...