Προς το περιεχόμενο

Κολλημα του PC,freeze τελιως....

d@mi@NOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα ανοίγει μπες... βάλε ξανά τους drivers, αφού τους απεγκαταστήσεις τελείως, χρησιμοποιήσε το driversweeper γιαυτό, και μετά βλέπουμε... παίζει να ναι και το τροφοδοτικό όπως είπαν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Την προσευχη σου! Δες πρωτα αν ειναι συμβατες και μετα βλεπουμε..Δες και τι σου ειπε ο N.I.C.

Ολα ειναι πιθανα.

Δημοσ.

no no...Θα εκανε οτι σου κανει εσενα τωρα,Δηλαδη θα δουλευε για λιγο,κανα 5λεπτο, θα ζεσταινονταν και μετα θα εκλεινε..

Δημοσ.

Οπα,γραψε λαθος! Δεν διαβασα καλα τι εγραψες..

Ναι ετσι οπως το λες τωρα,και εγω νομιζω πως θα εκλεινε τελειως το pc,δεν θα freezare..

Δημοσ.

ααα τοτε τι να δω drivers ??

φιλαρακια μολις ειδα οτι οι ram μου δεν ειναι συμβατες με την μιτρική

μου... αλλα δουλευουν ... Γιατι??

μηπως δεν δουλευουν σωστα??

απο τις ram λετε να freezarei το συστημα??

Δημοσ.

Λετε να αλλαξω ram??

Αλλα ποσο σηγουροι ημαστε οτι δεν θα κολλάει με τις συμβατες ram?

Να μην δωσω ρε παιδια τζαμπα λεφτα...

Δημοσ.

Μην παρεις βιαστικες αποφασεις.Σιγουρα οι RAM,αφου δεν ειναι συμβατες δεν δουλευουν σωστα και πολυ πιθανον να φταιει και αυτο.Καλυτερα να πας στο καταστημα που αγορασες ολο το συστημα να το δουν καλυτερα...Γιατι δεν ειναι δυνατον χωρις καν να εχουμε δει το pc να σου πουμε τι ακριβως φταει και τι πρεπει να κανεις...Πανε να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο..

Δημοσ.

Φιλαρακι δεν ξερω τι αλλο να σου προτινω..

Τι να πω? Τωρα μου ηρθε και η ιδεα κανενος ιου(ακραια περιπτωση). Αλλα για καλο και για κακο,ελεξε το..

Δοκιμασε και κανα spyware removal...

http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Spyware-Begone-Free-Scan.shtml

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...