johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Το link θελει το adobe reader για να το ανοιξει. Μην μου πεις οτι δεν το εχεις?
N.I.C Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Τώρα ανοίγει μπες... βάλε ξανά τους drivers, αφού τους απεγκαταστήσεις τελείως, χρησιμοποιήσε το driversweeper γιαυτό, και μετά βλέπουμε... παίζει να ναι και το τροφοδοτικό όπως είπαν και οι υπόλοιποι.
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ααα οκ το εχω θα το βαλω απλα το ξεχασα γιατι ειμαι απο format...
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Την προσευχη σου! Δες πρωτα αν ειναι συμβατες και μετα βλεπουμε..Δες και τι σου ειπε ο N.I.C. Ολα ειναι πιθανα.
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 οκ θα το κανω και αυτο και θα σας πω.... αλλα αν ηταν το τροφοδοτικο δεν θα εκλεινε τελειως το pc??
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 no no...Θα εκανε οτι σου κανει εσενα τωρα,Δηλαδη θα δουλευε για λιγο,κανα 5λεπτο, θα ζεσταινονταν και μετα θα εκλεινε..
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Οπα,γραψε λαθος! Δεν διαβασα καλα τι εγραψες.. Ναι ετσι οπως το λες τωρα,και εγω νομιζω πως θα εκλεινε τελειως το pc,δεν θα freezare..
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ααα τοτε τι να δω drivers ?? φιλαρακια μολις ειδα οτι οι ram μου δεν ειναι συμβατες με την μιτρική μου... αλλα δουλευουν ... Γιατι?? μηπως δεν δουλευουν σωστα?? απο τις ram λετε να freezarei το συστημα??
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Λετε να αλλαξω ram?? Αλλα ποσο σηγουροι ημαστε οτι δεν θα κολλάει με τις συμβατες ram? Να μην δωσω ρε παιδια τζαμπα λεφτα...
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μην παρεις βιαστικες αποφασεις.Σιγουρα οι RAM,αφου δεν ειναι συμβατες δεν δουλευουν σωστα και πολυ πιθανον να φταιει και αυτο.Καλυτερα να πας στο καταστημα που αγορασες ολο το συστημα να το δουν καλυτερα...Γιατι δεν ειναι δυνατον χωρις καν να εχουμε δει το pc να σου πουμε τι ακριβως φταει και τι πρεπει να κανεις...Πανε να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο..
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Φιλαρακι δεν ξερω τι αλλο να σου προτινω.. Τι να πω? Τωρα μου ηρθε και η ιδεα κανενος ιου(ακραια περιπτωση). Αλλα για καλο και για κακο,ελεξε το.. Δοκιμασε και κανα spyware removal... http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Spyware-Begone-Free-Scan.shtml
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ΙΟΣ?? Δεν νομιζω γιατι το pc ειναι απο φορματ! οκ ευχαριστω παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.