d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Γεια σας παλικάρια , λοιπον εχω ενα προβλημα που προσπαθω να το λυσω αλλα θα τρελαθω και γιαυτο θελω βοηθεια... Πριν καμια βδομαδα εφτιαξα το pc μου.... Asus M3A32-MVP DELUXE/WIFI Asus 8600GTS SILENT Amd ATHLON 6400+ X2 2 Kingston HyperX 1066mhz 1GB αλλα εχει κλοκαρει στα 800mhz γιατι δεν ειναι συμβατοι οι athlon , ειναι μονο οι phenom... Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του pc.... Λοιπον το προβλημα ειναι οτι το pc δεν δουλευει σωστα , δηλαδη οταν παιζω ενα παιχνιδι πχ. nfs pro steet, quake 4 το pc παιζει τερμα γραφικα και δεν κολαει... αλλα μετα απο κανα 5λεπτο παιχνιδιου κολαει τελειως και δεν κανει τιποτα και μετα βεβαια θελει κλεισημο απο το κουμπι του κουτιου... Συνεχεια το κανει και δεν ξερω τι να κανω , πιστευω οτι αυτη η mobo δεν συνδιαζεται και τοσο καλα με nvidia γιατι λεει οτι παιρνει ATI CROSSFIRE, μηπως η θερμοκρασια??Δεν ξερω τα φωτα σας γιατι νομιζω οτι πηγαν τζαμπα τα φραγκα , και δεν μου περισεβουν... Ευχαριστω εκ των προτερων..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Βαλε το Riva Tuner και πες μας θερμοκρασια καρτας γραφικων κατα τη διαρκεια του gaming. Επισης δε βλεπω να αναφερεις τροφοδοτικο.
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Το τροφοδοτικο ειναι 425watt ... εβαλα το riva tuner αλλα σου λεω οτι αν το κρατισω 5 λεπτα το πολυ freezarei το συστημα και μετα πρεπει να κανω restart ...κοιτα ειδα λιγο στην αρχη και ηταν 65 βαθμους αλλα ειμαι σηγουρος οτι παει παραπανω γιατι οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας ειναι κολημενο στους 58-59 και 60 βαθμους η καρτα γραφικων..! Επισης θελω να πω οτι την καρτα γραφικων την ειχα και στο προηγουμενο σηστημα και ποτε δεν μου κολλησε στο gaming ... Γιαυτο λεω μηπως φτεει ο συνδιασμος gpu με mobo... παιδια δεν γινεται κατι τρεχει με το pc μου, μολις ανοιξα ξανα το quake 4 και στο παιχνιδι εκανε νερα δηλαδη μια γραμμη ξεκιναει απο την μεση και καθως παιζεις ανεβαινουν προς τα πανω και ξανα μετα... παιδια με τα παλια πραγματα επαιζε τελεια ειχα athlon μονοπυρινο στα 2.4ghz μια μιτρικη asus a8n-sli και 2 kingston ddr400 512mb ΕΛΕΟΣ .. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩ?? PLEASE HELP MEEEEE Λοιπον παιδια αν ειναι ο συνδιασμός mobo με gpu τι με συμφερει να αλλαξω?μηπως τροφοδοτικο??
N.I.C Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 πιστευω οτι αυτη η mobo δεν συνδιαζεται και τοσο καλα με nvidia γιατι λεει οτι παιρνει ATI CROSSFIRE Δεν πάιζει τίποτα τέτοιο... Αν ήταν έτσι τότε όσοι παίρνουμε nVidia, θα έπρεπε να παίρνουμε και μητρικές με nVidia chipsets.... Έλεγξε την τροφοδοσία σου, πόσα V παρέχει η 12V, αυτό δεστο από το Everest εάν το έχεις, βγάλε και ξαναβάλε drivers...
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 αντε ενας να με βοηθησει εχω σαλταρει... το εχω το everest και εχει η +12V εχει 11.71v..
Sam235 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μήπως οι Kingston δεν είναι συμβατές με την motherboard? Σε αυτό το link http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/modelsinfo.asp?SysID=42307&mfr=ASUS%2FASmobile&model=M3A32&root=&LinkBack=&Sys=42307-ASUS%2FASmobile-M3A32-MVP+Deluxe%2FWiFi-AP+Motherboard&distributor=0&submit1=Search θα βρεις τις συμβατές μνήμες με την motherboard που έχεις. Κάνε ένα check και δες αν αυτές που έχεις συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα. Sam.
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Και τα 425W νομιζω πως εχουν ενα μεριδιο ευθυνης..Κανεις καινουργιο pc με παλιο τροφοδοτικο? ^o) 60 βαθμους για καρτα γραφηκων δεν ειναι πολλοι.. Δοκιμασε να αλλαξεις θεση τις RAM, μηπως γινει κανα θαυμα..
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 φιλε sam235 μπορει απο τις ram να γινετε αυτο?? το μονο που ξερω ειναι οτι εγω εβαλα 1066mhz αλλα με αυτο το cpu που εχω η mobo εχει κλοκαρει στα 800mhz , 1066mhz ειναι μονο για phenom.
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ναι και εγω δεν νομιζω να φταινε τοσο οι RAM οσο το τροφοδοτκο.Κριμα τα λεφτα για τις 1066...Επρεπε να το προσεξεις.Ρε μηπως εχεις vista?! Γιατι το nfs pro εχω ακουσει απο πολλα ατομα οτι εχει προβλημα με vista..Δομιμασες κανα αλλο game?
Sam235 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Η συμβατότητα των μνημών με το motherboard είναι το ίδιο σημαντικό όσο και η συμβατότητα της CPU με το motherboard. Sam.
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εχω xp home edition.. δοκιμασα και το quake 4 που με το παλιο το συστημα και με την ιδια gpu επεζε στα ιδια γραφικα τελεια... ???
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Επειδη δεν βρισκω ποιες ακριβως ειναι οι RAM σου. Μπες εδω: http://www.asus.com/999/download/products/1751/1751_10.pdf και δες αν ειναι συμβατες.Αλλιως μια επισκεψη απο εκει που το αγορασες δεν βλαπτει...
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Φιλαρακι αυτο το link μου βγαζει error... Τωρα το προβλημα ειναι ή σε ram ή σε τροφοδοτικό?? Οπότε τζαμπα φοβομουν για ασυμβατοτητα gpu με mobo.
johng4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δεν ειπα αυτο.Εγω συνεχιζω να πιστευω πως 425W δεν ειναι αρκετα.Εχεις πολλους σκληρους,dvd,etc? Απλως τα εξεεταζουμε ολα.Εμενα το link δουλευει! http://www.asus.com/999/download/products/1751/1751_10.pdf
d@mi@NOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 εε τα υπολιπα δεν καινε πολυ εχω ενα σκληρο-5-10watt , 5 ανεμιστηρες μισο watt ο ενας, 1dvd-rw ,1dvd-rom ε αυτα ... για το link δεν ξερω γιατι δεν ανοιγει.... Bασικα ανοιγει βγαζει μια εικονα και λεει : Sorry! We are undergoing web site maintenance and will be online very soon!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.