call of duty2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Χαιρετε καταρχην! Εχω σηκωσει server για το call of duty 2 απο μια γερμανικη ετερια! μεχρι εδω μια χαρα εχω βρει comand για τhν consola και rcon commander! κουτσα στραβα τα βγαζω περα! αλλα δ ξερω τπτ παραπανω θελω να βαλω mods στον server κ να φτιαξω την σελιδα που μου παραχωρει η ετερια αλλα εχει κατι php, mysql,myadmin κ κατι τετια τα οποια δυστιχος δ ξερω τπτ απολυτος! εχει αναλιτικες οδιγιεσ μεν στα γερμανικα ομως! μεχρι στιγμησ οτι εχω καταφερει ειναι απο ατελιωτες ωρες (μια βδομαδα ειναι που το παλεβω) μπροστα στο pc! Παρακαλω οποιοσ ξερει κ δ βαριετε να μου πει τα βασικα για το πως θα βαλω τα μοντ στον σερβερ (βασικα η απορια μου ειναι που και πως θα αποθηκευσω τα αρχεια κ τα μαπσ του μοντ) κ τα βασικα για εναν αρχαριο για php, mysql, myadmin, πραγματικα δ ξερω τπτ για αυτα αλλα ψαχνω απο καπου να πιαστω για να αρχισω την αναζητη να μαθω! ευχαριστω εκ των πρωτερων!
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Πρώτα απο όλα μπορεί να μη ξέρει κάποιος,και δεύτερον ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ!
call of duty2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 καταρχην που ειδες την βρισια? ορξη μου φενετε εχεις να γραφεισ για να φενεσε! κοιτα απο ποτε ειναι το πρωτο! λες απο τοτε να περιμενω απαντιση;;!! πφφφ τι να πω
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 καταρχην που ειδες την βρισια? ορξη μου φενετε εχεις να γραφεισ για να φενεσε! κοιτα απο ποτε ειναι το πρωτο! λες απο τοτε να περιμενω απαντιση;;!! πφφφ τι να πω Η λέξη στ'@ρχίδια μας τι είναι;Αν εσύ όπου πηγαίνεις τι λες έτσι για πλάκα...Οκ.Πάω πάσο!
Vamire666 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετε καταρχην! Εχω σηκωσει server για το call of duty 2 απο μια γερμανικη ετερια! μεχρι εδω μια χαρα εχω βρει comand για τhν consola και rcon commander! κουτσα στραβα τα βγαζω περα! αλλα δ ξερω τπτ παραπανω θελω να βαλω mods στον server κ να φτιαξω την σελιδα που μου παραχωρει η ετερια αλλα εχει κατι php, mysql,myadmin κ κατι τετια τα οποια δυστιχος δ ξερω τπτ απολυτος! εχει αναλιτικες οδιγιεσ μεν στα γερμανικα ομως! μεχρι στιγμησ οτι εχω καταφερει ειναι απο ατελιωτες ωρες (μια βδομαδα ειναι που το παλεβω) μπροστα στο pc! Παρακαλω οποιοσ ξερει κ δ βαριετε να μου πει τα βασικα για το πως θα βαλω τα μοντ στον σερβερ (βασικα η απορια μου ειναι που και πως θα αποθηκευσω τα αρχεια κ τα μαπσ του μοντ) κ τα βασικα για εναν αρχαριο για php, mysql, myadmin, πραγματικα δ ξερω τπτ για αυτα αλλα ψαχνω απο καπου να πιαστω για να αρχισω την αναζητη να μαθω! ευχαριστω εκ των πρωτερων! Βασικα ολα αυτα που λες δεν νομιζω να στέκουν μεταξύ τους... Δεν εχω ασχοληθεί με game servers και δεν ειμαι τοσο σιγουρος αλλα ολα αυτα Mysql,php κλπ δεν νομιζω να εχουν καποια σχεση με το game. Αν ειχες ενα link απο το server που το εχεις σηκωσει θα μας βοηθουσες καπως να σου απαντησουμε
Blondeamon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Κάθεστε και ασχολείστε με έναν άσχετο που πάει να φτιάξει server , φτύσε το φεγγάρι καλύτερα. Και άντε η ασχετίλα περνάει αλλά με τέτοιο στόμα άντε γειά.
Vamire666 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Κάθεστε και ασχολείστε με έναν άσχετο που πάει να φτιάξει server , φτύσε το φεγγάρι καλύτερα. Και άντε η ασχετίλα περνάει αλλά με τέτοιο στόμα άντε γειά. Αν ισχύει έχεις δικιο αλλα μην ξεχναμε πως διόρθωσε την χαζομάρα του Εντάξει υπάρχουν και μικρά εδω μέσα μην το ξεχνάμε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.