stamos_k Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 καλησπέρα. αποφάσισα να πάρω ένα πολυμηχάνημα laser μονόχρωμο δλδ μόνο μαύρο. θέλω να βγάζω αρκετές φωτοτυπίες κυρίως ασπρόμαυρες καθώς έχω ένα πολυμηχάνημα hp ψεκασμού αλλά δεν συμφέρει διότι ακριβά μελάνια. ψάχνοντας στο eshop και στο plaisιo είδα πολλά αλλά μπερδεύτηκα. Για αυτό θα ήθελα να μου πείτε αν συμφέρει ένας laser για τη χρήση που θέλω. και κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα με τίποτα οι λέϊζερ έχουν σαν ανταλλακτικό toner πχ ΓΝΗΣΙΟ TONER CANON 703 ΜΑΥΡΟ ME OEM : 7616A005 56,60 ευρω και λέει ότι Διάρκεια: 2000 σελίδες με 5% κάλυψη. αυτό τι σημαίνει?? δλδ μπορώ να βγάζω με το τόνερ αυτό 2000 σελίδες?? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Kal4meNchrgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 δεν ξερω για ανταλλακτικο, αλλα κατα τη γνωμη μου οι laser συμφερουν αρκετα. Εγω ειχα αγορασει τον Ιουνιο του 2007 εναν HP laser και εχω δεσει το γάιδαρό μου. Ακομα εχω μελανι και ουσιαστικα θα κρατησει αρκετο καιρο ακομα
stamos_k Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 δεν ξερω για ανταλλακτικο, αλλα κατα τη γνωμη μου οι laser συμφερουν αρκετα. Εγω ειχα αγορασει τον Ιουνιο του 2007 εναν HP laser και εχω δεσει το γάιδαρό μου. Ακομα εχω μελανι και ουσιαστικα θα κρατησει αρκετο καιρο ακομα ναι φίλε συμφωνώ. αλλά πόσες φωτοτυπίες βγάζεις??
citizen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 1) Η μεση καλυψη μιας σελιδας είναι γυρω στο 10% (καλυψη χοντρα να το πω είναι το ποσοστο του εμβαδού του χαρτιού που θα τυπωθεί). Συνηθως οι εταιρείες αναφερονται σε 5% κάλυψη. Εν προκειμένω θα σου βγάλει στατιστικά 1000 σελίδες. Αν ομως τυπώνεις πυκνα κέιμενα ή φωτογραφίες η καλυψη ανεβαίνει πολυ. 2) Κανόνας : οσο φτηνότερο το μηχανημα που θα παρεις , τοσο ακριβότερο θα σού έρχεται το αναλώσιμο. Αν δώσεις γύρω στα 5000 Ευρώ - η εκτύπωση θα κοστίζει ελάχιστα .... (Ξανα λοιπόν) Το κρισιμο ερώτημα είναι πόσες σελιδες τυπώνεις το μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.