Προς το περιεχόμενο

rapidshare προβλημα

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το rapidshare. βαζω το link για να κατεβασω ενα αρχειο παταω το free και με βαζει και περιμενω 2-3 λεπτα. μεχρι εδω ολα καλα. οταν τελειωνει ο χρονος πρεπει να πατησω τον κωδικο ασφαλειας για να ξεκινησει το κατεβασμα. ομως οι χαρακτηρες που μου λεει να γραψω δεν χωρανε στο κουτακι που πρεπει να τους γραψω, γιατι το κουτακι χωραει μεχρι 4 χαρακτηρες ενω αυτοι που πρεπει να γραψω ειναι 6-7.

κατεβαζω αρκετο καιρο απο rapidshare και πρωτη φορα το παθαινω.

αν μπορει ας βοηθησει.

Δημοσ.

Θα γράψεις μόνο τους χαρακτήρες που έχουν πάνω τους μια γάτα - όχι αυτούς με τον σκύλο... Θέλει καλό "μάτι" για να τα καταφέρεις!

Δημοσ.

για να βλέπεις καλύτερα, πατας ctrl κάνεις scroll με το ποντίκι σου και μπορείς να ζουμάρεις

τώρα που έχουν βάλει και σκυλιά και γατια είναι πιο δύσκολο

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα στο rapidshare..

Έχω account και ξαφνικά δεν μου κατεβάζει τίποτα..

Κατεβάζει το αρχειάκι των KB και μετά αντί να κάνει download με mirror το κανονικό.. κατeβάζει πάλι το αρχειάκι αυτό...

Ξέρεται τι γίνεται?:confused:

Δημοσ.

Όπως στα torrents που κατεβάζεις στην αρχή το αρχείο των ΚΒ και μετά κατεβάζεις το κανονικό..ετσι και στο rapidshare γίνεται

Δημοσ.

Όπως στα torrents που κατεβάζεις στην αρχή το αρχείο των ΚΒ και μετά κατεβάζεις το κανονικό..έτσι και στο rapidshare.

Δημοσ.

Από πότε γίνεται αυτό?

Εγώ χρησιμοποιώ rapidshare γύρω στον ένα χρόνο και έχω κατεβάσει πάνω από 200GB σε αυτό το διάστημα και αυτό το αρχειάκι δεν το έχω δει ποτέ.

Είσαι σίγουρος για το τι προσπαθείς να κάνεις?

Δημοσ.

Και πριν καιρό που δεν είχα direct download πάλι δεν το έβλεπα.

Δεν ξέρω μπορεί να τα έχουν αλλάξει τα πράγματα....πάω πάσο.

EDIT: Από περιέργεια,αυτό το αρχειάκι που λες τι κατάληξη έχει?

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή πραγματικά που κίνησες το ενδιαφέρον,απενεργοποίησα το direct download και το δοκίμασα χωρίς αυτό.

Πάλι αρχειάκι σαν αυτό που περιγράφεις δεν βλέπω παρά βλέπω μόνο την κλασική παλιά καλή σελίδα που σε ρωτάει αν είσαι premium ή free user και μετά αφού επιλέξεις τον server κατεβάζεις κατευθείαν το αρχείο.

Τώρα τι είναι αυτό το αρχειάκι που αναφέρεις δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Alexis πράγματι.Έκανα disable to DAP (Download Aceelerator Plus) και μου πηγαίνει απευθείας.Όποιος ξέρει από DAP να μου απαντήσει γιατί εγώ δεν το κατέχω....

Άλλο να κατεβάζεις με 600ΚΒ και άλλο με 1500ΚΒ:P

Δημοσ.

Χε, χε. Το αρχειάκι που έβλεπες ήταν γιατί δεν μπορούσε να κάνει resolve ο DAP το link που του έβαζες. Αν δεν είναι direct link και έχει .html στο τέλος έχει πρόβλημα.

Βάλε καλύτερα τον Orbit για download manager. Είναι κορυφαίος.

για να βλέπεις καλύτερα, πατας ctrl κάνεις scroll με το ποντίκι σου και μπορείς να ζουμάρεις

τώρα που έχουν βάλει και σκυλιά και γατια είναι πιο δύσκολο

kathrinoula αυτό που λες γίνεται μόνο στο MacOS!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια λύση στο συγκεκριμένο????γιατί είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την ταχύτητα που έχει.

Άσε που έχω βαρεθεί να αλλάζω προγράμματα...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...