MarioSal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Γεια σας. Έχω μία προσωπική ιστοσελίδα(WordPress Blog) και ένα ικανοποιητικό hosting από κάποια ελληνική εταιρία ή κάποια ξένη με γραφεία στην Αθήνα. Πρέπει να βρω γρήγορα επειδή σύντομα θα μείνω με αρχεία PHP και ένα .sql αρχείο στο χέρι! Μου έχουν πει για κάποιες πολύ καλές. DataHost TopHost CretaForce HyperHosting Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εταιρία; Με τουλάχιστον: 2 MySQL 5+ PHP 5+ 2 FTP users 10 e-mails 100mb+ χώρο 10gb+ transfer
Grifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 500mb χωρο κ 20GB Bandwith σε dedicated Server με Cpanel 11 κ oλα απειρα (Data bases / mail accounts / mail list / Ftp accounts ...) . Moνο με 4 ευρω το μηνα, και 45 Μερες εγγυηση επιστροφης χρηματων ! Με αυτες τις εκδοσεις : Apache version 2.0.63 PHP version 5.2.5 MySQL version 5.0.51a-community Καθημερινα backUP k 99,99 UpTime! Στο http://www.HostBox.gr, Επισης καλες εταιριες ειναι η MultiHosting.gr k H SuperWeb η οποια εχει data center τον ΟΤΕ!
tsalafos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Εγω εχω αγορασει ηδη ενα πακετο φιλοξενιας απο HostBox.gr στην συστηνω ανεπιφυλακτα..οικονομικη,αξιοπιστη και καλη εταιρια που κανει μονο hosting και τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.