Χρήστος15 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Γειά σας έχω κάποια αρχεία βίντεο σε ΜΚV και Bluray και θέλω να τα αναπαράγω για το mkv έχω καποιο πρόγραμμα αλλα δεν συνχρονίζετε καλά με τον ήχο το bluray δεν έχει κατεβει ακόμα αλλα δεν ξξέρω με ποιο πρόγραμμα να το αναπαράγω! έχω οθόνη samsung sm2232bw που υποστιρίζει hd σε 720p νομίζω και η κάρτα γραφικών μου υποστιζει hd αλλα όχι το dvd μου θα μπορέσω να δω σε hd 720p το βίνεο?
sret Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Χρησειμοποιησε το mpc hc ή αλλιως Media Player Classic Home Cinema και τσεκαρε ολα τα filters του. Αν εχεις μονοπυρηνο pc google for mulder's mplayer for windows που ειναι το μονο που αναπαραγει σωστα 720p στον p4 2.4 ghz με cpu load μεγιστο περιπου 75%-85%.Αυτα για mkv για blue ray δεν ξερω.
Χρήστος15 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ευχαριστω φίλε για την βοηθεια! Ο υπολογιστής μου είναι 2πύρηνος με 2gb ram! μια χαρά δεν θα παίζει?
sret Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Πολυ καλο το cpu δεν θα εχεις κανενα προβλημα και το mpc 8α χρησειμοποιει και τα 2 cores σε αντι8εση με τα player του linux που εγραψα τα οποια σε win χρησημοποιουν μονο τον ενα πυρηνα.Τσεκαρε ολα τα φιλτρα το auto load subtitles και στο playback --> output το vmr9 για xp ή το evr για vista.Αν εχεις καποια ατι της σειρας 2χχχ ή 3χχχ γραψε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.