Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για τα 1000? του φοιτητη..

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα που δίνεται στους σπουδαστές ανέρχεται στο ποσό των 1000 ευρώ

και οι προϋποθέσεις για την καταβολή του είναι οι ακόλουθες:

1.Ο φοιτητής θα πρέπει να διαμένει σε μισθωμένη κατοικία, λόγω των σπουδών του, σε πόλη εκτός του νομού της κύριας κατοικίας του.

2.Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30000 ευρώ.

Οι γονείς του φοιτητή ή ο ίδιος δεν θα πρέπει να είναι ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές κατοικιών ή διαμερισμάτων τα οποία ξεπερνούν τα 200 τ.μ. Εξαιρούνται οι κατοικίες και τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με πληθυσμό

λιγότερο των 5000 κατοίκων.

3.Ο φοιτητής θα πρέπει να έχει περάσει με επιτυχία στις εξετάσεις τα 2/3 του συνολικού αριθμού μαθημάτων του προηγούμενου έτους ένω για τους πρωτοετής φοιτητές αρκεί μόνο το πιστοποιητικό εγγραφής.

ήθελα να σας ρωτησω για αυτο που ειναι μεσα στα bold..

Σημαινει πως τα συνολικα διαμερισματα που ανοικουν στην οικογενεια δεν πρεπει να υπερβαινουν τα 200τμ?

Δηλαδη εμεις μενουμε σε 110τμ και εχουμε 1 ακομα στα 65τμ και 1 στα 120τμ

και 1 στο χωριο μονοκατοικια στα 150τμ νομιζω..

Απλα ειναι η πρωτη φορα που επιτελους περναω τα 2/3 των μαθηματων

(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

και τις υπολοιπες τις προυποθεσεις τις πληρω..

οποτε αν ξερει καποιος.. :-D

Δημοσ.
Το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα που δίνεται στους σπουδαστές ανέρχεται στο ποσό των 1000 ευρώ

1.Ο φοιτητής θα πρέπει να διαμένει σε μισθωμένη κατοικία, λόγω των σπουδών του, σε πόλη εκτός του νομού της κύριας κατοικίας του.

Οι γονείς του φοιτητή ή ο ίδιος δεν θα πρέπει να είναι ιδιοκτήτες ή επικαρπωτές κατοικιών ή διαμερισμάτων τα οποία ξεπερνούν τα 200 τ.μ. Εξαιρούνται οι κατοικίες και τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με πληθυσμό

3.Ο φοιτητής θα πρέπει να έχει περάσει με επιτυχία στις εξετάσεις τα 2/3 του συνολικού αριθμού μαθημάτων του προηγούμενου έτους ένω για τους πρωτοετής φοιτητές αρκεί μόνο το πιστοποιητικό εγγραφής.

Σημαινει πως τα συνολικα διαμερισματα που ανοικουν στην οικογενεια δεν πρεπει να υπερβαινουν τα 200τμ?

(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Για τα τμ δεν γνωρίζω αλλά αν είσαι σε ΤΕΙ ελπίζω να ξέρεις ότι εκεί τα μαθήματα πάνε εργαστήριο θεωρία μαζί.

δλδ για να πεις ότι πέρασα ένα μάθημα πρέπει να έχεις περάσει και την θεωρια και το εργαστήριο μαζί.

Δημοσ.

(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Με τόση ακίνητη περιουσία τα 1000? θα κάνουν τη διαφορά;

Δημοσ.

lol @giankar το ηξερα οτι καποιος 8α το πει αυτο..Αλλα αλλο τι εχουν οι γονεις μου ( και μη νομιζεις τα ενοικια δεν ειναι πολλα ) και αλλο τι εχω εγω..Μου δινουν πολυ λιγα btw..

και το θεμα ειναι αν τα 200τμ που λεει εινια συνολικα για τα σπιτια που εχεις στην ιδιοκτησια σου ή αν ειναι για την 1η κατοικια!

Δημοσ.

αν αυτος ειναι ο νομος τοτε ουτε μπακαλης να τον εγραφε, το ιδιο ειναι μια οικογενεια με 3, 4 παιδια και το ιδιο με 1, και βαζουν μονο τα τετραγωνικα...

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό με τα τμ ισχύει αλλά όπω λέει εχει και κάποιους περιορισμούς ΄΄οπωα αυτός: Εξαιρούνται οι κατοικίες και τα διαμερίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με πληθυσμό λιγότερο των 5000 κατοίκων.[/i][/i]

Μπορείς να πας να καταθέσεις τα χαρτιά σου και αν στο δώσουν στο έδωσαν!!! Πότε δεν ξέρεις!Καλή τύχη....

Δημοσ.
Με τόση ακίνητη περιουσία τα 1000? θα κάνουν τη διαφορά;

Ελεος ρε παιδια ....

τι σημασια εχει αν εχουν οι γονεις του η και ο ιδιος ???

ο νομος τι λεει ?

το παλικαρι ψαχνεται και ΚΑΛΑ κανει....

πως νομιζετε καποιοι οτι γινονται οι περιουσιες ?

λιγο απο δω λιγο απο κει .... (φασουλι το φασουλι)

ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ???

Δημοσ.

φιλε δυστηχως τουλαχιστον απο οτι μου ειπαν στην ΔΟΥ χανιων ειναι αν το συνολο περναει τα 200τμ! ετσι τη πατησα και εγω και δεν το δικαιουμε

Δημοσ.
Ελεος ρε παιδια ....

τι σημασια εχει αν εχουν οι γονεις του η και ο ιδιος ???

ο νομος τι λεει ?

το παλικαρι ψαχνεται και ΚΑΛΑ κανει....

πως νομιζετε καποιοι οτι γινονται οι περιουσιες ?

λιγο απο δω λιγο απο κει .... (φασουλι το φασουλι)

ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ???

Να ο καλος ο οικονομολογος την γιαγια μου μου θυμιζεις btw οικονομια τιποτα αλλο :-):-):-)

Δημοσ.

χα χα χα χα καλο .

Οικονομια για να μην καταντησουμε σαν κατι γεροντια που δεν εχουν να φανε μεθαυριο και συνεχιζουν να δουλευουν μετα τα 80 + φευγα ....

Με μετρο φυσικα ωστε και να μην στερουμαστε τιποτα και να ζουμε και λιγο ως εκει που παει η τσεπη μας ε ????

Απλα αν παρεις κατι λιγο αργοτερα θα σου πεσει η υποληψη δηλαδη ????

η θα σου πει η ΓΚΟΜΕΝΑ - ΟΣ δεν μου κανεις ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...