Προς το περιεχόμενο

κατοχοι ARMOR+, μια ερωτησουλα, επείγον απαντηση please

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα το καινουριο αρμορ, περα απο την πλαστικουρα, ολα καλα και αυτοματοποιημενα. Μια ερωτηση, εβγαλα την πλακετα την αποσπομενη για να βαλω πανω την μητρικη αλλα βλεπω μονο δυο στηριγματα πανω στην πλακετα, που ειναι τα υπολοιπα?? Ερχονται μαζι με την θηκη?? Η πρεπει να ειναι στο κουτι της μητρικης?? Ουτε στο ενα ουτε στο αλλο μου εχει βιδες και στηριγματα. θα αναγκαστω να βγαλω απο ενα παλιο πισι για να το στισο!!! Λετε να εχουν χωθει πουθενα και να μην τα βλεπω στις κουτες, να τα παρελειψαν στην κουτα, η ψαχνω αδικα??

Ακολουθουν και αλλα προβληματα διοτι πρωτη φορα στηνω πισι μονος. Δεν ειμαι απειρος, μπορο να πω σε αρκετα προχωρημενο σταδιο, αλλα δεν εχω ξαναχτισει ολοκληρο πισι απο την αρχη.

Επισης ο 8400 βλεπω και εχει κατι γκριζο απο κατω αρα εχει thermal paste, χρειαζεται αλλο η τον κουμπωνο επιτοπου??

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επισης ο 8400 βλεπω και εχει κατι γκριζο απο κατω αρα εχει thermal paste, χρειαζεται αλλο η τον κουμπωνο επιτοπου??

Η θερμοαγώγιμη πάστα μπαίνει μεταξύ της ψύκτρας και του heatspreader του επεξεργαστή, οπότε εσύ σε κάτι άλλο αναφέρεσαι...

Καλύτερα να διαβάσεις προσεκτικά τα manual που συνόδευαν την μητρική και τον επεξεργαστή πριν κάνεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

εχεις δικιο, δεν το αναφερα σωστα,η γκρι παστα ειναι στην stock ψυχτρα που ερχετε μαζι με τον 8400, εχει 3 γραμες γκρι στο κατω μερος της. Αρα δεν χρειαζεται να βαλω αλλη (εχω ενα παλιο σωληνακι), με το που κατσει πανω στον επεξεργαστη θα απλωσει, ετσι??

Ασε που εχουμε σχεδον το ιδιο συστημα. c2d 8400, sparkle 8800gt, 2 x 1gb transed axeram 1066. Για μητρικη πηρα gigabyte x48 ds5, kai psu corsair 620 modular. Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ το εχεις στημενο, ενω εγω δεν ξερω που θα καταληξω, μπροει και να τα καψω λοοολ

Δημοσ.

Όχι δε χρειάζεται να βάλεις άλλη, εκτός κι αν θες να αλλάξεις πάστα και να βάλεις μια καλύτερη (βλ. Arctic Silver 5) γιατί αυτές που συνοδεύουν τις ψύκτρες δεν είναι και ότι καλύτερο... Βέβαια και με αυτήν να κάτσεις δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ναι θα απλώσει λόγω της θερμότητας που θα εκλυθεί από τον επεξεργαστή, όταν αυτός μπει σε λειτουργία.

Και η μητρική σου και το τροφοδοτικό σου πολύ καλά... Μην αγχώνεσαι, δεν είναι τίποτα, διάβασε τα manual που συνοδεύουν τα περιφερειακά σου και δε θα έχεις πρόβλημα...

Αν έχεις να ρωτήσεις τίποτα, feel free to ask...

Δημοσ.

γ@μο την παναχαικη μου μεσα, υποτιθεται οτι επρεπε να ειχε η κουτα μεσα αυτο

img_0410.jpg

Η θεοστραβος ειμαι, η ηρθε μονο το κουτι και τιποτα αλλο.

Δημοσ.
Σε τι αναφέρεσαι;

το αρμορ το κουτι, υποτιθεται οτι εχει ενα σακουλακι με βιδες, σητριγματα για την μητρικη και δεν ξερω εγω τι αλλο, αλλα δεν υπαρχουν πουθενα. Εγω βρισκο μονο τον πυργο, ενα μανιουαλ και τα αφελιζολ του, δεν εχει τιποτα αλλο μεσα. Οπως ειπα εχω βγαλει το removable motherboard tray για να τοποθετησω το μομπο και δεν εχω στηριγματα να ακουμπησω την μητρικη!! Μονο δυο εχει ετοιμα προς τα εκει που ειναι τα pci slots, και αλλο ενα που ειχα σκορπιο εγω. Να προσπαθησω να βγαλω απο ενα παλιο πισι που καθεται τα στηριγματα να τα βαλω εδω?? α ρε γκαντεμια παλι

Δημοσ.

πωωωωωω με εχει φαει η ζεστη. Μολις ριχνω μια ματια ετσι οπως γραφω και βλεπω ενα ασπρο κουτι μεσα στα 5.25 σλοτς. Εκει μεσα θα ειναι ολα, λοοολ πρωτα γραφω και μετα θα το ανοιξω!! Εχω φαει πανω απο μιση ωρα να ψαχνω την κουτα και το κουτι, και τα φελιζολ, και αυτο δεν το προσεξα!!

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι... οι υπολογιστές είναι σαν τις γυναίκες, μας ταλαιπωρούν γι' αυτό και γουστάρουμε κιόλας... :lol:

Μήπως το αφαιρούμενο motherboard tray έχει υπερυψωμένες θέσεις ώστε να βιδώνεις κατευθείαν τη μητρική πάνω χωρίς τα στηρίγματα; (δε νομίζω βέβαια...)

Αν όχι, βρες από οπουδήποτε αλλού.

Edit: Το manual του κουτιού σου δεν έχει τα περιεχόμενα κάπου ώστε να δεις τι πρέπει να περιέχει όλο το πακέτο;

Δημοσ.

ολα οκ, μεσα ειναι, εβαλα τα στηριγματα, εβαλα τον 8400, η ψυχτρα λιγο περιεργη, αλλα νομιζω οτι μπηκε. Θα σας ενημερωσο για την συνεχεια, σιγουρα θα εχω καμια απορια

Δημοσ.

Πρόσεξε να πατάει καλά η ψύκτρα και από τις 4 πλευρές γιατί σε βλέπω να τα ξαναβγάζεις όλα έξω...

Επιστρέφω σε κανα 2ωρο, πάω για μπάλα :lol: :lol:

Δημοσ.

λοιπον στο τροφοδοτικο (ειναι μοντουλαρ), εχει πανω ενσωματενο ενα 4 πιν και ενα 8 πιν και το 24ρι. Οκ το 24ρι, αλλα η καρτα γραφικων εχει 6 πιν, τι κανουμε?? Εχει και 2 απσοπωμενα 6 πιν που γραφουν pci-e, αλλα φανταζωμαι αυτα ειναι για τα pci express x1 slots η να βαλω την καρτα γραφικων σε ενα τετοιο?? Η μηπως το σωστο ειναι να μπει το 8πινο που ειναι ενσωματομενο στο τροφοδοτικο και ας περισευουν 2 πιν??

οκ απο οτι καταλαβα το 4 και 8 πιν ειναι 12ρια. Η μητρικη εχει 4 πιν και αλλα 4 διπαλα καλυμενα που αμα θες τα ξεσκεπαζεις και τα χρησιμοποιεις. Οποτε ουσιαστικα μπορω να βαλω και το 4πιν 12ρι και το 8πιν 12ρι. Παιζει κανα ρολο?

Στην καρτα εβαλα ενα κανονικο 6πιν pci-e

Δημοσ.

οκ παιδες, ολα μεσα, τροφοδοτικο, καρτες, ρευματα, case leds, σκληρος....κτλπ.

Τωρα αναβω και προσευχομαι!!

Μπαι δε γουει, αν ολα παρουν ρευμα κανονικα και δεν εχουμε προβλημα, απλα βαζω το σιντι τον παραθυρων και κανω εγκατασταση η πρεπει πρωτα να σεταρω τιποτα στο bios?? πχ οι μνημες στα 1066 θα αναγνωριστουν αμεσως?? θελουν και 2.2 βολτ ενω το μομπο σε ντεφολτ πρεπει να δινει 1.8

Δημοσ.

Οι μνήμες είναι σε δεύτερη φάση. Από το bios το πρώτο που θα κάνεις, είναι να βάλεις σαν first boot device το dvd rom. Μετά εγκατέστησε τα win και μετά ξεκίνα και κοίτα για μνήμες κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...