Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση windows κατευθειαν απο iso

maverick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα,

επειδη καθε τοσο κατεβαζω διαφορετικες εκδοσεις πειραγμενων windows και φυσικα καιω και αναλογα cd θελω να μου πειτε πως γινεται απο ενα στικακι η φορητο δισκο να κανω εγκατασταση κατευθειαν απο iso αρχειο η τελος παντων αν γινεται να κανω ενα δισκο φορητο να φαινεται οτι ειναι windows cd κατι σαν extract

ελπιζω να μη σας κουρασα!

Δημοσ.

Αν ο σκοπος σου ειναι απλως να δοκιμασεις τις νεες εκδοσεις για να δεις ποια σου αρεσει, η λυση ειναι virtual machines. Υπαρχει η επιλογη επι πληρωμη (vmware workstation) που ειναι απλως το καλυτερο αλλα τρωει αρκετους πορους και χωρο.

Η αλλη επιλογη ειναι το virtual pc 2007, απο τη microsoft, δωρεαν. Ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες και σε καλυπτει πληρως. Αισθητη βελτιωση σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση του 2004.

Και τα 2 μπορουν να δεχτουν ενα iso image ως δισκακι cd.

Σε περιπτωση που δεν τα εχεις ξανακουσει, να σου πω απλως οτι σου επιτρεπουν να τρεξεις ενα λειτουργικο ως guest σε ενα παραθυρο στο desktop σου, σαν οποιοδηποτε αλλο προγραμμα. Ειναι καλη ιδεα να εχεις ενα τετοιο προχειρο για οποιοδηποτε πειραματισμο.

Δημοσ.

Φτιάξτε το Virtual PC σας

Έχω γράψει ένα βοήθημα. Το καλό με το Virtual PC είναι ότι δε θα χρειαστείς να κάνεις format στο λειτουργικό που έχεις. Ανοίγεις το πρόγραμμα πας στο λειτουργικό που θες να βγάλεις και πατάς delete.

Δημοσ.

Κατευθείαν από ISO δε νομίζω να γίνεται εύκολα. Πώς θα μπουτάρει ένας USB δίσκος ή ένα USB stick που περιέχει ένα ISO αρχείο; Θέλει «μαμουνιές» με syslinux κλπ.

Για ιδέες, δες αυτό καλύτερα: Installing Windows XP from USB

Δημοσ.

δεν θελω να δοκιμαζω εκδοσεις απλα η επομενη που κανω κα8ε φορα install ειναι παντα διαφορετικη απο την προηογουμενη και δεν λεει να καιω σιντι καθε φορα.

ευχαριστω parsifal θα δω το αρθρο σου αμεσως

Δημοσ.

Πάντως τα παιδιά παραπάνω έδωσαν καλή ιδέα, το Virtualization θα σε βοηθήσει να κάνεις τις δοκιμές σου χωρίς πολύ κόπο και το κυριότερο, με ασφάλεια. Το μόνο μειονέκτημα είναι στην περίπτωση που δε σε καλύπτει η εξομοίωση του generic hardware που διαθέτουν οι εικονικές μηχανές. Αν θέλεις να δεις π.χ. συμβατότητα και επιδόσεις ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού με Windows Vista, η εικονική μηχανή δε θα έχει πρόσβαση στην φυσική κάρτα γραφικών σου αλλά σε μία εικονική η οποία δε θα μπορεί να τρέξει παιχνίδια κλπ. Όμως για λοιπά περιφερειακά που συνδέονται μέσω USB, υπάρχει εξέλιξη τον τελευταίο καιρό στα προϊόντα της VMware και της innotek/Sun (VMware Player/WS/Server και VirtualBox αντίστοιχα).

Για το VirtualBox, που είναι η δική μου πρόταση από τα δωρεάν διατιθέμενα προγράμματα Virtualization, δες το άρθρο που έχω γράψει εδώ: [[VirtualBox HOWTO]], για να πάρεις μία ιδέα...

Δημοσ.

Παιδιά έχω Vista 32-bit Home Premium και το install του Virtual PC 2007 μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται αυτό το λειτουργικό πράγμα που επιβεβαιώνεται από την λίστα με τα λειτουργικά στο site της Microsoft.

Όμως με αφήνει να το εγκαταστήσω.

Έχει δοκιμάσει κανένας να το τρέξει σε αυτήν την έκδοση Vista?Λέτε να το ρισκάρω ή υπάρχουν κίνδυνοι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...