Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμος για αυξηση θερμοκρασιων

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει μια αύξηση θερμοκρασιών περί το 10%

στο hardware μου.

Γενικά ανησυχώ μήπως οι θερμοκρασίες μου είναι υψηλές.

Τι λέτε?

post-55110-12906296945_thumb.jpg

Δημοσ.

Μη ξεχνας οτι τις τελευταιες μερες παρατηρειται μια αυξηση θερμοκρασιας της ατμοσφαιρας αρκετα πανω απο 10% :D οποτε ειναι απολυτα φυσιολογικο να φανει και στους υπολογιστες αυτο.Αλλο να εχει το δωματιο 22c και αλλο 27-28.Γενικοτερα δε φαινεται κατι πολυ ανησυχητικο στο pc σου...καλο θα ηταν ομως να μας πεις αν οι θερμοκρασιες που δειχνεις ειναι σε idle(αδρανης) κατασταση η' σε load οπως επισης και τι επεξεργαστη κ μητρικη φορας.Γιατι αν μιλαμε για C2D και εχει 49c σε idle αν κ δεν ειναι καταστροφικο δεν ειναι κ οτι καλυτερο.BTW κατεβασε το coretemp για να μας πεις απ εκει θερμοκρασιες για την cpu.

Δημοσ.

Αντί να "προβληματιζόμαστε" και να αναρωτιόμαστε "ω, τι συμβαίνει", καλό να μην αφήνουμε τα pc ανοιχτά 24ω το 24ωρο(*), διότι έτσι συμβάλλουμε και εμείς στο φαινόμενο της θερμοκρασιακής αύξησης.

(*) Πόσοι από εμάς έχουμε πραγματικά ανάγκη ένα pc διαρκώς ανοιχτό;

Δημοσ.

...καλύτερη φάση είναι να κοτσάρεις έναν ανεμιστήρα κανονικό να χτυπάει κατευθείαν στο ανοιχτό κουτί σου, και συ να πας για μπάνια άααααααααααααααααφοβα (κι άσ' το να κατεβάζει. Αμέ ! )

btw οι θερμοκρασίες σου μια χαρά είναι, εκτός κι αν έχεις Pentium 1 και ΚΑΤΩ. Eπίσης, αν η αύξηση ενός - αμέλητέου - 10% (=3-4 C° ), συμβάδισε με πιθανή αύξηση θερμοκρασίας περιβάλλοντος, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να το συζητάμε ;) Αν ανέβει η γενική θερμοκρασία >50C° , τότε το ξαναπιάνουμε

Δημοσ.
Αντί να "προβληματιζόμαστε" και να αναρωτιόμαστε "ω, τι συμβαίνει", καλό να μην αφήνουμε τα pc ανοιχτά 24ω το 24ωρο(*), διότι έτσι συμβάλλουμε και εμείς στο φαινόμενο της θερμοκρασιακής αύξησης.

(*) Πόσοι από εμάς έχουμε πραγματικά ανάγκη ένα pc διαρκώς ανοιχτό;

σχεδον κανεις μαλον απλα μονο γιατι βαριομαστε να τον ανοιγουμε την αλλη μερα το πρωι....ας προσεξουμε και λιγο μην αρχησουμε με blackout απο τωρα. κανουν και τις απερφιες τους οι βλακες τις ΔΕΗ....

εγω προσοπικα το κλεινω....

Δημοσ.
...καλύτερη φάση είναι να κοτσάρεις έναν ανεμιστήρα κανονικό να χτυπάει κατευθείαν στο ανοιχτό κουτί σου, και συ να πας για μπάνια άααααααααααααααααφοβα (κι άσ' το να κατεβάζει. Αμέ ! )

συμφονω μαζι σου....:-D:-D:-D το εχω κανει και ειναι πραγματικα αξιοπιστο....και αποτελεσματικο

Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει μια αύξηση θερμοκρασιών περί το 10%

στο hardware μου.

Γενικά ανησυχώ μήπως οι θερμοκρασίες μου είναι υψηλές.

Τι λέτε?

μια χαρα μοου φενονται οι θερμοκρασιες σου. εμενα εκει (κανα 2-3 βαθμους λιγοτερο) φτανει οταν σερφαρω μιλαω στο msn, ακουω μουσικη και η αν κανω κατι αλλο (οχι σε full screen) και ναι οσο ζεσταινει ο καιρος τοσο θα ανεβενει και η θερμοκρασια κατα 3-4 βαθμουν μην ανησιχεις ακομα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...