Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 μάλλον οι μνήμες σου σε κόβουν βάλε 1:1 και δοκίμασε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μακάρι να ήταν αυτό... Τις είχα και 1:1 αλλά μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 πάει το κακόμοιρο :/ και εγώ του έχω ρίξει 1.7 αλλά τόσο degrade δεν έφαγε Eλα μωρε τη δουλεια του την εκανε. Τωρα ας το αφησουμε στην ησυχία του στα 3,9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 καλά κανείς σας δεν πρόσεξε την επίδοση του eddie obscurant? εσεις παλεύετε στα 3,9-4,0γηζ οταν ο εντι χτύπησε 36γηζ!!! εντάξει, από κεκτημένη ταχύτητα πρόσθεσε το μηδενικό αλλά είναι εντυπωσιακός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 πες τα ρε mihalakis, ούτε ένας δεν μου είπε ένα καλό λόγο, ένα μπράβο έστω.... τεσπα το διορθώνω έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πιστούνε... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.