Προς το περιεχόμενο

Cpu Oc Database

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λέτε να φτιάξουμε μια βάση για να δούμε που παίζουν τα cpu στο περίπου ?

θα ανανεώνω το πρώτο πόστ όσο μπορώ με ονόματα και αποτελέσματα και λινκ προϋπόθεση είναι να ποστάρουμε stable overclock μόνο πχ πάνω από 3 ώρες prime ή orthos μόνο και όσα περισσότερα μπορούμε για το cpu μια φόρμα σαν αυτή δλδ

Cpu :

Vcore :

VTT ( Terimination Voltage ) :

Stepping :

FPO/Batch :

Max Fsb :

Max Mhz Stable :

Coolin :

και ένα screenshot

θα κάνω την αρχή με τον 8500 όταν καταφέρω και βρω το max 24/7 τώρα παλεύω στα 4275Mhz για 24/7 για benchmarks είναι σε άλλη φάση

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να κάνω την αρχή για να δείτε και ένα παράδειγμα σε αυτά τα Mhz είναι stable

Cpu : E8500

mobo : Abit Ip35 Pro ( moded )

Vcore : 1.39V

VTT ( Terimination Voltage ) : 1.23V

Stepping : C0

FPO/Batch : Q807A067

Vid : 1.1000V

Max Fsb : 540 ( εκεί ταβάνιασε η μητρική το cpu έχει να δώσει )

Max Mhz Stable : 4250mhz

Coolin : Custom Water

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=375517

Ambient temp 33*C ναι καιγόμαστε :P άντε κάποιος να με περάσει να ξυπνήσει λίγο το όλο forum γιατί μόνο για plexy και ψύκτρες διαβάζω

57057439ue3.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Eεεχμ καλοκαιριατικα κι εσυ θες να ξυπνησουμε :P

Εδω χανει η εθνικη...

Θα προσπαθησω αυριο για ενα 4GHz+ full stable αλλα μαλλον ζορικο το κοβω...

Εχει φαει ψιλο degrade, απολυτα σταθερος ειναι στα 3,9... (ενω ο Ε6750 τι 1,35 τι 1,55 δινω στα 3,7 παει :P )

Δημοσ.

γιατί περίμενες να πάρουμε το ευρωπαϊκό :P μία φορά φτάνει....

άντε να ξυπνήσει λίγο το insomnia γιατί κοιμήθηκε κανωνικά

Δημοσ.

30-45 λεπτά δεν μπορείς να δείς αν είναι stable και το 3 ώρες λίγο είναι κανωνικά θέλει 24 και πάνω αλλα λόγο καλοκαιριού το κάνουμε 3 :P

Δημοσ.

Λοιπόν να και το δικό μου μετά απο 3 ώρες Prime όπως ζητήσατε. Το uguru δείχνει τα σωστά ρεύματα της abit ix38-quadgt με τον q6700, το cpu-z τα δείχνει λάθος καθώς είναι η έκδοση 1.4 καθώς οποιαδήποτε έκδοση μετά απο αυτή όταν τρέχει μαζί με το uguru έχει conflict και κατευθείαν τρώει restart και το uguru δεν το βγάζω.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και κατι, με τα gtlref τι ακριβώς παίζει? Ουσιαστικά δείνεις παραπάνω ρεύμα στους πυρήνες σωστά? Με διάφορες δοκιμες έχω βρει ότι αν τα βάλω στο 69% με vcore 1.42 κρατάει κανα 20λεπτο στο prime ενώ χωρίς αυτό στο 1ο λεπτό βγάζει λάθος, που σημαίνει ότι κάτι κάνει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να είμαι κάπου σταθερός με αυτά τα δοκίμασα απο 60-75% και δεν έχω δει να είμαι κάπου απόλυτα σταθερός ενώ οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πιο πολύ με 1.42 και 69% απο ότι στο 1.4875 και 67% που είμαι stable. Τι ακριβώς να κάνω για να μειώσω λίγο τις θερμοκρασίες? εκτός απο lapping που όλο το αναβάλω...

Τεσπα εδώ είναι η φώτο stable36001000mhzgoodzt7.th.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικα να σου πω οτι κρασάρει λογω θερμοκρασιων απο ενα σημειο και μετα... Ακου κει 80 :P

Σε κανα 3 ωρο θα εχετε και τα δικα μου, αλλα το βλεπω να θελει 1,45 για τα 4GHz και 1,45 (real) ΔΕ δινω...

Εdit: Oxι, με το που παω να στρεσαρω πεταει IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL και σβηνει ο σκληρος.... :s

Δημοσ.

EddieObscurant βάλε και την λίστα σαν αυτή που έχω στο πόστ μου και πάρε καμιά ψήκτρα :P τα Gtl μην τα ζορίζεις πολύ ρεύματα αναφοράς είναι για πυρήνες και northbridge αλλά αν τους δώσεις πάρα πολύ τότε το πιο πιθανό είναι να σκοτώσεις το cpu σου

PS πολύ Vcore :/ δώσε 70% τα Gtl και δοκίμασε με 1.4Vcore

αυτό που βλέπεις στο cpu z είναι το Vid σου όχι το Vcore ;)

Δημοσ.

Cpu : E8400

mobo : GA-P35-DS4 (rev.2.1)

Vcore : 1.36V

VTT ( Terimination Voltage ) :

Stepping : C0

FPO/Batch : Q807A053

Vid : 1.2250V

Max Fsb : 520

Max Mhz Stable : 4050mhz

Coolin : Thermaltake Big Typhoon 120 VX

Ambient temp 22*C

3horthosei8.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...