vounisios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Προχθες εκανα ενα φορματ στον Η/Υ μου.Ολα καλα.Σημερα θελω να παρω ενα Αντιγραφο των αρχειων μου,εφ οσον ειναι & καθαρος ο Η/Υ μου.Προσπαθω με το ACRONIS 11.0 αλλα μου βγαζει ενα μηνυμα στο τελος,οταν κανω κλικ στο Proceed. Σας βαζω μια εικονα: Εδω με σταματαει.Παλιοτερα με τις προηγουμενες εκδοσεις του Acronis δεν ειχα προβλημα.Μηπως κατι δεν κανω σωστα? Περιμενω την βοηθεια σας.Ευχαριστω εκ των προτερων.
parsifal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 >http://www.acronis.com/enterprise/support/kb/articles/288/
vounisios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 >http://www.acronis.com/enterprise/support/kb/articles/288/ Φιλε Parsifal,το προβλημα λυθηκε με τις οδηγιες που μου εδωσες.Εχω ομως μερικες αποριες.Στην πορεια βρισκω καποια τετραγωνακια.Απο αυτα τσεκαρω τιποτα? Επισης μου λεει κατι ενα μηνυμα λιγο πριν το procces.Το λαμβανω υπ οψη μου ή οχι. Βαζω μια εικονα. Αν καταλαβαινω καλα,σαν να μου λεει οτι μετα οταν χρειαστω το Backup δεν θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω.Καταλαβα καλα? Ευχαριστω & παλι.
parsifal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς, έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ Acronis εδώ και πολύ καιρό και δε γνωρίζω να σε βοηθήσω. Ίσως κάποιο άλλο μέλος να μπορέσει...
kastel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Και βέβαια θα πρέπει να το λάβεις υπόψιν το μήνυμα. Με απλά λόγια σου λέει οτι ο δίσκο που επέλεξες να αποθηκεύσεις το backup σου είναι φορμαρισμένο ως dynamic και όχι ως logical που θα έπρεπε. και σε προειδοποιεί πως αν θα συνεχίσεις, όταν θα έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσεις το backup το Acronis δεν θα μπορέσει να το υποστηρίξει. Η λύση για το πρόβλημα είναι να κάνεις format στο συγκεκριμένο δίσκο ή partition ως logical και όχι ως dynamic. Δες και εδώ.
vounisios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καλησπερα φιλε Kastel.Εχεις απολυτα δικιο.Βαζω να το γραψω σε ενα αλλο δισκο,απο τους 3 που εχω στο πισι,& δουλεψε η εγγραφη χωρις προβλημα.Αρα θα πρεπει να κανω φορματ καποια στιγμη τον Dynamic δισκο.Κατι αλλο τωρα.Παλιοτερα,στην εκδοση 9 του Acronis υπηρχε καποια επιλογη που μετα το γραψιμο στο σκληρο μπορουσαμε να το μεταφερουμε σε DVD.Τωρα δεν βλεπω τετοια επιλογη.Μηπως,οπως το εχω μεταφερει τωρα στο δισκο,μπορω να το γραψω το Backup & σε DVD? Αυτη ειναι η απορια μου.Επισης να σε ευχαριστησω για τους πολυ καλους οδηγους που μας εχεις δωσει & τους συμβουλευομαστε τακτικοτατα.Ευχαριστω παρα πολυ.
kastel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Χωρίς να το έχω δοκιμάσει (συνεπώς δε μπορώ να είμαι και σίγουρος) τη στιγμή που θα πρέπει να επιλέξεις που θα αποθηκεύσεις το backup να δώσεις το drive με το DVD (έτσι απλά). Βέβαια μια δοκιμή θα σε πείσει, το πολύ πολύ να χαραμίσεις μερικά δισκάκια (αφού η λογική λέει οτι ένα δισκάκι δεν φτάνει για να δημιουργήσει ένα backup, αν πάρω για παράδειγμα το δικό μου backup που είναι 20GB τότε σίγουρα θα χρειαστείς αρκετά δισκάκια).
vounisios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ειναι οπως τα λες φιλε Kastel.Εβαλα προορισμο το drive με το DVD & ολα πηγαν οκ.Τελικα μου το εγραψε σε 3 δισκακια.Χωρεσανε.Εκανε 20 λεπτα περιπου.Σ ευχαριστω παρα πολυ.
gf030 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Χμμμ...εβαλες προορισμο το dvd και τα εγραψε, πολυ καλα ως εδω. Δοκιμασες να κανεις restore το image απο τα δισκακια? Ειμαι περιεργος να δω...
vounisios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δεν εχω κανει Restore.Αλλα για την ωρα λεω να μην το κανω,θα χασω καποια προγραμματα που εβαλα εν τω μεταξυ.Ελπιζω να μην χρειαστει...Παντως με προορισμο τον οδηγο για DVD μια χαρα τα εγραψε.
gf030 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Οταν χρειαστει να κανεις Restore, σε παρακαλω ποσταρε εδω το αποτελεσμα,ειναι ενδιαφερον να μαθουμε.
vounisios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Οταν χρειαστει να κανεις Restore, σε παρακαλω ποσταρε εδωτο αποτελεσμα,ειναι ενδιαφερον να μαθουμε. Λοιπον,παιδια,δεν σας ξεχασα.Τις τελευταιες μερες με κατι ιους ειχε παρενεργειες ο H/Y μου.Λεω δεν το επαναφερω με εκεινα τα 3 DVD που ειχα κανει Αντιγραφα? Ολα πηγαν,χθες θαυμασια.Εβαζα ενα-ενα τα δισκακια και ΟΚ.Απλα πρεπει τωρα να ξαναεγκαταστησω μερικα προγραμματα.Δεν πειραζει...Το Acronis μου εκανε ωραια δουλεια.Αυτα...
kastel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον,παιδια,δεν σας ξεχασα.Τις τελευταιες μερες με κατι ιους ειχε παρενεργειες ο H/Y μου.Λεω δεν το επαναφερω με εκεινα τα 3 DVD που ειχα κανει Αντιγραφα? Ολα πηγαν,χθες θαυμασια.Εβαζα ενα-ενα τα δισκακια και ΟΚ.Απλα πρεπει τωρα να ξαναεγκαταστησω μερικα προγραμματα.Δεν πειραζει...Το Acronis μου εκανε ωραια δουλεια.Αυτα... ΟΚ! Χρήσιμη η πληροφορία σου. Το μόνο που μένει να τσεκαριστεί είναι η δημιουργία incremental backup σε DVD όταν το αρχικό είναι επίσης σε DVD.
Theos_Gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 αποτελεσματικοτατο αν και εγω χρησιμοποιω northon αλλα και το acronis....
gf030 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον,παιδια,δεν σας ξεχασα.Τις τελευταιες μερες με κατι ιους ειχε παρενεργειες ο H/Y μου.Λεω δεν το επαναφερω με εκεινα τα 3 DVD που ειχα κανει Αντιγραφα? Ολα πηγαν,χθες θαυμασια.Εβαζα ενα-ενα τα δισκακια και ΟΚ.Απλα πρεπει τωρα να ξαναεγκαταστησω μερικα προγραμματα.Δεν πειραζει...Το Acronis μου εκανε ωραια δουλεια.Αυτα... Ευχαριστουμε για την πληροφορια, να εισαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.