djordjevic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδια.... μενω στα ορια Κατω Τουμπα και Χαριλαου στην οδο Καναρη.... Μετα το Πασχα το download εχει σταματησει στα 650kb/s ενω συγχρονιζετε στα 16000 και ανω. Μπορειτε να μου πειτε οσοι μενετε Κατω Τουμπα ή Χαριλαου με ποσο συγχρονιζεστε και τι download εχετε;; Το λεω αυτο γιατι πριν το Πασχα ενω συγχρονιζοταν στα 16000 και ανω μου κατεβαζω με 1,5mbit και τωρα επεσε σχεδον στο μισο...δεν ξερω τι φταιει.... Παρακατω παραθετω μια φωτο απο τα στατιστικα της γραμμης μου που δεν ειναι και τα καλυτερα... Ξερετε το αρνητικο noise margin πως διορθωνετε;; Μου λενε απο τη HOL οτι εχω κανει λαθος στην συνδεσμολογια αλλα δεν ειναι γιατι τα κανω οπως το λεει το βιβλιαρακι τους! Περιμενω αποψεις !!! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
tassos1948 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δέν ξέρω τί γίνεται σέ σάς. αλλά καί στήν Αθήνα τό ίδιο πρόβλημα έχουμε.. Ολα τά φόρουμ μιλάνε γιά TRAFFIC SHAPING ΚΟΙΝΏς ψαλίδι στήν ταχύτητα
djordjevic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δεν ειναι παντου το ιδιο...Στην Καλαμαρια για παραδειγμα συγχρονιζονται στα 17000 και ανω και κατεβαζουν με 1,7mbit!!
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Φυσιολογικά πράγματα καθώς αυξάνεται ο αριθμός των συνδέσεων. Η εξήγηση είναι στις περισσότερες περιπτώσεις το crosstalking. H αύξηση των συνδέσεων αυξάνει και τον θόρυβο και ρίχνει την ταχύτητα συγχρονισμού. Φυσικά η ταχύτητα συγχρονισμού ελάχιστη σχέση έχει με την πραγματική ταχύτητα...Στην ουσία είναι το πάνω όριο και σε καμία περίπτωση το κάτω όριο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.