Προς το περιεχόμενο

Ιστοσελίδα για αρχαρίους

SCREPTOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θέλω να δημιουργήσω μια προσωπική ιστοσελίδα αλλά θέλω να υπάρχει και ένα φόρουμ μέσα, με ποιο πρόγραμμα να κάνω την σχεδίαση? Δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά εφέ και κολπάκια.

Δημοσ.

Joomla θα σου προτεινα, εχει απειρα templates για να διαλεξεις και θα σε γλυτωσει απο το κοπο της σχεδιασης. Για φορουμ καλο ειναι το το SMF, δες εδω:http://www.simplemachines.org/. Και οι δυο λυσεις ειναι δωρεαν και το SMF συνεργαζεται αψογα με το Joomla. Το Joomla εχει σιγουρα Ελληνικά, δες εδω: http://www.myjoomla.gr για περισσοτερες πληροφοριες. Για το SMF δεν θυμαμαι εαν εχει Ελληνικα.

Εαν σκοπευεις να κανεις blog τοτε το WordPress ειναι οτι πρεπει.

Και για τα δυο θες SQL οποτε θες και ενα hosting account, δες στο goddady.com ή στο apthost.com. Και οι δυο εταιριες εχουν πολυ καλα και φτηνα shared hosting πακετα και ειναι απο τις κορυφαιες εταιριες στο κοσμο.

Εαν σκεφτεσαι το δωρεαν hosting που προτεινουν καποιες εταιριες, δινουν πραγματικα πολυ λιγο χωρο για να φτιαξεις κατι που χρειαζεται SQL. Περα αυτου δεν ειναι και τοσο ασφαλες οσο το πληρωμενο hosting. Υποψην οτι Forum χωρις SQL δεν γινεται να φτιαξεις. To κεντρικο σου site μπορει να ειναι σε html αλλα το forum οχι.

Δημοσ.

Εάν δεν ψάχνεις ξεχωριστή λύση για το forum, τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το fireboard, το οποίο το εγκαθιστάς εύκολα μέσα από το πίνακα διαχείρισης του Joomla.

Επίσης πολύ καλό forum είναι και το phpbb το οποίο και χρησιμοποιώ τα τελευταία 8 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
+1 και απο εμένα για joomla :-)

Και το SMF έχει Ελληνικά γιατί το δουλεύω :-D

Γεια σου φίλε. Όταν λες Ελληνικά εννοείς για την εγκατάσταση ή απλώς αναγνωρίζει την γραμματοσειρά? Πως μπορώ να το φτιάξω? Είμαι αρχάριος. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Η εγκατασταση μαλλον ειναι στα Αγγλικα. Περα απο το οτι αναγνωριζει Ελληνικη γραμματοσειρα, τα παντα στο φορουμ ειναι στην Ελληνικη γλωσσα.

Για να καταλαβεις, εαν πας κατω κατω στη σελιδα που βρισκεσαι τωρα θα δεις οτι εχει επιλογη γλωσσας. Βαλε αγγλικα και θα δεις οτι ολα θα αλλαξουν στα αγγλικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...