Dim dj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Εχω ενα laptop fujitsu amilo.Μολις παταω το κουμπι γιανα κανω on της συσκευης, μου δειχνει το λαμπακι οτι αναβει αλλα δεν ανοιγει τπτ στην οθονη.Απο πισω ακουγεται οτι δουλευει ο σκληρος οκ...και δεν δουλευει το ανεμιστηρακι.Δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο στο οτι δεν ανοιγει καν η οθονη και ο υπολογιστης...Τι μπορω να κανω για αυτα ξερει κανεις?
kotetsi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 2 πράγματα μου έρχονται έτσι πρόχειρα στο μυαλό: α. πρόβλημα με την καλωδίωση της οθόνης - ΛΥΣΗ: συνδέεις μια εξωτερική οθόνη για να δεις αν ανάβει και β. πρόβλημα με τις RAM - ΛΥΣΗ: αν έχεις δύο, δοκιμάζεις να μπουτάρεις με μία-μία εναλλάξ. Αν δουλεύει με μία μόνο τότε η άλλη είναι προβληματική. Αν δουλεύει και με τις δύο (τοποθετημένες μία-μία εννοώ)... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Υπάρχει και μια που είναι ακόμα χειρότερη... Αν έχει καεί κάτι "χρήσιμο" όπως μνήμη, cpu κτλ ανάβει μεν το φορητό αλλά δε δείχνει τίποτα γιατί δε μπορεί να ολοκληρώσει το self testing. Αποτέλεσμα τα ανεμιστηράκια, δίσκοι κτλ δουλεύουν μεν αλλά δεν δείχνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.