therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Τον τελευτεο καιρο εχω παραγγειλει διαφορα προιοντα απο ιντερνετ και καποια απο αυτα (προφανως οσα δεν ηρθαν συστημενα) περναγε ο ταχυδρομος και τα στερεωνε στο χερουλι της πορτας του σπιτιου μου και εφευγε.Ουτε καν το κουδουνι δεν χτυπαγε να ειδοποιησει (δεν ξερω αν ειναι καν υποχρεωμενος) και παλι καλα που ετυχε τετοιες μερες να ηταν η μανα μου σπιτι και ανοιγοντας την πορτα τα μαζευε και τα εβαζα στο σπιτι. Η ουσια ειναι πως επειδη περιμενω και αλλα πραγματα,και κυριως ισως φυγω καποια στιγμη για διακοπες πριν παραλλαβω καποια δεματα που εκκρεμουν,πρεπει αμεσα να παρω γραμματοκιβωτιο για να μην εχουμε ευττραπελα. -Τι μεγεθος να παρω,ωστε να μην εχω προβλημα οποιο και αν ειναι το πακετο?(Καλα δεν λεω να χωραει και οθονες μεσα η ps3! αλλα οκ τα φακελα και οτιδηποτε σε μικρα κουτακια να τα περνει. -Κλειδωνει με ασφαλεια?Με την εννοια να τοποθετηση μεσα το προιον αλλα να μην μπορει αλλως α βαλει χερι να το παρει? -Γενικα τι προτεινετε και σε τι τιμες να κινηθω? Εγω καποια που κοιταξα σε προχειρη φαση, ειδα με κατι κατοσταρουδες και δεν μου γεμισαν καν το ματι,και δεν ξερω καν αν θα με χορηγησει ο πατερας και σε τετοια τιμη.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ανάλογα και την περιοχή που μένεις.Πχ αν είχες τη δυνατότητα,ωραίο θα ήταν ένα σαν κι αυτά που έχουν στο Αμέρικα(αυτά που τα βαράνε και με ρόπαλα του μπέιζμπολ). Αλλά μάλλον δεν,ε ?
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Κοιτα δεν νομιζω να μου το βαρεσει κανεις με κανα ροπαλο του μπειζμπαλ η μπαστουνι του γκολφ,αλλα που να το βαλω,εξω στο πεζοδρομιο?Δεννομιζ... Κατα ταλλα εχει ασφαλεια αυτο?Η οπως ανοιγεις για να βαλεις κατι,ετσι ανοιγεις για να το βγαλεις?Παντως ο σχεδιασμος του ειναι εργονομικος οφειλω να ομολογησω.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Βασικά αν δεις και στις ταινίες,τα βάζουν έξω από σπίτια με αυλή κλπ Τώρα δε ξέρω αν ανοίγει εύκολα,αλλά έχω την εντύπωση πως εκεί δεν κλέβουν και τόσο εύκολα αλληλογραφία.Πάντως για αθήνα δεν κάνει...αν μένεις ύπαιθρο,ίσως.
platongr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Πόσο σίγουρος είσαι ότι ο ταχυδρόμος θα μπει στον κόπο να ανοίξει το γραμματοκιβώτιο και να βάλει μέσα τον φάκελο και δεν θα το αφήσει πάλι στο χερούλι?
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Οχι απολυτα σιγουρος.Σιγουρος ομως χωρις δισταγμο ειμαι, στο οτι δεν προκειτια ομως και να το αφησει στο γραμματοκιβωτιο που ΔΕΝ εχω και θα αναγκαστει να το βαλει στο χερουλι. Ισως και να αφησω ενα χαρτακι πανω στην πορτα που να λεει "Βαλτο στο γραμματοκιβωτιο γιατι αλλιως θα δεχεις χτυπημα στο προσωπο". Περα απο την πλακα guys,τι προτεινετε?Αυτο το αμερικανικο δεν νομιζω καν να το βρω εδω +οτι δεν κλειψωνει πιθανως,και δεν εχω εχω που να το βαλω.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 εδω τα κουριερ και δεν κανουν ενα κοπο να παρουν τηλεφωνο πριν αφησουν ειδοποιηση, εδω ειχα κανει μεταφορα διευθυνσης γιατι περιμενα κατι και επρεπε να φυγω απο αθηνα βιαστικα και μηνες μετα πηγαιναν ακομα γραμματα στην παλια διευθυνση ... το γραμματοκιβωτιο ας εχει ενα μεγεθος και ενα ανοιγμα διακριτικα ικανο για ενα λογικου μεγεθους δεμα και αν ο ταχυδρομος εχει χρονο θα το καταφερει το καλαθι, αν οχι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.