Predatorkill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Εχω την εντυπωση οτι αρκετες ασυρματες καρτες θελουν πρωτα να βαλεις το λογισμικο τους και μετα να τις εγκαταστησεις στη μητρικη σου. Μηπως η δικια σου ειναι τετοια περιπτωση και ειχες εγκαταστησει τη καρτα πριν καν εγκαταστησεις το λογισμικο; Υπαρχει περιπτωση να τη βλεπουν τη καρτα κανονικα τα XP αλλα αυτη να υπολειτουργει. Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις Static IP αντι του DHCP; Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το MAC access για τους wireless clients; Ειπες οτι δεν εχει απαγορευσεις ο ρουτερ αλλα ξανακοιτα το μηπως και... Δοκιμασε επισης να βαλεις την ασυρματη καρτα σε ενα αλλο "καθαρο" PC να δεις εαν παιζει κανονικα.
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Infrastructure.Λοιπόν... Καταργώ την κάρτα και το wireless δίκτυο... Εγκατάσταση από την αρχή... Η ethernet απενεργοποιημένη και η wireless δεν μπορεί να πάρει αυτόματα ip από το router ενώ δίπλα άλλο pc με ίδια κάρτα παίρνει ip και βγαίνει internet κανονικά... firewall όχι,απαγορεύσεις στο router δεν υπάρχουν... ΄¨Εχω σαλτάρει... Τι φταίει;;;; Μήπως έχει γίνει καμιά ρύθμιση για συγκεκριμένες MAC addresses στο router και η address της συγκεκριμένης κάρτας δεν είναι περασμένη; Αφού συνδέεσαι με καρφωτή IP, τότε μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση στο router και όχι στην κάρτα.
capthookb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Την route print δε μπορεις να την τρέξεις στον υπολογιστή που δε συνδέεται να μας πεις τι εμφανίζει; Μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάποιο ICS (Internet Connection Sharing) και γίνονται conflict οι dhcp servers; Μια λύση είναι να βάλεις ips από το ίδιο υποδίκτυο, αυτό του router. Δηλαδή 192.168.1.Χ με netmask 255.255.255.0 και στα 2 pc
mikebat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, το σίριαλ συνεχίζεται... Στον Η/Υ έγινε format και εγκατάσταση xp professional me sp3. Η cpu είναι amd... Στο σπιτι με το δικό μου router συνδέεται και παίρνει ip από το dhcp του router κανονικά. Στο γραφείο όμως όχι...Συνδέται με περιορισμένη αξιοπιστία,δηλαδή παίρνει μια ip άλλη (169.χχχ.χχχ.χχχ) Τελικά δηλαδή μάλλον φταίει ο router toy γραφείου;;; (είναι dlink g684t) Στο router έκανα reset kai config απ΄την αρχή και πάλι τζίφος. Ο router συνδέει κανονικά ένα pc που συνδέεται μέσω utp, επίσης κανονικά συνδέει ένα άλλο με wieless κάρτα και καρφωμένη ip, αλλά το τρίτο pc που προσπαθώ να συνδέσω δεν γίνεται με τίποτε... Μόνη λύση πλεόν βλέπω την αλλαγή του router... Καμιά άλλη ιδέα;
capthookb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Όσα format να κάνεις και όσα router να αλλάξεις, δεν πρόκειται να λύσεις το πρόβλημα αν δεν το κατανοήσεις.
mikebat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αυτό προσπαθώ να κατανοήσω, το που βρίσκεται το πρόβλημα... Με το format ήθελα να εξασφαλίσω ότι δεν μου φταίει κάτι στο pc
capthookb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αυτά που είχα γράψει πιο πάνω τα κοίταξες καθόλου;
mikebat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 φυσικά... δοκίμασα το ίδιο υποδίκτυο χωρίς αποτέλεσμα... το θέμα είναι ότι δεν μπορεί το pc να πάρει ip από το dhcp του router Παραδόξως το κινητό μου παίρνει!
capthookb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Γιατί δε δίνεις στατική ip; Τώρα έχεις συνδέσει τους δυο υπολογιστές μαζί; Η route print δε μας είπες τι λέει.
mikebat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 με static ip συνδέται στο ασύρματο δίκτυο αλλά δεν βγαίνει internet kai δεν κάνει Ping στο router. To αποτέλεσμα της route print δεν το χω μαζί μου δυστυχώς...
capthookb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Και πως θα σε βοηθήσουμε να δε βοηθήσεις κι εσύ; Σκέψου το.
mikebat Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 οκ θα ποστάρω τη route print αν δεν βγάλω άκρη
dali13gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Είναι προφανές ότι υπάρχει ασυμβατότητα ασύρματης κάρτας και router. Συμβαίνει που και που.
Mystirios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ti encryption έχεις στο ρούτερ? Γένικα πείραξε του τις ρυθμίσεις στο ασύρματο να δεις πως θα πάει. (Άλλαξε και κανα SSID , encryption)
Lothar2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Είναι προφανές ότι υπάρχει ασυμβατότητα ασύρματης κάρτας και router. Συμβαίνει που και που. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Δοκίμασε με καμια άλλη κάρτα αν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.