Προς το περιεχόμενο

Ανταλλαγή νομίσματος

kostas88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μήπως ξέρετε που πρέπει να πάω για να πουλήσω ευρώ και να αγοράσω κάποιο άλλο νόμισμα? Επίσης ξέρετε αν έχει κάποια επιβάρυνση αυτό, σχετικά με τόκους κτλ?

Δημοσ.

Εχμ, τράπεζα; Ανταλλακτήριο;

Επιβάρυνση δεν υπάρχει, υπάρχει η ισοτιμία που για αγορά και πώληση διαφέρει.

Δημοσ.

Ωραία, σε ευχαριστώ!

Αλλά λογικά κάθε τράπεζα, ανταλλακτήριο, θα έχει διαφορετική τιμή(?) αν δεν κάνω λάθος, οπότε συμφέρει να ψάξω λίγο στην αγορά και μετά να κάνω την ανταλλαγή!

Δημοσ.

Στην Ομόνοια πάντως που έχω τσεκάρει, έχουν όλοι τις ίδιες ισοτιμίες. Και οι τράπεζες μεταξύ τους νομίζω. Οπότε πήγαινε και ρώτα το ποσό που σε ενδιαφέρει σε ένα από τα μεν και ένα από τα δε και βρες τι σε συμφέρει.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση "σχετική" ακόμα.

Αν θέλω να αγοράσω μετοχές, που πρέπει να απευθυνθώ? Σε γραφείο ή πάω στο χρηματιστήριο?

Επίσης, μπορώ να αγοράσω μόνος μου, με την έννοια να μην κρατάει κανένας προμήθεια?

Δημοσ.

Πρέπει να απευθυνθείς σε χρηματιστηριακή εταιρία. Όλες οι τράπεζες έχουν μια που μπορείς να πας να ρωτήσεις. Βέβαια επειδή το έχω ψάξει πρόσφατα αν δεν διατίθεσαι να παίξεις υψηλά ποσα (σίγουρα πάνω απο 1000 ευρώ) δεν βγάζεις κέρδος.

Γενικά αν δεν ξέρεις την αγορά δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς καθώς είναι το minimum 8 ευρώ/συνναλλαγή και 1/0.75/0.5/0.35% (ανάλογα με το ποσό) η συναλλαγή.

Για τον αν μπορείς να παίξεις αλλιώς από το σπίτι σου δεν ξέρω, αν μάθεις όμως τρόπο στείλε μήνυμα να μας πεις:-)

Δημοσ.

να κανεις τις κινησεις απευθειας κ να παρακολουθεις τις μετοχες ναι γινετε.υπαρχουν μερικες εταιριες που σου δινουν προσβαση ονλινε στο Portfolio k τις διαχειριζεσαι μονος σου.

αλλα να μην χρεωνεσε μονο αν στησεις χρηματιστηριακη εταιρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...