Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μπαταρια του MacBook 13,3

vasgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το εξης προβλημα, ειχα αφησει το Mac και εκλεισε μονο του αδειαζοντας την μπαταρια του και την επομενη που το εβαλα να φορτιζει δεν μου αναγνωριζει την μπαταρια και δουλευει μονο με απευθειας απο την πριζα. Εχει κανεις ιδεα γιατι συνεβει αυτο .?

Ευχαριστω εκ τον προτερων.!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον ειναι το κλασσικο προβλημα μπαταριας για τα macbook.

Πας στην rainbow με τον φορητο , στον κρατανε συνηθως ολοκληρο και οχι μονο την μπαταρια και μετα απο περιπου ενα μηνα στον δινουν με καινουρια μπαταρια.

Δες και εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258262

Εγώ όταν είχα πρόβλημα με τη μπαταρία μου, MacBook Pro βέβαια, είχα στείλει κάποια στοιχεία στη Rainbow για να εγκριθεί το Battery Exchange Program.

Μου είχαν πει ότι θα με έπαιρναν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την έγκριση ή όχι... Το τηλέφωνο δεν έγινε ποτέ, και αναγκάστηκα να παίρνω τηλέφωνα μόνος μου να ρωτάω τα αυτονόητα...

Όταν τελικά μου είπαν ότι εγκρίθηκε, λέω ωραία έρχομαι να την πάρω, μου λέει δεν έχουμε μπαταρίες, θα σας πάρουμε τηλέφωνο εμείς μέσα σε 1 εβδομάδα το πολύ.

Το τηλέφωνο δεν έγινε ποτέ, και έτσι πήρα το MacBook Pro πήγα στο Service της Rainbow φορώντας μπλουζάκι wewantAppleGreece και τους είπα ότι με πήραν τηλέφωνο για να αλλάξω τη μπαταρία... Πήρα την καινούρια μου μπαταρία, είδα ότι δουλεύει κυριλλέ και έφυγα...

Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα και εσύ να είσαι πιο τυχερός... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...