Προς το περιεχόμενο

φρίκη με στήσιμο υπολογιστή

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν μπαίνω στο ζουμί.αφού τελειωσα και έφαγα 1 μέρα για να τελειώσω το στήσιμο και το βάζο στη πρίζα με το που το ανοίγω έβγαλε καπνούς και μύρισε.(σαν καμένο πλαστικό η κάτι τέτοιο.)δεν ειδα από που βγήκε ο καπνός,τράβηξα άμεσος μπριζες.μετά αφού κοίταξα την mobo κτλ δεν ειδα τίποτα...τέλος πάντων τα ξανά συνδέω και τον ανοίγω...ξεκινάει κανονικά όλα ok μέσα..βάζω και λειτουργικό μια χαρά δουλεύει...το θέμα είναι ποιος μου εγγυάται εμενα ότι στο μέλλον θα είναι ok..?τώρα θέλω να μου πείτε τι γνώμη σας...να τους τα παο όλα πίσω και να μου δώσουν καινούργια?

το σύστημα είναι το εξής:

Mobo asus strike II extreme

Cpu Quad sta 2.66

Ram corsair 2gb sta 1600

GPU asus 9800GTX

PSU corsair sta 750w

cooler cpu enan cooler master

έχω στήσει τόσα μηχανήματα αυτό πρώτη φορα το βλέπω....

Δημοσ.

Οπωσδήποτε χρειάζεται έλεγχος. Τουλάχιστον τροφοδοτικό.

Είχα παρόμοια εμπειρία. Μετά την πρώτη κάπνα, όλα δούλευαν ρολόι.

Ε, δεν πέρασε και πολύς καιρός και έγινε το μεγάλο μπαμ. Πυκνωτές πετάχτηκαν και κόλλησαν στην εσωτερική πλευρά του καπακιού συσκευών... Το είδε φίλος ηλεκτρονικός και δεν πίστευε στα μάτια του...

Τρέχα λοιπόν.

Δημοσ.

shadowmann σε κυνηγάει η γκατεμιά! Δεν γίνεται αλλιώς! πρώτα το Cosmos S, τώρα αυτό... τι να πω... , βάλτου κανένα ματάκι, και πάρε και εσύ ένα :lol:

Κατά πάσα πιθανότητα το PSU, πάντο πίσω... αν έβλεπες από που έβγαζε καπνό θα ήταν καλύτερα... δες και τα καλώδια, μήπως είναι κανένα φαγωμένο...

Δημοσ.

Οπως προειπαν τα παιδια σιγουρα κατι δεν παει καλα και σιγουρα κατι εσκασε, σιγουρα δεν ηταν καπνοι απο μπαντιλικια για να σου δειξει το Pc οτι ειναι ετοιμο για κοντριτσες.

Δεν μπορει να μην μυριζει τπτ, ξεκινα να βγαζεις και να μυριζεις, 3 οι υποπτοι , τροφοδοτικο, μητρικη και καρτα γραφικων.

Τωρα αυτοι οι νεοι πυκνωτες δεν ξερω θα θα φαινονται σκασμενοι αλλα το σιγουρο ειναι θα βρομανε.Κανε το λαγωνικο και μυρισε τα και γρηγορα πισω για αλλαγη, ελπιζω να τα εχεις παρει απο κανα πλαισιο γιατι αλλιως....

Δημοσ.

Η μάζεψε κανα αδέσπωτο λαγονικό και βάλτο να μυρίζει τα εξαρτήματα. Μόλις γαβγίσει θα καταλάβεις τι κάηκε. Μάλλον τροφοδοτικό. :)

Δημοσ.

Έλα μωρέ..τι καπνός..στο στρώσιμο ήταν..:lol:

Είσαι σίγουρος για το καπνό? μήπως σου φάνηκε ρε..αλλιώς πως δούλεψε μετά..

Δημοσ.

N.I.C όχι μονο το κουτί είχα και καινούργιες ιστορίες...η ψήκτρα που πήρα είχε πρόβλημα...έχω τρελαθεί...χθες την άλλαξα πήρα μια cooler master και μόλις το τελειωσα έγιναν αυτά που ειπα πιο πάνω..ευτυχώς από πλαίσιο τα πήρα όλα...τώρα θα παο ,πάντως του προετοίμασα από χθες για αλλαγή...και όχι μονο psu...γιατί ποιος μου λέει ότι δεν έπαθε κάτι η mobo η GPU κτλ..

ελπίζω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα..

απλά η ταλαιπωρία πάει σύννεφο.. :/

Δημοσ.

Μάλλον ήταν μπουκωμένο το τροφοδοτικό :-p

Πήγαινω το για έλεγχο γιατί τα τροφοδοτικά είναι ύπουλα και ενώ φαίνεται ότι δουλεύει αρχίζει να φθείρει τα υπόλοιπα χωρίς να φαίνεται μέχρι να φτάσουν στα όρια τους.

Δημοσ.

...μήπως του 'βαλες αμόλυβδη ; Την πρώτη φορά θέλει 100άρα σούπερ (λολ).

...Εφ' όσον παίξανε καπνοί, δεν είναι να το γελάς.

Είτε ξεψάχνισέ το άλλη 1.5 μέρα αλλά να ΒΡΕΙΣ τί διάλο ήταν - είτε δωσ' το σε τεχνικό να βγάλει αυτός το φίδι απ' την τρύπα.

Δημοσ.
μια ερώτηση μια θήρα που λέγεται ADH πάνω στο mobo τι είναι?

ADH = Azalia Digital Header

Έχει σχέση με τα ηχεία, mic κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...