bells Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλησπερα ενω στην αρχη μου αναγνωριζε τον εξωτερικο μετα απο καποιες ενημερωσεις δεν τον αναγνωριζει και βγαζει αυτο υπαχει καποια λυση αν κανω την πρωτο που λεει θα εχω προβλημα μετα με τα windows? να πω οτι εχω ubuntu 8.04 και xp μαζι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μπες σε windows, σύνδεσέ τον, κάνε safe remove απο το tray και μετά ξαναδοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 θα εχω προβλημα μετα με τα windows? δηλ θα τον αναγνωριζουν τα windows μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 θα εχω προβλημα μετα με τα windows?δηλ θα τον αναγνωριζουν τα windows μετα? Δε θα έχεις πρόβλημα, κάνε αυτό που σου είπε ο συνάδελφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 σωστός ο συναδελφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν το είπα εγώ. Η εικόνα το είπε από μόνη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μεχρι να μπεις στο κλιμα του linux απο την κακεια συνηθεια στα windows εχεις μαθει να μην δινεις σημασία στα μυνήματα λαθών. Αν τα προσεχεις το troubleshooting ειναι πιο ευκολο στο linux απ οτι στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bells Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ολα ok thanksss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.