chrism4111 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Λοιπον ας αρχισω απο τα πριν Format προβληματα που εμφανιζονταν στα windows (xp service pack 2 με αναβαθμιση). Ανοιγω τον υπολογιστη μου κανονικα και αφου μπει στο λειτουργικο μετα απο κανα 15λεπτο μου εκανε κατι χαρακτηριστικα μπιπ και μπιπ με συνοδεια κολημα για ενα δυο δευτερα ο δεικτης του ποντικιου αυτο για αρχη. Δευτερο προβλημα τωρα τελευταια εβαλα μια ασυρματη καρτα δικτυου linksys με chip Ralink και τον driver rt61. Ολα κανονικα και η εγκατασταση του προγραμματος για searching δικτυων και λοιπα . Ολα κανονικα δουλευαν μεχρι που μια μερα μου προτεινε καποιος ενα προγραμμα που λεγοταν WiFi randar καπως ετσι δηλαδη για αναζητηση περισσοτερων δικτυων και την ακριβη τους θεση . Ετσι σηκωθηκα μια μερα απο το κρεβατακι μου χαρουμενος χαρουμενος και εκανα την εγκατασταση . Οταν την εκανα απεγκαταστησα το προγραμμα της ραλινκ .. Συντομα καταλαβα οτι το Wifi Randar ηταν χαζομαρα και ξαναεκανα εγκατασταση το προγραμμα τις ραλινκ οταν το εκανα δεν δουλευε καθολου ηταν λες και ο επεξεργαστης σταματησε να δουλευει για αυτο το προγραμμα. Απο εκει και περα ειχα προβληματα με πολλα προγραμματα που εγκαθηστουσα οπως το sygate firewall (ακριβως το ιδιο προβλημα). Και τριτον εχω καποια κρυφα αρχεια μεσα στο σκληρο που τα ειχα δημιουργησει απο τα windows και μετα τα παραπανω εχω και αυτο: δεν εμφανιζονται τα αρχεια αυτα. Αν και πηγαινω στις επιλογες φακελων και κανω την καταλληλη αλλαγη για εμφανιση, μολις παταω εφαρμογη και οκ πηγαινει στην προεπιλογη Σημειωση οταν εγγατεστησα το kasperky μου εβγαλε ενα worm με το ονομα nqlfvuazm.exe και το εβαζε σε καραντινα,επισης ετρεχε και ως διεργασια που οταν την εκλεινα ανοιγε αυτοματα μονη της!!!! Ετσι αναγκαστηκα να κανω φορματ.... Τα μετα φορματ προβληματα ακριβως τα ιδια + ενα παραπανω. Βιντεο τι ειναι το βιντεο ?? Πραγματικα οταν παω να αναπαραγω ενα βιντεο το Pc αναταποκρινετε λες και εχω βαλει το Crysis στα Φουλ ολα. Δηλαδη μαυρη οθονη κοληματα ποντικιου νέκρα. Η καρτα γραφικων μου ? geforce 6600 Le με εγγατεστημενους drivers ολα τα Codecs για βιντεο και ολους τους Drivers που πρεπει να εχει ενα Pc τι να φταιει (windows Xp sp1 χωρις sp2 το νεο φορματ και δηλωμενο).Σημειωση οταν αλλαζω λειτουργικο (καποιο εκδοση Linux με live Cd ) ολα τρεχουν κανονικα και τα βιντεο (Τουλαχιστον).ημουν κουραστικος εεε συγγνωμη i need help!
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κάνε edit και βάλε κενά ανάμεσα στις παραγράφους, γιατί δεν πρόκειται κανείς (σοβαρός) ν' ασχοληθεί.
Xvipes Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 βασικά δοκίμασε κάτι. κάνε search στον C: ή σε κάποιο άλλο partition και βάλε να ψάξει για την λέξη "autorun".απλά επέλεξε να ψάξει και στα hidden files. Αν βρεις κάτι στον C:\ τότε έχεις κολλήσει ιο.και λογικά έχουν κολλήσει και όλα τα partition σου. Αυτό το λέω γιατί είπες ότι δεν μπορείς να εμφανίσεις τα hidden file σου.
chrism4111 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 και εγω μαλλον αυτο λεω και με ποιο antivirus να παιξω γιατι το kaspersky δεν βρισκει τπτ....
Xvipes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ναι αλλά δεν μου είπες αν το έκανες αυτό που σου είπα.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ...αν με δει κανείς να γκρινιάζω για παραγράφους ΕΓΩ, μπορεί και να τα πάρει... ...parsifal ΣΟΥΤ . ...Εντάξει, έκανες ένα edit, αλλά και πάλι το αρχικό σου post είναι σαν προϊόν Knorr... Γράφε όπως γουστάρεις, απλά έτσι έχεις λιγότερες πιθανότητες να διαβαστεί- να το ξέρεις. Μελλοντικά προσπάθα ν' αφήνεις περισσότερα κενά μεταξύ προτάσεων. Επίσης, γράφεις όπως...γράφεις. Κι εννοώ το περιεχόμενο : Πολύ συμπυκνωμένα. Μάλλον το πας "μονοκοντυλιά, γι' αυτό και στην αρχή λες "πολλά και αναλυτικά", και κατά το τέλος δεν βγαίνει συμπέρασμα... (windows Xp sp1 χωρις sp2 το νεο φορματ και δηλωμενο) ? ! ? ....Τεσπα. Επίσης έχεις μάλλον την τάση να φορτώνεις με πολλά το λειτουργικό σου ολα τα Codecs για βιντεο και ολους τους Drivers που πρεπει να εχει ενα Pc ("απόδειξη" το ότι με το linux cd όλα βαίνουν καλώς) ....Στην "κατάσταση" που έχουν περιέλθει πλέον τα windows σου, εγώ θα...πρότεινα φορμάτ εκ νέου. Με το σκεπτικό ότι "τζάμπα η ταλαιπωρία να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ να τα επιδιορθώσεις". Κάνε μια νέα εγκατάσταση, και ΒΑΛΕ ή έστω το sp2, ή το προσφάτως released sp3, κατευθείαν. Στη συνέχεια, άρχισε να εγκαθιστάς προγράμματα, αλλά όχι καμμιά 10αριά το ένα πίσω από το άλλο. Επίσης αντί για codec packs, θα πρότεινα να χρησιμοποιείς κάποιον player που έχει τους απαιτούμενους codecs, όπως ο Vlc Media Player ή ο KMPlayer. Aν ντε και καλά θες pack, δες στο topic "Insomnia Wiki" άρθρα σχετικά για video, codecs, κλπ. Μετά από κάθε εγκατάσταση "μυστήριου καινούριου προγράμματος", ή driver, θα πρότεινα επίσης να φτιάχνεις ένα restore point μέσω του system restore, για να μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα στα "παλιά".... Aυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.