LIONOR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Θελω να βαλω στην αδελφη μου adsl και ψηνομαι για το καινουργιο πακετακι της altec που ειναι στα 24 mb για 7 μηνες στα 69 ευρω. Πηρα τωρα την altec και μου ειπανε οτι η παραμονη μετα δεν ειναι υποχρεωτικη, ουτε πληρωνεις κατι αν δεν θελεις να συνεχισεις μετα τους 7 μηνες. Απο την αλλη περμενω την 1η Ιουλιου γιατι καθε χρονο τετοια μερα, η forthnet βγαζει μια πολυ καλη προσφορα για adsl, τι να κανω....
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Θελω να βαλω στην αδελφη μου adsl και ψηνομαι για το καινουργιο πακετακι της altec που ειναι στα 24 mb για 7 μηνες στα 69 ευρω. Πηρα τωρα την altec και μου ειπανε οτι η παραμονη μετα δεν ειναι υποχρεωτικη, ουτε πληρωνεις κατι αν δεν θελεις να συνεχισεις μετα τους 7 μηνες. Απο την αλλη περμενω την 1η Ιουλιου γιατι καθε χρονο τετοια μερα, η forthnet βγαζει μια πολυ καλη προσφορα για adsl, τι να κανω.... Πρόσεξε μόνο τι λένε οι όροι του συμβολαίου για την ελάχιστη διάρκεια. Συνήθως είναι 12 μήνες και αν φύγεις πιο νωρίς πληρώνεις 60-70 ευρώ. Στο site δεν αναφέρουν το ποσό αλλά μόνο ότι υπάρχει αν κάνεις διακοπή πριν ολοκληρωθεί η ελάχιστη διάρκεια που δε λέει πόση είναι...
LIONOR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 νομιζω οτι το γραψα ξεκαθαρα πριν οτι τους πηρα τηλ και ρωτησα αν πηρωνεις κατι μετα τους 7 μηνες, δηλ αν δενθελεις να παραμεινεις και τους 12 και μου ειπανε οχι
kanenas3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 νομιζω οτι το γραψα ξεκαθαρα πριν οτι τους πηρα τηλ και ρωτησα αν πηρωνεις κατι μετα τους 7 μηνες, δηλ αν δενθελεις να παραμεινεις και τους 12 και μου ειπανε οχι Επειδή πολλές φορές λένε διάφορα στα τηλεφωνικά κέντρα και μετά τρέχουμε να βρούμε το δίκιο μας καλύτερα να τσεκάρεις τους όρους πριν υπογράψεις.
elis88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ναι όντος αν κι εγώ κάποτε δούλευα σε τηλεφωνικό κέντρο, δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι... την έχω πατήσει πολλές φορές απο τηλεφωνικά κέντρα... συγκεκριμενα της ΟΤΕ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Αν σε υποστηριζει το δικτυο της ...ταπεινης σχετικα netone για κοιτα το.Την εχω 8 μηνες και ειναι αψογη. www.netone.gr
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Αν σε υποστηριζει το δικτυο της ...ταπεινης σχετικα netone για κοιτα το.Την εχω 8 μηνες και ειναι αψογη. www.netone.gr Το πρόβλημα τη Seabone το λύσανε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Το πρόβλημα τη Seabone το λύσανε; Seabone τι εννοεις ???
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Seabone τι εννοεις ??? Η εταιρία που τους συνδέει με το εξωτερικό. Διαβάζω ότι έχουν πολλά προβλήματα με αυτούς τον τελευταίο μήνα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Η εταιρία που τους συνδέει με το εξωτερικό. Διαβάζω ότι έχουν πολλά προβλήματα με αυτούς τον τελευταίο μήνα. Εγω παντως δεν ειχα και δεν εχω προβλημα σε οποια σελιδα και να δοκιμασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.