Προς το περιεχόμενο

Ποιόν media player χρησιμοποιείτε;

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Audacious για mp3, παλιοτερα xmms.

Δεν ειναι δυνατον να λειπει σε καποιον το winamp. Το audacious ειναι αξιος αντικαταστατης του. Μεχρι και τα skins του winamp δεχεται.

Για video (g)mplayer. Αν και μου λειπει στο linux ο media player classic που θεωρω τον πιο βολικo και παραμετροποιησιμο media player.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Audacius για το μουσικούδι και VLC για τα ρέστα. Εντυπωσιακότατο το amarok εν γένει αλλά κάπου το usability του με εκνεύρισε και κολούσε κι όλας. Και πολύ βαρύ παναθεμά το.

εγώ είχα προβλήματα με τα codecs και έβαλα xine και smplayer και παίζουν οι ταινίες μου αν και αργεί το βίντεο σε πλήρη οθόνη, δε ξέρω γιατί... Για μουσική κρίμα που δεν υπάρχει το winamp :-( !!! Το amarok βέβαια χρησιμοποιώ αλλά δε με βολεύει όσο το winamp που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα ever και όχι μόνο στο θέμα της μουσικής...

Ψάξε λίγο τα features του amarok, δούλεψε τον για λίγο καιρό και μετά έλα ξαναπές μας αν έχεις δει πιο μαμάτο πρόγραμμα μουσικής... ;)

εγώ είχα προβλήματα με τα codecs και έβαλα xine και smplayer και παίζουν οι ταινίες μου αν και αργεί το βίντεο σε πλήρη οθόνη, δε ξέρω γιατί... Για μουσική κρίμα που δεν υπάρχει το winamp :-( !!! Το amarok βέβαια χρησιμοποιώ αλλά δε με βολεύει όσο το winamp που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα ever και όχι μόνο στο θέμα της μουσικής...

Κοιτα αν εχεις το πακέτο win32-codecs

>urpmi avifile-win32 win32-codecs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...