Bspus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Audacious για mp3, παλιοτερα xmms. Δεν ειναι δυνατον να λειπει σε καποιον το winamp. Το audacious ειναι αξιος αντικαταστατης του. Μεχρι και τα skins του winamp δεχεται. Για video (g)mplayer. Αν και μου λειπει στο linux ο media player classic που θεωρω τον πιο βολικo και παραμετροποιησιμο media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Audacious για χύμα mp3, exaile για τη συλλογή μου, smplayer για video και καβάτζα τον totem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 VLC τα παίζει όλα και συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unicron Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Audacius για το μουσικούδι και VLC για τα ρέστα. Εντυπωσιακότατο το amarok εν γένει αλλά κάπου το usability του με εκνεύρισε και κολούσε κι όλας. Και πολύ βαρύ παναθεμά το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 εγώ είχα προβλήματα με τα codecs και έβαλα xine και smplayer και παίζουν οι ταινίες μου αν και αργεί το βίντεο σε πλήρη οθόνη, δε ξέρω γιατί... Για μουσική κρίμα που δεν υπάρχει το winamp !!! Το amarok βέβαια χρησιμοποιώ αλλά δε με βολεύει όσο το winamp που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα ever και όχι μόνο στο θέμα της μουσικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ψάξε λίγο τα features του amarok, δούλεψε τον για λίγο καιρό και μετά έλα ξαναπές μας αν έχεις δει πιο μαμάτο πρόγραμμα μουσικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 εγώ είχα προβλήματα με τα codecs και έβαλα xine και smplayer και παίζουν οι ταινίες μου αν και αργεί το βίντεο σε πλήρη οθόνη, δε ξέρω γιατί... Για μουσική κρίμα που δεν υπάρχει το winamp !!! Το amarok βέβαια χρησιμοποιώ αλλά δε με βολεύει όσο το winamp που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα ever και όχι μόνο στο θέμα της μουσικής... Κοιτα αν εχεις το πακέτο win32-codecs >urpmi avifile-win32 win32-codecs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 audacious (οκ,καλουτσικος ο amarok αλλα οχι και τοσο που να δικαιολογει τετοιο hype) smplayer (καμια φορα kaffeine) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.