Προς το περιεχόμενο

Ποιόν media player χρησιμοποιείτε;

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια δεν τον ηξερα τον smplayer φαινεται πολυ λειτουργικός και ενφανισιακα πανεμορφος.Λες και ειναι πρόγραμμα KDE4

Εχει την ιδια εμφανιση με το avidemux , τι ειναι qt4 ;;

Στο kubuntu . kde 3.5.9

Version: 0.6.0rc2 (SVN 834)

Compiled with Qt 4.3.3

Using MPlayer SVN r24722

Το καλύτερο mplayer frontend

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Στο kubuntu . kde 3.5.9

Το καλύτερο mplayer frontend

η χλίδα του KDE4 έκανε μπαμ απο χιλιόμετρα ;)

*μόνο που δεν έχει collections και λίστες αναπαραγωγής όπως ο kplayer , εχει βεβαια μια μόνο ωραια λιστα αναπαραγωγής η οποια εχει ολα τα εργαλεια

θελω πχ να εχω τα ελληνικά κανάλια σε ξεχωριστη λιστα.

Audacious (και πριν απο αυτον bmp) για μουσικη επειδη ποτε δεν θεωρησα λογικο να εχω τα τραγουδια μου σε μια βαση δεδομενων και να τα ψαχνω απο κει. Ειναι μια χαρα βαλμενα σε φακελους και υποφακελους.

Για video εχω τον "μαμα" gmplayer. O smplayer δεν μου εκατσε, δεν επαιζε ΤΙΠΟΤΑ, ενω εκανα compile και τον gnome-mplayer αλλα δεν ειδα κατι καλο και τον παρατησα. Καβατζα εχω τον vlc.

Audacious (και πριν απο αυτον bmp) για μουσικη επειδη ποτε δεν θεωρησα λογικο να εχω τα τραγουδια μου σε μια βαση δεδομενων και να τα ψαχνω απο κει. Ειναι μια χαρα βαλμενα σε φακελους και υποφακελους.

Για video εχω τον "μαμα" gmplayer. O smplayer δεν μου εκατσε, δεν επαιζε ΤΙΠΟΤΑ, ενω εκανα compile και τον gnome-mplayer αλλα δεν ειδα κατι καλο και τον παρατησα. Καβατζα εχω τον vlc.

εμενα μου δινει ευκολία να τα πεταω όλα μεσα στο music/ και να μou τα ταξινομνεί ο Amarok

+amarok απο μενα μαζι με vlc για βιντεο και τωρα τελευταια μπηκε...στη ζωη μου και ο mplayer για τα x264 αρχεια.ειναι ο μονος που μου τα αναπαραγει αξιοπρεπως

Audacious για ραδιόφωνο τον έχω συνδέση με το streamtuner αλλά και για να ακούσω γρήγορα κάποιο mp3. Amarok για την συλλογή μου και vlc,kaffeine για ταινίες.

Amarok και audacious για mp3 και smplayer και vlc για βιντεο

Δεν είναι μόνο η ταξινόμιση. Ο Amarok έχει ευκολίες όπως related songs για να φτιάχνεις γρήγορα λίστες, lyrics κτλ

Listen σε gnome αντί για τον amarok. Ο amarok ίσως να είναι το καλύτερο πρόγραμμα της κατηγορίας αλλά σε μένα τουλάχιστον έτρωγε αρκετούς πόρους. Για τα υπόλοιπα totem.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...