DIMITRISG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δοκιμασα διάφορες γραμματοσειρές, έβαλα και αυτες των windows (δεν ξέρω αν είναι νόμιμο) και κατεληξα στην dejavu Sans Regular. Εχει πολυ ωραια αισθητική. Επίσης ωραία βρίσκω την Bitstream Vera Sans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Sans Serif εδώ. Δεν το πολυέψαξα.Μου άρεσαν, αυτές έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Η DejaVu είναι υπερσύνολο της Bitstream Vera. Έτσι, η DejaVu Sans είναι υπερσύνολο της Bitstream Vera Sans. Η Bitstream Vera δεν περιλαμβάνει ελληνικούς χαρακτήρες εκτός από τα π και μ (λόγω μαθηματικών συμβόλων). Το σύστημά σας συμπληρώνει τις γραμματοσειρές από άλλες του συστήματος που περιλαμβάνουν τους χαρακτήρες που χρειάζονται. Έτσι, όταν η αλληλουχία γραμματοσειρών είναι Bitstream Vera Sans -> (πιο κάτω) DejaVu Sans, τότε το σύστημα εμφανίζει κανονικά τα ελληνικά κείμενα λόγω της DejaVu Sans. Ωστόσο, η ακολουθία αυτή μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, όπως φαίνεται στο Έτσι, είναι καλύτερο να βάζει κάποιος τη DejaVu Sans αντί τη Bitstream Vera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 πολύ καλή η επισημανση, ειπα να ξεφυγω απο την sans serif επειδη ειδα στο kde4 οτι οι γραμματοσειρες ειναι καταπληκτικές και απ οτι ειδα είναι η bitstream, εκτός και είναι άλλη έκδοση γιατι είναι πιο όμορφη στο kde4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Η DejaVu Sans είναι χάλια! Χρησιμοποιούσα sans serif αλλά τώρα το άλλαξα σε Calibri μεγέθους 16 που τα σπάει!! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Θεωρώ τις Liberation πολύ καλές γραμματοσειρές. Ρίξτε τους μια ματιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 digimyth, από που κι ως που είναι χάλια? πολύ ωραία είναι... προτιμώ κάποια windows fonts βέβαια, ίσως λόγω συνήθειας (tahoma eg) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Sans serif εγώ και είναι άψογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Θα παίξω κι εγώ. Terminus και Monte Carlo αν και η συλλογή Liberation είναι πάρα πολύ καλή. Ειδικά στην κονσόλα η montecarlo είναι καταπληκτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.