lala2334 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 να ρωτηση κατι πως ξεχωριζει καποιος αν ενας ενισχυτης ειναι λαμπατος η οχι?
thanocaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Βλέπεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αν αναφέρει τίποτα για tubes, ή έχει κάπου στη λίστα κάτι περίεργα όπως 12AX7, 12AU7, ECC83, EL84, EL34, 6L6, 6V6. Όλα αυτά είναι κάποιοι τύποι λυχνιών που χρησιμοποιούνται στην πλειοψηφία των ενισχυτών κιθάρας. Οι τρεις πρώτες (12ΑΧ7 και ECC83 είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα, με αμερικάνικη και ευρωπαϊκή ονομασία) είναι προενισχυτικές λυχνίες, ενώ οι υπόλοιπες είναι λυχνίες που τοποθετούνται στον τελικό ενισχυτή. Αν παρόλαυτά δεν βγάζεις άκρη, πόσταρε ένα λινκ του ενισχυτή που σε απασχολεί και θα σου πούμε αν είναι λαμπάτος ή όχι.
lala2334 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 http://www.varvantakis.gr/product.asp?catid=615 αυτος εδω με απασχολει ολιγον
thanocaster Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ο ενισχυτής που παραθέτεις ΔΕΝ είναι λαμπάτος, αλλά παραμένει ένας πολύ καλός solid state ενισχυτής. Παρόλαυτά, στη θέση σου θα κοίταγα στην ίδια κατηγορία τιμής τον Peavy Valveking Royal 8.
kate23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 hey guys!!!τι κανετε βρε???τι νεα??? εγω σημερα εμα8α το solaki απο το last resort των papa roach!δεν ξερω πως δεν το χα σκεφτει τοσο καιρο!
paranoid_gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τι λεει ρε παιδες??Καλα Εισαστε?? μπραβο κατε ωραιο κομματακι εμαθες...Εγω εβγαλα το Can't Get Enough-Bad Company...και το ΤΝΤ και φευγω κατευθειαν για συναυλια ΑC/DC
estenough Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Σήμερα φευγεις για ACDC?? αυριο είναι η συναυλία...
mariosCS Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) ,,,,,,,,,λάθος Επεξ/σία 27 Μαΐου 2009 από mariosCS
paranoid_gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Σήμερα φευγεις για ACDC?? αυριο είναι η συναυλία... Φευγω απο σημερα για αθηνα .....Να μην κανω μαι βολτα στην αθηνα σαν παιδι και εγω.... Να λεω παλι καλα που πηρα 90 στην καθημενη θυρα...και θα ειμαι αρκετα κοντα στην σκηνη..γτ αλλιως με εβλεπα να ημουν απο σημερα εξω απο το ΟΑΚΑ να παισω καγκελο... Οταν ειχα παει Black Sabbath στο Rockwave ειχα παει μια μερα πριν και τελικα διανυκτερευσα σε μια σκηνη με που ειχαν στησεις καποιες εκει.... Αλλα δεν μπορω να πω κατω απο τον Iommy ημουνα.... Εdit:O επομενος που ποσταρει φτανει τα 1000 ποστ στο thread... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2009 από paranoid_gr
kate23 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 αχ τι τυχερος που εισαι!!!+γω 8ελω να παω... καλα να περασεις!περιμενουμε photos!!!
-WISE- Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 hey guys!!!τι κανετε βρε???τι νεα???εγω σημερα εμα8α το solaki απο το last resort των papa roach!δεν ξερω πως δεν το χα σκεφτει τοσο καιρο! k8 ποιο σολακι λες??το τραγουδι δεν εχει σολο.. μηπως λες το ριφακι το επαναλαμβανομενο?
xardas Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Γεια σας τι μου κανετε;; καιρο εχουμε να τα πουμε χτες...:devil:AC/DC:devil: παλι καλα που μπορω και πληκτρολογω για να μπορω να επικοινωνησω με τον κοσμο γιατι απο φωνη γιοκ οι τυποι εσπειραν!!!
kate23 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 ναι βρε Wise αυτο εννοω xardas σε ζηλευω!!!γαματα ε???
paranoid_gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλα παιδες.Οι ΑC/DC ηταν παργματικα απιθανοι!!!Δεν ξερω για τι να πρωτο-πω!!!Για την εισαγωγη με το βιντεακι...για τον χαμο που γινοταν,για το τρενο,για τα κανονια,για την Rosie...,για την καμπανα... Δεν μπορω...Δεν περιγραφω αλλο!!!! χαρδας εσυ που ησουνα??Γτ εγω ειχα παρει 90αρι για θυρα 11 και τελικα σε καποια φαση λεμε με τον κολλητο μ και παμε αρενα...και τελικα καθησαμε αριστερα οπως βλεπουμε την εξεδρα και μπροστα απο το κιγκλιδωμα,περιπου στα 15-20 μετρα απο την σκηνη και 10 μετρα απο τον διαδρομο!!!! Παιδες φωτογραφιες απο αυριο γτ ξεχασα την μηχανη στην αθηνα και θα μ τις στειλει ο ξεδερφος...
kate23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ποσο ζηλευω!!!!!!!!!!αντε να δουμε καμια photo να παρηγορη8ουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα