Freakster Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εγώ ψήνομαι για fender jazzmaster... ερώτηση: χαζεύω στο thomman.de και χωρίζει τις ηλεκτρικές σε ST Models T-Models LP-Models SG Models Αν δε βαριέται κάποιος ας πει στον googler τις διαφορές γιατί δε τις βρήκα
thanocaster Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ST Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των stratocaster T Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των τέλε LP Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των Les Paul SG Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των SG
paranoid_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ST Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των stratocasterT Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των τέλε LP Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των Les Paul SG Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των SG Πιο εμπεριστατωμενη εξηγηση δεν μπορουσα να φανταστω!!!! Παντως πιστευω οι διαφορες(οι κυριες τουλαχιστον) ειναι οι εμφανεις... Στην δομη του σωματος(αν ειναι bolt on(strat,tele) ή neck through) και μετα ειναι οι μαγνητες οι strat,tele κατα κυριο λογο παιρνουν single ενω οι lp,sg humbuckers...
__D3mIaN__ Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PA442Cqzaxk Γεια χαρα και παλι, δε ξερω αν εχει προαναφερθει η κιθαρα που θα δειτε στο παραπανω link του youtube που παρεθεσα. Προκειται για το νεο μοντελο της fender strat VG, το οποιο προσφερει 2 σημαντικες καινοτομιες, η πρωτη ειναι οτι με ενα ποτενσιομετρο μπορεις να αλλαξεις τον ηχο που βγαζει η κιθαρα σου, με επιλογες που θα δειτε στο βιντεο, και με το διπλανο ποτενσιομετρο αλλαζεις κουρδισματα!! απλα με μια κινηση εχεις επιτοπου διαφορετικα κουρδισματα πραγμα που την καθιστα ισως την πιο βολικη κιθαρα για live καταστασεις... το ακομα πιο σπουδαιο ειναι οτι την βρηκα σε ενα αμερικανικο site μολις 900 δολαρια, δλδ καμια 750αρα ευρω καπου εκει γυρω. Σκεφτειτε το
CooLBoyV3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Γεια παιδες! Εχω μια κιθαρα την dean evo xm και σκεφτομαι στο μελλον να παρω μια καλυτερη που να εχει και τρεμολο και να ειναι γενικως πλουσιο σε ηχο.Μπορειτε να μου προτεινετε καποια?(γενικως προτιμω το στυλ του Les paul)
paranoid_gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Γεια παιδες! Εχω μια κιθαρα την dean evo xm και σκεφτομαι στο μελλον να παρω μια καλυτερη που να εχει και τρεμολο και να ειναι γενικως πλουσιο σε ηχο.Μπορειτε να μου προτεινετε καποια?(γενικως προτιμω το στυλ του Les paul) les paul με τρεμολο....δυστυχως,δεν υπαρχει....
Freakster Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ST Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των stratocasterT Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των τέλε LP Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των Les Paul SG Models: Οι κιθάρες που είναι ρέπλικες των SG Αν και καθυστερημένα, ευχαριστώ πολύ
thanocaster Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Η Les Paul μπορεί να φορέσει ένα bigsby τρέμολο... http://www.bigsbyguitars.com/gibson_lpcherry.html
kate23 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) hey guys!!!τι γινεται???αξιω8ηκα+περασα τις φωτος στο pc! δεν τις εχω βγαλει+πολυ καλα αλλα δεν πειραζει... α!αλλαξα+μια χορδη τις ηλεκτρικης μου!ποσο master ειμαι??? :lol: Επεξ/σία 25 Απριλίου 2009 από kate23
mariosCS Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 hey guys!!!τι γινεται???αξιω8ηκα+περασα τις φωτος στο pc! δεν τις εχω βγαλει+πολυ καλα αλλα δεν πειραζει... α!αλλαξα+μια χορδη τις ηλεκτρικης μου!ποσο master ειμαι??? :lol: woo ωραία φαίνεται ! ελπίζω να ακούγεται και καλά είσαι grand master άντε να λιώσεις στα acoustic τωρα
kate23 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ναι ακουγεται γαματα! grand master ε???μ αρεσε!
paranoid_gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Με γειες kate!!! Να'μαι και εγω μετα αBπο καιρο... Τι λεει fellow guitarists....? Θελω να κανω μαι ερωτηση... Σκεφτομουν να παρω κατι που να προσομοιωνει ενισχυτες ετσι ωστε να μπορεσω να βελτιωσω τον ηχο που βγαζω απο τον υπαρχον ενισχυτη και επισης να μπορω να εχω μια ευρεια ηχων(και φυσικα παραμορφωσεων)οταν θα ειμαι στην πατριδα(που δεν εχω ενισχυτη..) ΕΙδα 2 προιοντα της Behringer που μου φανηκαν αρκετα ενδιαφεροντα... Το ενα ειναι το V-Amp Series II και το αλλο ειναι το X V-Amp Θα ηθελα να μ πει καποιος ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα 2 γτ εγω δεν γνωριζω και πολλα απο εφε και κτλ.... Behringer V-Amp 2 Behringer X V-Amp Thank you in advance...
paranoid_gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Καλα ρε σεις ενας που να εχει μια αποψη??
estenough Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Τα συγκεκριμένα δεν τα ξέρω καθόλου. αν θες κατι φθηνό και φορητό θα σου πρότεινα pocket pod απο την line6. τo βασικό στην line6 ειναι οτι έχει πάρα πολύ καλό support. στο site της κατεβάζεις 2 προγράμματα δωρεάν (line6 monkey & gearbox) και μετά μπορείς να βρεις πάρα πολλούς έτοιμους ήχους φτιαγμένους είτε απο την line6 είτε απο διάφορους χρήστες εδώ. αν αποφασίσεις να πάρεις αυτό τελικά δες και την τιμή στο νακα.... είναι πολύ καλή Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις register το pod που θα πάρεις . p.s. εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος με το Line6 Pod Χ3 Live που πήρα!!!!
paranoid_gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Στην αρχη για αυτο σκεφτομουν αλλα ειδα οτι αυτο δεν εχει footswitch(τουλαχιστον δεν συμπεριλαμβανεται) Κοντα στα χριστουγεννα θα καβατζωσω το POD II +footboard απο τον ξαδερφο και τωρα θα ηθελα κατι φθηνο...που να μπορω οταν θα παω σε ενα φίλο να τζαμαρουμε να το παρω μαζι να το συνδεσω με ηχεια ή ενισχυτη και να μπορω να jammaro ανετα...να το παρω στην πατριδα που δεν εχω ενισχυτη...και κτλ... Ετσι οπως τα βλεπεις ποιο θα επαιρνες και γτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα